bart.q 05.03.03, 18:51 Ktoś tłumaczył mi ostatnio, że komercyjny zasięg oddziaływania takich obiektów wynosi około 150km. No to się bossowie Gorzowa spóźniają: www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1355059.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: pola golfowe pod Poznaniem 05.03.03, 23:23 bart.q napisał: > Ktoś tłumaczył mi ostatnio, że komercyjny zasięg oddziaływania takich > obiektów wynosi około 150km. Poznań jest około 140km od Gorzowa. Tak więc, oni niech robią swoje, my swoje. Rozmawialiśmy niedawno na ten temat. Na polu golfowym ponoć załatwia się strategiczne decyzje gospodarcze..., zapadają decyzje o zainwestowaniu... Tereny mamy bardzo atrakcyjne, żeby tak jeszcze znalazł się chętny do urządzenia takiego trawnika dla snobów z kijami :))) Argumenty mnie przekonały, warto w tym temacie pobiegać, może naszych golfiarzom się uda. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: pola golfowe pod Poznaniem 07.03.03, 10:48 A jak Miasto chciało golfisko robić, toście się pultali... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: pola golfowe pod Poznaniem 07.03.03, 12:53 70-75 km od was: www.binowopark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś