Dodaj do ulubionych

ZNOWU REMONT

08.11.06, 14:51
Remontują kamienice przy aptece na kwadracie.Szlag mnie trafił jak zobaczyłem
w jakim jest jeszcze stanie.Generalnie stwierdzam ze na 4.Co za idiota w
magistracie decyduje o remontach budynków oczywiscie za szmal unijny.Powinni
takiego zwolnic z roboty na zbity pysk.
Obserwuj wątek
    • ant777 Re: ZNOWU REMONT 08.11.06, 14:58
      Może jakaś bogata wspólnota postanowiła zrobic remont.
      • duckbuster Re: ZNOWU REMONT 08.11.06, 15:03
        Podeszlem pytalem.Maja kase z Unii .Spiesza sie zeby jeszcze zdarzyc przd mrozami.
        • ant777 Re: ZNOWU REMONT 08.11.06, 15:06
          duckbuster napisał:

> Podeszlem pytalem.Maja kase z Unii .Spiesza sie zeby jeszcze zdarzyc przd mroza
          > mi.

To im zazdroszczę.
          • duckbuster Re: ZNOWU REMONT 08.11.06, 15:13
            Ja tez ale to jakies wałki.Kto o tym decyduje i jakie sa kryteria przyznawania
            tych środków?Czy wystarczy miec w klatce radnego czy innego prominnentnego urzedasa?
            • Gość: pipol Re: ZNOWU REMONT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:40
              ciepło, ciepło...
              • Gość: juzek Re: ZNOWU REMONT IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.06, 15:48
                Przestań sie czepiać ! robią źle ! nie robią też źle ! Jak te baby :) narzekacie
                . hehe a od którejś kamienicy musieli zacząć :) także cierpliwości życzę i
                więcej zaufaniua do władz ! hehehe POZDRAWIAM
                • Gość: Bernard Re: Znowu remont - Brawo!!! IP: *.ed.shawcable.net 08.11.06, 23:13
                  Hey juzek,
                  To nie marudzenie jakichs tam "bab"...
                  To zaplanowana i przemyslana metoda siania zamieszania...
                  Wszystko co moze byc przedstawione w sposob negatywny....jest natychmiast przez
                  aparatczykow pis i po odpowiednio interpretowane i na "rynek" wrzucane...
                  Pisalem wielokrotnie ze czym blizej do wyborow tym wiecej idiotycznych atakow
                  bedzie...
                  Oni sikaja z nienawisci do Jedrzejczaka i nie wiedza juz co robic by go
                  powstrzymac...
                  Ja mam dla nich dobra wiadomosc:
                  Wasze pisowskie meki skoncza sie w dniu wyborow...
                  Jedrzejczak wygra i to w pierwszej turze...
                  Zje was z butami nie Tadeusz a gorzowscy wyborcy...
                  Gorzow ma dosc klamstw chamstwa i arogancji!!!
                  Gorzow nie chce totalitaryzmu...nawet w unii z Kosciolem...
                  Gorzow nie chce sie bac...a PiS i PO strasza haosem...
                  Gorzow chce kazdego ranka wstac i wiedziec cos optymistycznego...
                  Gorzow nie chce i nie potrzebuje fanatykow budujacych "nowy narod"...
                  Czy mam przypomniec znowu kto juz probowal??? Jedni w Niemczech a drudzy w
                  Rosji...
                  Teraz mamy "natchnione" pacany z pis...
                  Wara od Jedrzejczaka. Wara od Gorzowa...

Glosowac na Jedrzejczaka i jego grupe!!!
                  :)
                  Jedrzejczak to dobry Prezydent
                  • duckbuster Re: Znowu remont - Brawo!!! 09.11.06, 09:15
                    Benek gadasz jak rasowy aktywista partyjny.Jakbym słyszał Bosaka z niezbakanej
                    ligi polskich rodzin .Te hasełka i slogany.Niezle za komuny wyprali ci mózg he he
                    • Gość: Bernard Re: Znowu remont - Brawo!!! IP: *.ed.shawcable.net 10.11.06, 05:17
                      Hey duckbuster,
                      Jedrzejczak to dobry Prezydent!
        • e_werty Re: ZNOWU REMONT 08.11.06, 15:56
          "Podeszlem pytalem.Maja kase..."

...Podeszlem - czyli "szłeś"?
          bo gdybys szedł to bys podszedł...

P.S.

... nudno...
          • Gość: pipol Re: ZNOWU REMONT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:10
            dla niemania nudy przepisuj, przepisój, przepisuj...:)
    • Gość: Danny Re: ZNOWU REMONT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 01:57
      Duckbuster, a tak właściwie to o co ci chodzi? Z tego c owidzę, to tylko o
      pieniactwo.
      • Gość: Wykształciuch Re: ZNOWU REMONT IP: *.gorzow.mm.pl 09.11.06, 10:08
        Ot, i mądry się znalazł!!! Brawo!!! Pewnie, że o pieniactwo, bo o co innego?
        Nic, tylko pieniactwo. Remontują - źle!!! Nie remontują - jeszcze gorzej!
        Tutaj tylko nijaki werty, pisowski madrala potrafi się w tym rozeznać....
        • Gość: zaba-agata Re: ZNOWU REMONT IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.06, 10:45
          Do dock... widać, że nie czytasz gazet. Nie za unije, tylko miejskie pieniądze
          i nie jedna fasada a 20. Dodatkowo kilka w bocznych uliczkach i czepiać się nie
          ma czego, bo to akurat dobrze, że miasto pięknieje
          • duckbuster Re: ZNOWU REMONT 09.11.06, 11:39
            Zaba owszem magistrat jakis tam szmal uruchomił .Ale nie wszytkie elewacje
            robione w sródmiesciu są za te pieniadze .Czesc remontów wykonywana jest za
            unijne pieniadze.Nie czytasz gazet.I nie chodzi o zadne pieniactwo tylko o
            uczciwy rozdział pieniedzy przy remontach.Przeciez te budynki które są
            remontowane są w dobrym stanie i to mnie denerwuje.Jest gro budynków w centrum
            które wymagaja natychmaistowego remontu.Ale magistrat stosuje jakies dziwne
            kryteria przy wyborze kamienic do remontu.
            • Gość: Danny Re: ZNOWU REMONT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:09
              >Przeciez te budynki które są remontowane są w dobrym stanie i to mnie denerwuje
              I tu pleciez bzdury. Chrobrego 8, o którą pewnie ci chodzi jest w opłakanym
              stanie. To że farba dobrze wygląda to za mało, żeby oceniać stan budynku, jak
              to własnie robisza. Już parę lat temu w piwnicach ustawiano dodatkowe pale i
              wlewano beton, żeby budynek nie runął. Pionowe pęknięcia ścian lecą od dachu do
              parteru i ten remont między innymi ma na celu poprawę tego stanu. Oczywiście,
              przy okazji będzie odświeżona elewacja.
        • Gość: Bernard Re: ZNOWU REMONT IP: *.ed.shawcable.net 10.11.06, 05:24
          Hey Wykształciuch ,
          Nie te kamienice!!! he he he
          Czy te pacany pisowskie sami swych tekstow nie czytaja???
          Tych forumowych kundelkow z pisu rola jest prosta:
          Szczekac... I to glosno...
          Ktos sie zlituje i...moze da wiary...
          Bron Boze nie myslec... Jedynie szczekac...
          A Gorzow (pomalu, to prawda) pieknieje...
          PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka