ohmy 14.07.06, 18:55 www.ziemiagorzowska.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=816&Itemid=1 jak ktoś coś z tego rozumie, niech mi wytłumaczy, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów 14.07.06, 18:59 ... jak to "jak" - od tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 21:35 Czego nie rozumiecie? Przecież panie :redaktorka i dyrektorka mówią jasno i wyrażnie: ten wstrętny Urząd Marszałkowski z parszywej ,krwiożerczej Zielonej Góry złośliwie chce zlikwidować gorzowską szkółkę. A fe ,a fe niedobre zielonogórzaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alhmai El Mohnati Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 22:00 Swoją drogą cos cicho ostatnio o wyczynach Bochena. Pewnie znowu bawi się w Chinach z Fedko. Kadencja się kóńczy ... czas na ludzi z północy w Urzędziku Marszałkowskim, trzeba tam zrobic porządek z tą ostoją betonu partyjnego emanującą nieniawiścią do wszystkiego co gorzowskie. Wojewoda z południa to marszałek z północy, Woźniak może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.240.81.adsl.skynet.be 15.07.06, 22:22 A ja dalej przystaje przy swoim-broszurce n/t¨Polski gdzie w info o lubuskim napisano,ze ZG jest stolica i promuje sie tylko i wylacznie okoliczne miejsca,nawet pominieto Lubniewice,a GW zaznaczono jako miasto powiatowe.Napewno wkrotce dostarcze owa broszurke komu trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 22:43 A komu trzeba droga jono ,tę brszurę dostarczyć? Ja proponuję od razu do Strasburga,tam na pewno zrozumieją i każą GW zaznaczyć wielką kropą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 22:45 Żałośni jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.240.81.adsl.skynet.be 16.07.06, 08:58 A co powiesz na to,ze pani kierowniczka doplaca z lubuskich pieniedzy na organizacje disco-imprezy dla stazystow z wszystkich panstw ue,komu w lubuskim to potrzebne???Ja wiem komu to dostarcze-komus na odpowiednim stanowisku w LUW,ktorego to wlasnie poznalam w BXL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Spiskowa teoria dziejów Ziemii Lubuskiej ? IP: *.ztpnet.pl 16.07.06, 10:58 Rośnie nowe pokolenie wyznawców tej teorii na północy. Nie za dużo tej brukselki na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papacio Re: Zdechły psy zielonodziurskie IP: *.u3d.net / 83.14.162.* 16.07.06, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Zdechły psy zielonodziurskie IP: *.ztpnet.pl 16.07.06, 13:01 Miłej niedzieli życzę ci papacio. Ale w poniedziałek idż koniecznie do lekarza .Wiadomo jakiej specjalności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Zdechły psy zielonodziurskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:07 Nick "pipi" to pewnie od pipidówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Spiskowa teoria dziejów Ziemii Lubuskiej ? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 16.07.06, 13:44 Facet wiem doskonale jak D D zostaladyrektorem brukselskiego biura (laska pociotka marszalka pochodzaca z Wroclawia,bez zadnego konkursu,na boku prowadzi tu w BXL wlasny biznes)Wszyscy inni dyr zostali wybrani w drodze konkursu,a w lubuskim lepiej wsadzic swojego...No i jest co jest-najgorsza promocja,nawet podlaskie nas wyprzedza,ale lepiej dac troche kasy mlodym i wkupic sie stazystom jak reklamowac lubuskie....Fox to nie sa moje pieniadze bo mam tu w bxl dobra posadke i niezle mi sie powodzi dzieki wlasnej ciezkiej pracy,ale jest to kasa WSZYTKICH mieszkancow lubuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Spiskowa teoria dziejów Ziemii Lubuskiej ? 16.07.06, 14:00 "...niezle mi sie powodzi dzieki wlasnej ciezkiej pracy..." ... i żółć sie w tobie gotuje ze komus sie lepiej powodzi - mimo braku "cieżkiej pracy"!!!! Nie bronię takich kumoterskich układów (jezeli by uwierzyć twoim doniesieniom!!!) - ale czytając twoje "maglano - donosicielskie" posty - rzygac sie chce!!! Typowe polskie piekiełko - jak ktoś wystawi głowe ponad - juz sfora ciagnie w dół!!! Babo z Brukselskiego magla - bo trudno cię nazwac "kobietą"!!!- masz jakies zarzuty udokumentowane? To idzź złóż doniesienie w prokuraturze... i przestać wylewac swoje "sensacje z magla BXL"... Odpowiedz Link Zgłoś