panna_marianna Re: markoniec 11.02.04, 21:04 może gdzies korzenie zapuścił? na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 11.02.04, 22:55 panna_marianna napisał: > może gdzies korzenie zapuścił? > na dłużej ale tak bez słowa? - nieładnie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 12.02.04, 00:35 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > może gdzies korzenie zapuścił? > > na dłużej > ale tak bez słowa? - nieładnie ;-( myślał, że bez treningu pojeździ sobie na nartach ... Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: markoniec 12.02.04, 00:41 tezgucio napisał: > myślał, że bez treningu pojeździ sobie na nartach ... W starym kawale jeden gosciu jezdzil "... mniej - wiecej na nartach ...". Czyzby Markoncowi udalo sie tylko to "... wiecej ..." ? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 12.02.04, 01:22 Możemy tylko zgadywać, poczekajmy aż nam opowie. Sam miałem długą przerwę na forum ale nikomu nie życzę tych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: markoniec 12.02.04, 02:59 tezgucio napisał: > Możemy tylko zgadywać, poczekajmy aż nam opowie. Sam miałem długą przerwę na > forum ale nikomu nie życzę tych powodów. W takim razie zycze Tobie, aby te powody nie powtorzyly sie juz nigdy wiecej. Trzymaj sie cieplo. Markoncowi nie zycze oczywiscie nic zlego. Mam nadzieje, ze zrobil sobie tylko mala przerwe. Kazdy z nas czasami jej potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 12.02.04, 19:38 tezgucio napisał: > Możemy tylko zgadywać, poczekajmy aż nam opowie. Sam miałem długą przerwę na > forum ale nikomu nie życzę tych powodów. I ja to doskonale znam - niestety. No to czekamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 12.02.04, 21:15 bardgorzowski napisał: > tezgucio napisał: > > > myślał, że bez treningu pojeździ sobie na nartach ... > > W starym kawale jeden gosciu jezdzil "... mniej - wiecej na nartach ...". > Czyzby Markoncowi udalo sie tylko to "... wiecej ..." ? i dlatego nie moze siedziec przy kompie? :) nawet parę minutek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osobisty asystent Re: markoniec IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.04, 14:13 Jako osobisty asystent pana markońca uprzejmie informuję, iż przekazę całą korespondencję natychmiast, mój szef skontaktuje siez Państwem w terminie późniejszym. Z wyrazami głebokiego szacunku. Asystent Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 13.02.04, 19:18 Gość portalu: osobisty asystent napisał(a): > Jako osobisty asystent pana markońca uprzejmie informuję, iż przekazę całą > korespondencję natychmiast, mój szef skontaktuje siez Państwem w terminie > późniejszym. Z wyrazami głebokiego szacunku. Asystent ja w imieniu wyżej powpisywanych serdecznie dziekuje Panu Asystentowi za przekazanie całej korespondencji do rąk szanownego pana Markońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osobisty asystent Re: markoniec IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.04, 19:55 Ależ proszę, to moja praca (suto wynagradzana).Osobisty Asystent PANA MARKONCA Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 14.02.04, 14:20 Gość portalu: osobisty asystent napisał(a): > Ależ proszę, to moja praca (suto wynagradzana).Osobisty Asystent PANA MARKONCA Panie Osobisty Asystencie, niech sie Pan tak głośno nie chwali swoim wynagrodzeniem, bo namierzą pana i zabiorą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula/UKI/ Re: markoniec IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 15:09 Osobisty Asystene przekaz dla Markoniec,ze smutno mi za nim i w kwietniu wybieram sie do Zielonej Gory moze wypije ze mna kawe on i afa-lek bo lubie czytac waze wypowiedzi.Pozdrawiam Was wszystkich a szczegolnie tych dwoch Panow. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 16.02.04, 18:39 Gość portalu: Ula/UKI/ napisał(a): > Osobisty Asystene przekaz dla Markoniec,ze smutno mi za nim i w kwietniu > wybieram sie do Zielonej Gory moze wypije ze mna kawe on i afa-lek bo lubie > czytac waze wypowiedzi.Pozdrawiam Was wszystkich a szczegolnie tych dwoch > Panow. afa-lek czy afe-lek? Afe-lek (tak wydaje mi się) nie jest panem :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 16.02.04, 21:20 panna_marianna napisał: > afa-lek czy afe-lek? Afe-lek (tak wydaje mi się) nie jest panem :) fakt, panem nie jestem ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula/UKI/ Re: markoniec IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 23:02 OK kawa zapewniona przepraszam za swoja gafe jaka popelnilam wydawalo mi sie ,ze afe-lek to pan jeszcze raz przepraszam.Do uslyszenia w kwietniu z Zielonej Gory.Pozdrawiam wszystkich na tej stronie forum.Mysle,za tym razem wypadlam dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 18.02.04, 22:55 a ja na serio się martwię - brakuje go tutaj ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 19.02.04, 01:54 afe-lek napisała: > a ja na serio się martwię - brakuje go tutaj ;o( Fakt, trochę przesadza. Mógłby przynajmniej uprzedzić o długiej nieobecności. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: markoniec 19.02.04, 11:03 wszystko OK, dziękuję za dowcipną troskę, za jakiś czas wrócę , pracuję razem z asystentem nad atrakcyjnym pseudonimem Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 19.02.04, 17:40 markoniec napisał: > wszystko OK, > dziękuję za dowcipną troskę, > za jakiś czas wrócę , pracuję razem z asystentem nad atrakcyjnym pseudonimem W ZG zima ale sezon ogórkowy w pełni. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 19.02.04, 23:36 markoniec napisał: > wszystko OK, > dziękuję za dowcipną troskę, > za jakiś czas wrócę , pracuję razem z asystentem nad atrakcyjnym pseudonimem dzięki za info - dzisiaj już będę spać spokojnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 20.02.04, 20:37 afe-lek napisała: > dzięki za info - dzisiaj już będę spać spokojnie ;o) i jak? spałas spokojnie? bez wspomagaczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 21.02.04, 01:11 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > > dzięki za info - dzisiaj już będę spać spokojnie ;o) > i jak? spałas spokojnie? bez wspomagaczy? > :) Ty tylko o prochach... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 21.02.04, 09:36 tezgucio napisał: > Ty tylko o prochach... ;o) no co? tylkko napomknęłam, a głównie pytałam sie o sen :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 21.02.04, 09:50 panna_marianna napisał: > i jak? spałas spokojnie? bez wspomagaczy? > :) niestety źli ludzie ostatnio nie pozwalają mi spać;-( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 21.02.04, 19:19 afe-lek napisała: > niestety źli ludzie ostatnio nie pozwalają mi spać;-( mów szybko kto to, zrobimy z nimi porządek :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 22.02.04, 18:10 panna_marianna napisał: > mów szybko kto to, zrobimy z nimi porządek :) myślałam, że kolesiami jesteśmy a tu kucha, kolejna lekcja pokory od życia ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 21:36 afe-lek napisała: > myślałam, że kolesiami jesteśmy a tu kucha, kolejna lekcja pokory od życia ;o( ja zebrałam takich lekcji mnóstwo i wciąż daje sie nabierac :( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:40 panna_marianna napisał: > ja zebrałam takich lekcji mnóstwo i wciąż daje sie nabierac :( witam w klubie ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:42 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > ja zebrałam takich lekcji mnóstwo i wciąż daje sie nabierac :( > witam w klubie ;o( klub doświadczonych czy wyszkolonych? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:49 tezgucio napisał: > klub doświadczonych czy wyszkolonych? chciałaby dwa w jednym, ale ...;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 21:43 afe-lek napisała: > witam w klubie ;o( teraz kiedy ktos jest dla mnie miły od razu nabieram podejrzeń, ze ma interes :( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:50 panna_marianna napisał: > teraz kiedy ktos jest dla mnie miły od razu nabieram podejrzeń, ze ma interes : no cóz, jeżeli chodzi o interes to....:o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 21:51 afe-lek napisała: > no cóz, jeżeli chodzi o interes to....:o) wtedy pokazuje gdzie jego miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:56 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > > no cóz, jeżeli chodzi o interes to....:o) > wtedy pokazuje gdzie jego miejsce :) pokazuje (on, ona , ono) czy pokazuję (ja) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 21:59 afe-lek napisała: > pokazuje (on, ona , ono) czy pokazuję (ja) ;o) :))) ja Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:01 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > > pokazuje (on, ona , ono) czy pokazuję (ja) ;o) > > :))) > ja i o TO chodzi! a ja z pokazywaniem mam problemy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:03 afe-lek napisała: > a ja z pokazywaniem mam problemy ;o) zalezy co chcesz pokazywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:09 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > > > a ja z pokazywaniem mam problemy ;o) > zalezy co chcesz pokazywać :))) no właśnie :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:14 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > afe-lek napisała: > > > a ja z pokazywaniem mam problemy ;o) > > zalezy co chcesz pokazywać :))) > no właśnie :o)))) odnosze dziwne wrażenie, że mówicie na różne tematy, ale podobno to normalne u kobiet ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:16 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > panna_marianna napisał: > > > afe-lek napisała: > > > > a ja z pokazywaniem mam problemy ;o) > > > zalezy co chcesz pokazywać :))) > > no właśnie :o)))) > odnosze dziwne wrażenie, że mówicie na różne tematy, ale podobno to normalne u > kobiet ;o) najważniejsze jest to, ze sie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:19 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > odnosze dziwne wrażenie, że mówicie na różne tematy, ale podobno to > > normalne u kobiet ;o) > najważniejsze jest to, ze sie rozumiemy i tego właśnie nie potrafię pojąć ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:21 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > odnosze dziwne wrażenie, że mówicie na różne tematy, ale podobno to > > > normalne u kobiet ;o) > > najważniejsze jest to, ze sie rozumiemy > i tego właśnie nie potrafię pojąć ;o) nie mozna pojąć ale sie rozumie, czy to nie jest piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:24 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > tezgucio napisał: > > > > odnosze dziwne wrażenie, że mówicie na różne tematy, ale podobno > to > > > > normalne u kobiet ;o) > > > najważniejsze jest to, ze sie rozumiemy > > i tego właśnie nie potrafię pojąć ;o) > nie mozna pojąć ale sie rozumie, czy to nie jest piekne? No to wytłumacz to jakoś Arwenie. Ma problemy ze zrozumieniem czym jest miłość. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:27 tezgucio napisał: > No to wytłumacz to jakoś Arwenie. Ma problemy ze zrozumieniem czym jest > miłość. ;o) Ona nie ma problemów ze zrozumieniem, ktos inny ma problemy ze zrozumieniem. Nie kaz mi dalej tego rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:31 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > No to wytłumacz to jakoś Arwenie. Ma problemy ze zrozumieniem czym jest > > miłość. ;o) > Ona nie ma problemów ze zrozumieniem, ktos inny ma problemy ze zrozumieniem. > Nie kaz mi dalej tego rozwijać. Domyślam się. Nie każę. Ale mi jej żal. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:32 tezgucio napisał: > Domyślam się. Nie każę. Ale mi jej żal. nie nam osadzać i uzalac sie Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:36 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Domyślam się. Nie każę. Ale mi jej żal. > nie nam osadzać i uzalac sie to nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:40 panna_marianna napisał: > a jak? i kto tu ciągnie? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:40 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > a jak? > i kto tu ciągnie? Ty nie powiedziałes, ze nie chcesz rozwijać, ja chetnie poczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:44 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > a jak? > > i kto tu ciągnie? > Ty nie powiedziałes, ze nie chcesz rozwijać, ja chetnie poczytam :) Fine. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:45 tezgucio napisał: > Fine. czy the end? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:46 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > > Fine. > czy the end? fine Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:18 tezgucio napisał: > odnosze dziwne wrażenie, że mówicie na różne tematy, ale podobno to normalne u > kobiet ;o) najzupełniej normalne ;o) dlatego czujemy się tak często nierozumiane przez ród męski ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula/uki Re: markoniec IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 02:30 Do wszystkich na tej stronie: niemal kazdego dnia siadalam do komputera aby polaczyc sie z Polska ,lubialam czytac Wasze wypowiedzi smialam sie z nie jednej, mialam kilka osob co bardzo ich lubilam to wlasnie Wy na tej stronie nalezycie do moich ulubionych osob. Wchodzilam na rozne Forum czasami odpisalam tez,ale ze mieszkam juz dlugie lata w Kanadzie i troche mysle inaczej /mysle po angielsku a pisze po polsku co stwarza mi troche klopotu/ na jedna moja wypowiedz Ktos zwrocil mi w sposub nie grzeczny uwage/moj styl,moja gramatyka itp/ nigdy nie podawalam ,ze mieszkam daleko od kraju i ta wypowiedz zabolala mnie pomyslalam przeciez omal kazdy z Nich robi bledy i to podstawowe to jest Ok.Postanowilam zapomniec o Internacie do Polskiale nie zapomne Was jeszcze raz lubie Was i w kwietniu bede w Zielonej Gorze bo z tamtat pochodze naprawde chcialabym sie z Wami spotkac.Zadzwonie z ZG jezeli jeszcze bedziecie "istniec" to moze pojdziemy na kawe ja zapraszam ok.Do uslyszenia, jeszcze raz czytajac Was co raz bardziej Was lubialam zadna z waszych wypowiedzi nie byla zla zawsze grzeczna to co mi sie podobalo.Have a nice day xxooxx Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 21.02.04, 09:53 uwagami co do stylu, błędów , literówek się nie przejmuj, a co najwyżej odpisz temu, kto ci zwraca uwagę. Dzięki za pozdrowienia z tak dalekiego kraju a kwiecień to piękny miesiąc ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: markoniec IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 21:56 a po Markońcu dalej nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: o Tezguciu... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 21:57 słuch równiez zaginął :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: o Tezguciu... 27.02.04, 22:06 Gość portalu: wnusia napisał(a): > słuch równiez zaginął :o) ależ nie panienko ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: o Tezguciu... 28.02.04, 12:28 patrz co za dziwny zbieg okoliczności, wczoraj wieczorem nie tylko ja o Tobie myślałam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: o Tezguciu... 28.02.04, 16:19 panna_marianna napisał: > patrz co za dziwny zbieg okoliczności, wczoraj wieczorem nie tylko ja o Tobie > myślałam :o) faktycznie dziwny zbieg okolicznośći ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: o Tezguciu... 28.02.04, 16:58 tezgucio napisał: > faktycznie dziwny zbieg okolicznośći ;o) czyzbys też myślał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: o Tezguciu... 29.02.04, 20:27 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > faktycznie dziwny zbieg okolicznośći ;o) > czyzbys też myślał? :) nie jest to moja mocna strona, ale zdarza się ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: o Tezguciu... 29.02.04, 21:33 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > czyzbys też myślał? :) > nie jest to moja mocna strona, ale zdarza się ;o) :) cos mi sie przypomniało w zwiazku z tym co wyżej: Stirlitz sie zamyslil. Spodobalo mu sie to, wiec zamyslil sie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: o Tezguciu... 29.02.04, 21:37 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > czyzbys też myślał? :) > > nie jest to moja mocna strona, ale zdarza się ;o) > :) cos mi sie przypomniało w zwiazku z tym co wyżej: Stirlitz sie zamyslil. > Spodobalo mu sie to, wiec zamyslil sie jeszcze raz. a przy trzecim razie wpadł w nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: o Tezguciu... 29.02.04, 21:44 tezgucio napisał: > a przy trzecim razie wpadł w nałóg być moze, ale to za kazdym razem bawi mnie do łez: Stirlitz szedl ulicami Berlina, cos jednak zdradzalo w nim szpiega: moze czapka-uszanka, moze walonki, a moze ciagnacy sie za nim spadochron? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: o Tezguciu... 29.02.04, 21:53 > być moze, ale to za kazdym razem bawi mnie do łez: nie będę ukrywał, że mnie też ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kamangoo Re: markoniec 28.02.04, 12:30 Gość portalu: wnusia napisał(a): > a po Markońcu dalej nic :) oj, znany Markoniec jest w Poznaniu, pozdrowienia dla wnusi z Poznania, serdeczne też pozdrowienia dla Uli/Uki z Kanady, to fajnie, że z nami "gadasz"; a jesli chodzi o Markońca, to może zmienił nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 28.02.04, 12:48 kamangoo napisała: > a jesli chodzi o Markońca, to może zmienił nicka? znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 28.02.04, 16:21 panna_marianna napisał: > kamangoo napisała: > > a jesli chodzi o Markońca, to może zmienił nicka? > znowu? Markoniec tylko w jednym niezmienny jest :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 28.02.04, 17:00 tezgucio napisał: > Markoniec tylko w jednym niezmienny jest :o) w zmianie nicków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 20:26 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Markoniec tylko w jednym niezmienny jest :o) > w zmianie nicków? > :) nie Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:23 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > Markoniec tylko w jednym niezmienny jest :o) > > w zmianie nicków? > > :) > nie o analiza psychiki markońca? a mnie trochę rozczarował ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:28 afe-lek napisała: > o analiza psychiki markońca? to nawet nie jest a.., a co dopiero analiza > a mnie trochę rozczarował ;o( jeszcze się taki nie urodził ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamangoo Re: markoniec 29.02.04, 21:25 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > Markoniec tylko w jednym niezmienny jest :o) > > w zmianie nicków? > > :) > nie nie tylko w jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:26 kamangoo napisała: > nie tylko w jednym? nie w tym jednym Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:29 tezgucio napisał: > kamangoo napisała: > > nie tylko w jednym? > nie w tym jednym a skąd Ty wiesz, czarownic (męska czarownica) czy co? zabrakło przecinka - i jest oki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:39 afe-lek napisała: > a skąd Ty wiesz, czarownic (męska czarownica) czy co? to i tak lepiej niż czaruś Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 21:45 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > a skąd Ty wiesz, czarownic (męska czarownica) czy co? > to i tak lepiej niż czaruś to na pewno! czaruś jest tak pejoratywnym określeniem, że brrrrrrrrrrr ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:54 afe-lek napisała: > czaruś jest tak pejoratywnym określeniem, że brrrrrrrrrrr ;0) masz katar? nosek Ci urósł. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:03 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > czaruś jest tak pejoratywnym określeniem, że brrrrrrrrrrr ;0) > masz katar? nosek Ci urósł. ja nie pinokio ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:15 afe-lek napisała: > > > czaruś jest tak pejoratywnym określeniem, że brrrrrrrrrrr ;0) > > masz katar? nosek Ci urósł. > ja nie pinokio ;0) no to spuchł Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:20 tezgucio napisał: > > > masz katar? nosek Ci urósł. > > ja nie pinokio ;0) > no to spuchł i znowu kucha ;o) coś tezgucio dzisiaj nie w formie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:22 afe-lek napisała: > i znowu kucha ;o) > coś tezgucio dzisiaj nie w formie ;o) jutro pobiegnie na kolejny kursik kreatywnosci Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:26 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > i znowu kucha ;o) > > coś tezgucio dzisiaj nie w formie ;o) > jutro pobiegnie na kolejny kursik kreatywnosci w moim zawodzie to się przydaje ;o) nie lubię biegać na kursiki, za leniwy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:28 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > afe-lek napisała: > > > i znowu kucha ;o) > > > coś tezgucio dzisiaj nie w formie ;o) > > jutro pobiegnie na kolejny kursik kreatywnosci > w moim zawodzie to się przydaje ;o) > nie lubię biegać na kursiki, za leniwy jestem więc kursiki sa organizowane u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:32 panna_marianna napisał: > > > jutro pobiegnie na kolejny kursik kreatywnosci > > w moim zawodzie to się przydaje ;o) > > nie lubię biegać na kursiki, za leniwy jestem > więc kursiki sa organizowane u Ciebie? te bardziej fachowe tak ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:34 tezgucio napisał: > te bardziej fachowe tak ;o) a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:39 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > te bardziej fachowe tak ;o) > a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? przecież się nie rozpięciorzę! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:42 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > te bardziej fachowe tak ;o) > > a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? > przecież się nie rozpięciorzę! nawet nie próbowałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:45 panna_marianna napisał: > > > a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? > > przecież się nie rozpięciorzę! > nawet nie próbowałeś! a to rozdwojenie jaźni to skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:46 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > > > a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? > > > przecież się nie rozpięciorzę! > > nawet nie próbowałeś! > a to rozdwojenie jaźni to skąd? mnie pytasz? nie wiem skad to sie u Ciebie wzięło Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:51 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > > > a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? > > > > przecież się nie rozpięciorzę! > > > nawet nie próbowałeś! > > a to rozdwojenie jaźni to skąd? > mnie pytasz? nie wiem skad to sie u Ciebie wzięło z tych prób rozpięciorzenia Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:53 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > > > > a na mniej fachowe wysyłasz kolegów? > > > > > przecież się nie rozpięciorzę! > > > > nawet nie próbowałeś! > > > a to rozdwojenie jaźni to skąd? > > mnie pytasz? nie wiem skad to sie u Ciebie wzięło > z tych prób rozpięciorzenia próbuj dalej, moze bedziesz ciekawym okazem klinicznym, chetnie Cie opiszę Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 23:00 panna_marianna napisał: > próbuj dalej, moze bedziesz ciekawym okazem klinicznym, chetnie Cie opiszę wielotorowość myślenia, kreatywne i niebanalne podejście do zagadnień, logika i konsekwencja wywodów, wrodzona intuicja w przewidywaniu wyników - czyż byłoby to możliwe bez objawów schizofrenii? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 23:06 tezgucio napisał: > wielotorowość myślenia, kreatywne i niebanalne podejście do zagadnień, logika i > > konsekwencja wywodów, wrodzona intuicja w przewidywaniu wyników - czyż byłoby > to możliwe bez objawów schizofrenii? sama nie wiem, ale część psychiatrów uważa schizofrenię za reakcję na zbyt trudne warunki życiowe, zwłaszcza konflikty emocjonalne. Schizofrenia występuje zwykle w okresie pokwitania lub w kilka lat później. Osiowymi objawami schizofrenii (tzn. objawami wspólnymi różnych postaci choroby) są: autyzm, rozszczepienie osobowości, ambiwalencja. Występowanie stępienia uczuciowego oraz defektu psychicznego, jako podstawowych objawów, jest coraz częściej negowane. Z innych objawów wymienić należy m.in.: urojenia, zwłaszcza prześladowcze, rzadziej wielkościowe i posłannicze, omamy i iluzje, lęk, natłok myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 23:25 panna_marianna napisał: > sama nie wiem, ale część psychiatrów uważa schizofrenię za reakcję na zbyt > trudne warunki życiowe, zwłaszcza konflikty emocjonalne. Schizofrenia > występuje zwykle w okresie pokwitania lub w kilka lat później. Osiowymi > objawami schizofrenii (tzn. objawami wspólnymi różnych postaci choroby) są: > autyzm, rozszczepienie osobowości, ambiwalencja. Występowanie stępienia > uczuciowego oraz defektu psychicznego, jako podstawowych objawów, jest coraz > częściej negowane. Z innych objawów wymienić należy m.in.: urojenia, > zwłaszcza prześladowcze, rzadziej wielkościowe i posłannicze, omamy i iluzje, > lęk, natłok myśli. W takim razie mimo istnienia pewnych podobieństw to nie schizofrenia ;o) Zacząłem przeglądać te rózne typy schizofrenii i diabli wiedzą czego jeszcze. Nie miałem pojęcia, że tyle tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 15:10 tezgucio napisał: > Zacząłem przeglądać te rózne typy schizofrenii i diabli wiedzą czego jeszcze. > Nie miałem pojęcia, że tyle tego jest. lepiej nie szukaj, bo jeszcze sobie cos wynajdziesz. kazdy z nas jest odrobinke świrem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 15:17 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Zacząłem przeglądać te rózne typy schizofrenii i diabli wiedzą czego jeszc > ze. > > Nie miałem pojęcia, że tyle tego jest. > lepiej nie szukaj, bo jeszcze sobie cos wynajdziesz. kazdy z nas jest > odrobinke świrem :) Póki co nie znalazłem niczego pasującego, ale i tak muszę solidnie zweryfikować swoje (jak się okazało, bardziej mgliste niż myślałem) wyobrażenia nt. chorób i urazów psychicznych. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 15:32 tezgucio napisał: > Póki co nie znalazłem niczego pasującego, ale i tak muszę solidnie zweryfikować > > swoje (jak się okazało, bardziej mgliste niż myślałem) wyobrażenia nt. chorób i > > urazów psychicznych. :o) całe szczęście, ze nie masz podręczników chorób wewnetrznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 16:32 panna_marianna napisał: > całe szczęście, ze nie masz podręczników chorób wewnetrznych :) z czasem ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 19:56 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > całe szczęście, ze nie masz podręczników chorób wewnetrznych :) > z czasem ... poprzestań na uzupełnianiu wiedzy dot. psychiatrii Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:09 panna_marianna napisał: > poprzestań na uzupełnianiu wiedzy dot. psychiatrii prawdę mówiąc to co przeczytałem na jakiś czas mi wystarczy, brr... Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 01.03.04, 21:40 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > poprzestań na uzupełnianiu wiedzy dot. psychiatrii > prawdę mówiąc to co przeczytałem na jakiś czas mi wystarczy, brr... miałam kiedyś okazję przebywać w towarzystwie pewnej parapsycholki z prawdziwego zdarzenia i dowiedziałam się, że brak lęków, fobii czy innych odchyleń psychicznych jest teżpoważnym schorzeniem i normalne tonie jest. Tak więc - wszystko w normie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:22 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > > > masz katar? nosek Ci urósł. > > > ja nie pinokio ;0) > > no to spuchł > i znowu kucha ;o) > coś tezgucio dzisiaj nie w formie ;o) A teraz znowu normalny kartofelek. Kobieta zmienną jest. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:28 tezgucio napisał: > A teraz znowu normalny kartofelek. Kobieta zmienną jest. niczym pogoda ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:33 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > A teraz znowu normalny kartofelek. Kobieta zmienną jest. > niczym pogoda ;o) a która ma większy asortyment zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:35 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > A teraz znowu normalny kartofelek. Kobieta zmienną jest. > > niczym pogoda ;o) > a która ma większy asortyment zmian? i Ty "stary" wyga i wyjadacz o to pytasz? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:37 afe-lek napisała: > i Ty "stary" wyga i wyjadacz o to pytasz? ;o) dzięki za cudzysłów, od razu lepiej się poczułem Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:40 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > i Ty "stary" wyga i wyjadacz o to pytasz? ;o) > dzięki za cudzysłów, od razu lepiej się poczułem i zły nastrój po skokach minął? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:40 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > i Ty "stary" wyga i wyjadacz o to pytasz? ;o) > > dzięki za cudzysłów, od razu lepiej się poczułem > i zły nastrój po skokach minął? ;-) jeszcze nie, ale próbuje Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 21:35 tezgucio napisał: > kamangoo napisała: > > nie tylko w jednym? > nie w tym jednym nie trzymaj nas w niepewnosci i wydus z siebie w czym :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:40 panna_marianna napisał: > nie trzymaj nas w niepewnosci i wydus z siebie w czym :) nie wiesz? kobieta, na dodatek panna i nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 21:46 chce sie tylko upewnić, no powiedz ze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 21:58 panna_marianna napisał: > chce sie tylko upewnić, no powiedz ze :) próbuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:02 tezgucio napisał: > próbuj dalej mam załozyc osobny wątek p.t. "prosba do Tezgucia"? nie masz serca :( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:10 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > > próbuj dalej > mam załozyc osobny wątek p.t. "prosba do Tezgucia"? > nie masz serca :( przekamarza się? to może jednak czaruś a nie czarownic z niego ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:15 afe-lek napisała: > przekamarza się? > to może jednak czaruś a nie czarownic z niego ;o( zmienie o nim zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:15 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > przekamarza się? > > to może jednak czaruś a nie czarownic z niego ;o( > zmienie o nim zdanie na lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:16 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > afe-lek napisała: > > > przekamarza się? > > > to może jednak czaruś a nie czarownic z niego ;o( > > zmienie o nim zdanie > na lepsze? zgaduj dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:21 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > afe-lek napisała: > > > > przekamarza się? > > > > to może jednak czaruś a nie czarownic z niego ;o( > > > zmienie o nim zdanie > > na lepsze? > zgaduj dalej :) Ja nie zgaduję. Jako zadufany w sobie przedstawiciel płci brzydszej - twierdzę. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:23 tezgucio napisał: > Ja nie zgaduję. Jako zadufany w sobie przedstawiciel płci brzydszej - > twierdzę. ;o) twierdzisz, ale co? :) skoro kazałam zgadywać, że nie na lepsze to ... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:29 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Ja nie zgaduję. Jako zadufany w sobie przedstawiciel płci brzydszej - > > twierdzę. ;o) > twierdzisz, ale co? :) pytajnik był tylko przejawem wrodzonej delikatności i taktu ;o) > skoro kazałam zgadywać, że nie na lepsze to ... na najlepsze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:30 rzeczywiscie zadufany przedstawiciel płci brzydszej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:34 panna_marianna napisał: > rzeczywiscie zadufany przedstawiciel płci brzydszej :) a na dodatek prawdomówny ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:37 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > rzeczywiscie zadufany przedstawiciel płci brzydszej :) > a na dodatek prawdomówny ;o) to Twoja wersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:42 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > rzeczywiscie zadufany przedstawiciel płci brzydszej :) > > a na dodatek prawdomówny ;o) > to Twoja wersja :) Twoja również ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:43 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > > rzeczywiscie zadufany przedstawiciel płci brzydszej :) > > > a na dodatek prawdomówny ;o) > > to Twoja wersja :) > Twoja również ;o) papuga :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:49 panna_marianna napisał: > papuga :) nie jestem prawnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:54 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > papuga :) > nie jestem prawnikiem a ja nie z Warsiawy Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 23:01 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > papuga :) > > nie jestem prawnikiem > a ja nie z Warsiawy a lubisz kanarki? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 15:07 tezgucio napisał: > a lubisz kanarki? w ogóle nie lubie ptactwa domowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 15:18 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > a lubisz kanarki? > w ogóle nie lubie ptactwa domowego :) a ja nigdy nie miałem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 15:34 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > a lubisz kanarki? > > w ogóle nie lubie ptactwa domowego :) > a ja nigdy nie miałem :o) ja też i miec nie będę (napewno) wole psy, póki co urabiam pod psiunka grunt :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 16:35 panna_marianna napisał: > ja też i miec nie będę (napewno) > wole psy, póki co urabiam pod psiunka grunt :) powodzenia w urabianiu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 19:57 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > ja też i miec nie będę (napewno) > > wole psy, póki co urabiam pod psiunka grunt :) > powodzenia w urabianiu :o) jeszcze trochę i moja gorsza połowa dojrzeje zupełnie (w koncu musi polubić ranne spacery) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:11 panna_marianna napisał: > jeszcze trochę i moja gorsza połowa dojrzeje zupełnie (w koncu musi polubić > ranne spacery) zwróć mu uwagę na malejący prestiż nadpaskowy oraz rosnący właścicielski (pies na smyczy) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:14 panna_marianna napisał: > jest M jak Moller to Stefan też chodzi ze smyczą? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 20:20 tak i ma psa co szczeka po niemiecku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:31 panna_marianna napisał: > tak i ma psa co szczeka po niemiecku :) owczarek, dog czy poliglota? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 21:02 tezgucio napisał: > owczarek, dog czy poliglota? :o) nie wiem, jakis seteropodobny, w dodatku ufny jak sam Stefan. jak mi zal Stefana ... niech usuną Michała z serialu :( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:30 panna_marianna napisał: > skoro kazałam zgadywać, że nie na lepsze to ... bardzej lepsze czy lepszejsze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:29 tezgucio napisał: > Ja nie zgaduję. Jako zadufany w sobie przedstawiciel płci brzydszej - > twierdzę. ;o) jak twierdzenie to i jakiś dowód by się przydał ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:36 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Ja nie zgaduję. Jako zadufany w sobie przedstawiciel płci brzydszej - > > twierdzę. ;o) > jak twierdzenie to i jakiś dowód by się przydał ;o) przyjmij to za aksjomat Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:37 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > Ja nie zgaduję. Jako zadufany w sobie przedstawiciel płci brzydszej - > > > > twierdzę. ;o) > > jak twierdzenie to i jakiś dowód by się przydał ;o) > przyjmij to za aksjomat poprostu zatkało Tezgucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:42 panna_marianna napisał: > poprostu zatkało Tezgucia :) w tym pojedynku - dwa na jeden jest bez szans ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:44 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > > poprostu zatkało Tezgucia :) > > w tym pojedynku - dwa na jeden jest bez szans ;O) nawet nie ma 1 na milion? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:56 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > panna_marianna napisał: > > > poprostu zatkało Tezgucia :) > > w tym pojedynku - dwa na jeden jest bez szans ;O) > nawet nie ma 1 na milion? przegrać z kobietą to nie dyshonor, a z dwoma to nawet zaszczyt ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 29.02.04, 22:58 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > afe-lek napisała: > > > panna_marianna napisał: > > > > poprostu zatkało Tezgucia :) > > > w tym pojedynku - dwa na jeden jest bez szans ;O) > > nawet nie ma 1 na milion? > przegrać z kobietą to nie dyshonor, a z dwoma to nawet zaszczyt ;o) a ja chciałam Cie pocieszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 23:02 panna_marianna napisał: > a ja chciałam Cie pocieszyć :) nie neguję istnienia takowej potrzeby ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 29.02.04, 22:38 tezgucio napisał: > przyjmij to za aksjomat nawet zrozumiałam ;o) ale czy muszę się z tym zgodzić ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 29.02.04, 22:52 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > przyjmij to za aksjomat > nawet zrozumiałam ;o) > ale czy muszę się z tym zgodzić ;o) każda teoria ma swoich zwolenników i przeciwników Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 01.03.04, 18:56 tezgucio napisał: > każda teoria ma swoich zwolenników i przeciwników otóż to! i jeszcze takich, co są za a nawet przeciw ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:15 afe-lek napisała: > otóż to! > i jeszcze takich, co są za a nawet przeciw ;o) ktoś kiedyś mądrze napisał, że najgorsi są obojętni ... Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 01.03.04, 22:16 tezgucio napisał: > ktoś kiedyś mądrze napisał, że najgorsi są obojętni ... i miał rację, od takich staram się trzymać z dala - są niebezpieczni ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:18 Jak się nie odezwie do 8 marca, będę go ignorował przez co najmniej miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 20:21 tezgucio napisał: > Jak się nie odezwie do 8 marca, będę go ignorował przez co najmniej miesiąc. ja daje mu czas do moich urodzin :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 01.03.04, 20:31 panna_marianna napisał: > ja daje mu czas do moich urodzin :) tzn. mniej czy więcej czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 01.03.04, 21:04 tezgucio napisał: > tzn. mniej czy więcej czasu? daje mniej czasu niz Ty Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 01.03.04, 22:19 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > > tzn. mniej czy więcej czasu? > daje mniej czasu niz Ty to kiedy śpiewamy "sto lat"? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: markoniec 02.03.04, 21:05 afe-lek napisała: > to kiedy śpiewamy "sto lat"? za pare dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 02.03.04, 08:52 fridjof napisała: > imprezka ? :-))))) taką nadzieję, ja też mam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 02.03.04, 08:43 fridjof napisała: > nie stosuj babskiej broni kto z kim przestaje...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: markoniec IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.04, 21:52 przepraszam, ze tu wchodzę, ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: markoniec 07.03.04, 19:19 markoniec napisał: > mam dwa dni miałeś, czas to kapitał o ujemnej stopie procentowej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: markoniec 08.03.04, 14:55 tezgucio napisał: > markoniec napisał: > > mam dwa dni > miałeś, czas to kapitał o ujemnej stopie procentowej ;o) i co teraz? męska rozmowa by się przydała ;o) Odpowiedz Link Zgłoś