Dodaj do ulubionych

jak urząd marszałkowski kocha Gorzów

14.07.06, 18:55
www.ziemiagorzowska.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=816&Itemid=1

jak ktoś coś z tego rozumie, niech mi wytłumaczy, proszę.
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów 14.07.06, 18:59
      ... jak to "jak" - od tyłu...
      • Gość: pipi Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 21:35
        Czego nie rozumiecie?
        Przecież panie :redaktorka i dyrektorka
        mówią jasno i wyrażnie: ten wstrętny
        Urząd Marszałkowski z parszywej ,krwiożerczej
        Zielonej Góry złośliwie chce zlikwidować
        gorzowską szkółkę.
        A fe ,a fe niedobre zielonogórzaki!
    • Gość: Alhmai El Mohnati Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 22:00
      Swoją drogą cos cicho ostatnio o wyczynach Bochena.
      Pewnie znowu bawi się w Chinach z Fedko.
      Kadencja się kóńczy ... czas na ludzi z północy
      w Urzędziku Marszałkowskim, trzeba tam zrobic porządek
      z tą ostoją betonu partyjnego emanującą nieniawiścią
      do wszystkiego co gorzowskie.
      Wojewoda z południa to marszałek z północy, Woźniak
      może być.
      • Gość: jona Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.240.81.adsl.skynet.be 15.07.06, 22:22
        A ja dalej przystaje przy swoim-broszurce n/t¨Polski gdzie w info o lubuskim
        napisano,ze ZG jest stolica i promuje sie tylko i wylacznie okoliczne
        miejsca,nawet pominieto Lubniewice,a GW zaznaczono jako miasto
        powiatowe.Napewno wkrotce dostarcze owa broszurke komu trzeba
        • Gość: pipi Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 22:43
          A komu trzeba droga jono ,tę brszurę dostarczyć?
          Ja proponuję od razu do Strasburga,tam na pewno
          zrozumieją i każą GW zaznaczyć wielką kropą!
          • Gość: pipi Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 22:45
            Żałośni jesteście!
            • Gość: jona Re: jak urząd marszałkowski kocha Gorzów IP: *.240.81.adsl.skynet.be 16.07.06, 08:58
              A co powiesz na to,ze pani kierowniczka doplaca z lubuskich pieniedzy na
              organizacje disco-imprezy dla stazystow z wszystkich panstw ue,komu w lubuskim
              to potrzebne???Ja wiem komu to dostarcze-komus na odpowiednim stanowisku w
              LUW,ktorego to wlasnie poznalam w BXL
              • Gość: fox Spiskowa teoria dziejów Ziemii Lubuskiej ? IP: *.ztpnet.pl 16.07.06, 10:58
                Rośnie nowe pokolenie wyznawców tej teorii na północy.
                Nie za dużo tej brukselki na noc?
                • Gość: papacio Re: Zdechły psy zielonodziurskie IP: *.u3d.net / 83.14.162.* 16.07.06, 12:34
                  • Gość: pipi Re: Zdechły psy zielonodziurskie IP: *.ztpnet.pl 16.07.06, 13:01
                    Miłej niedzieli życzę ci papacio.
                    Ale w poniedziałek idż koniecznie
                    do lekarza .Wiadomo jakiej specjalności?
                    • Gość: Danny Re: Zdechły psy zielonodziurskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:07
                      Nick "pipi" to pewnie od pipidówy
                • Gość: jona Re: Spiskowa teoria dziejów Ziemii Lubuskiej ? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 16.07.06, 13:44
                  Facet wiem doskonale jak D D zostaladyrektorem brukselskiego biura (laska
                  pociotka marszalka pochodzaca z Wroclawia,bez zadnego konkursu,na boku prowadzi
                  tu w BXL wlasny biznes)Wszyscy inni dyr zostali wybrani w drodze konkursu,a w
                  lubuskim lepiej wsadzic swojego...No i jest co jest-najgorsza promocja,nawet
                  podlaskie nas wyprzedza,ale lepiej dac troche kasy mlodym i wkupic sie
                  stazystom jak reklamowac lubuskie....Fox to nie sa moje pieniadze bo mam tu w
                  bxl dobra posadke i niezle mi sie powodzi dzieki wlasnej ciezkiej pracy,ale
                  jest to kasa WSZYTKICH mieszkancow lubuskiego
                  • e_werty Re: Spiskowa teoria dziejów Ziemii Lubuskiej ? 16.07.06, 14:00
                    "...niezle mi sie powodzi dzieki wlasnej ciezkiej pracy..."

... i żółć sie w tobie gotuje ze komus sie lepiej powodzi - mimo
                    braku "cieżkiej pracy"!!!!
                    Nie bronię takich kumoterskich układów (jezeli by uwierzyć twoim
                    doniesieniom!!!) - ale czytając twoje "maglano - donosicielskie" posty - rzygac
                    sie chce!!! Typowe polskie piekiełko - jak ktoś wystawi głowe ponad - juz sfora
                    ciagnie w dół!!!
                    Babo z Brukselskiego magla - bo trudno cię nazwac "kobietą"!!!- masz jakies
                    zarzuty udokumentowane? To idzź złóż doniesienie w prokuraturze... i przestać
                    wylewac swoje "sensacje z magla BXL"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka