Dodaj do ulubionych

Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że nazw...

06.12.06, 15:32
najlepiej zakonczyc trwajace lata "chamskie" show grazyny wojciechowskiej,
przeciez to nie pierwszy raz kiedy to pani radnej puszczaja nerwy i uzywa
mowy "rynsztokowej"... Zdaj mandat kobieto i nie przynos wstydu naszemu
miastu... twoj czas sie skonczyl
Obserwuj wątek
    • samozwaniec1 Zaluje bardzo,ale znam pania Wojciechowska... 06.12.06, 16:05
      jak to sie mowi osobiscie.To osoba,zwlaszcza po alkoholu,nie tylko wulgarna,ale
      i chamska.Potrafi przypadkowych ludzi wyzwac,za samo wejscie w droge.Widzialem
      nie raz nie dwa jej popisy w lokalach.Byla zenujaca.No i na sesji wyszlo szydlo
      z worka.Cham okazal sie chamem...
      • Gość: xxx Re: samozwaniec IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.06, 19:49
        A po czym cham poznaje chama??
      • Gość: zenek Re: Zaluj że P.Wojciechowska nie wie kim ty jesteś IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.06, 21:02
        Za pomówienie odpowiedziałbyś,masz na tyle cywilnej odwagi żeby ujawnić się,z
        pewnością nie.
        • Gość: Bernard Re: Zaluj że P.Wojciechowska nie wie kim ty jeste IP: *.ed.shawcable.net 07.12.06, 00:46
          Hey zenek,
          Spokojnie...
          Przynajmniej tu na forum nie trzeba prokuratorow...
          Przyjmij pare rzeczy za pewnik...
          Ta pani radna narozrabiala tak, ze jej juz zadne plotki nie zaszkodza...
          Po drugie...Tu na forum 99% uczestnikow wymysla, klamie lub przesadza...
          To jest forum!!!
          :)
        • Gość: Jurysta Re: Zaluj że P.Wojciechowska nie wie kim ty jeste IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.06, 17:23
          za jakie pomowienie, chyba ci sie cos pomieszalo !!!
          za to pani radna wojciechowska moze odp. za zniewage !!! ( z KK)
          wstertny babsztyl i tyle... argoncka i bez kultury..to jest moje zdane anie
          pomowienie.... udaj sie na korepetycje z prawa...
          • Gość: Bernard Re: Zaluj że P.Wojciechowska nie wie kim ty jeste IP: *.ed.shawcable.net 11.12.06, 02:27
            Hey Jurysta ,
            Spokojnie...
            "Ta Pani" skierowala swoja zlosc w kierunku okreslonych osob...
            Nas moze to irytowac, lecz to od zainteresowanych zalezy czy w ogole jakas
            akcja powinna byc przedsiewzieta...
            Jesli oni zaakceptowali przeprosiny i uznali, ze "nie ma sprawy"...to sprawy
            nie ma..
            Jasne???
          • Gość: Bernard Re: Zaluj że P.Wojciechowska nie wie kim ty jeste IP: *.ed.shawcable.net 11.12.06, 02:27
            Hey Jurysta ,
            Spokojnie...
            "Ta Pani" skierowala swoja zlosc w kierunku okreslonych osob...
            Nas moze to irytowac, lecz to od zainteresowanych zalezy czy w ogole jakas
            akcja powinna byc przedsiewzieta...
            Jesli oni zaakceptowali przeprosiny i uznali, ze "nie ma sprawy"...to sprawy
            nie ma..
            Jasne???
    • Gość: ja Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:08
      popieram w 100%!!! ta kobieta już dośc się narządziła,a jaka korzyść np. dla
      jej grupy zawodowej? wielka mi nauczycielka! co zrobiła dla poprawy ich pensji
      (nie swojej- bo na to nie może narzekać!. KOŃCZ...I WSTYDU OSZCZĘDŹ!!!
    • Gość: Alhmai El Mohnati Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.06, 18:16
      Grażyna zawsze wykazywała się buractwem i prostactwem.
      Słoma jej z butów wystaje, bo to taka prosta kobieta
      która krzykiem, butą, pustymi obietnicami i naiwnością innych
      dostała się do Rady Miasta.
      Widząc, że może nie zostać viceprzewodniczącą zachowała się
      jak zasmarkany gó..arz któremu zabrano lizaka.

Ale trzeba przyznać że niektóre jej inwektywy są bardziej
      oryginalne niż te usłyszane pod budką z piwem, ciekawe
      gdzie się pani nauczycielka ich nauczyła.
      Może niech Grażynka zajmie się dubingiem w "Psach 3".
    • ydnal Kilka slow prawdy powiedziala kobieta i boli 06.12.06, 19:16
      Tym, co powiedziala pare slow do sluchu podczas sesji, sie to nalezalo. Byly
      tam tylko slowa prawdy. Dlatego ich tak zabolalo.

<Zdaj mandat kobieto i nie przynos wstydu naszemu miastu... twoj czas sie
      skonczyl>

Wojciechowska cztery lata temu w apogeum sily SLD dostala 1180 glosow. Teraz w
      najwiekszym dole lewusow dostala 1110 glosow.
      Jej elektorat jest stabilny i ma gdzies ujadanie jakis luckyluke75 i innych
      czerwonych burkow. Sam do niego naleze i zaglosuje na Wojciechowska jeszcze
      wiele razy, bo ona cos robi, a nie tylko gada, jak co niektore niewdzieczne
      c.je, co ich wyhodowala na wlasnej piersi, a teraz od nich uslyszala: SPR. Tzw.
      nowe twarze lewicy.

Pzdr
      • Gość: aga Re: Kilka slow prawdy powiedziala kobieta i boli IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.06, 19:31
        Prawda zabolała co niektórych,bardzo dużo robi dla
        miasta,społeczeństwa.Dlaczego na dyżur P.Wojciechowskiej w UM przychodzi bardzo
        dużo ludzi,a do pozostałych radnych nikt,chyba coś w tym jest.
        • Gość: zzz Re: Kilka slow prawdy powiedziala kobieta i boli IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.06, 20:59
          Prawdę mówiąc to głupio wam facetom na tym forum że kobieta przez tyle lat
          radzi sobie z facetami.Prawda boli bardzo.Jesteśmy z Panią P.Grażyno.
          • Gość: Kebabożerca Re: Kilka slow prawdy powiedziala kobieta i boli IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.06, 21:23
            Gość portalu: aga napisał(a):

> Prawda zabolała co niektórych,bardzo dużo robi dla
            > miasta,społeczeństwa.Dlaczego na dyżur P.Wojciechowskiej w UM przychodzi bardzo
            >
            > dużo ludzi,a do pozostałych radnych nikt,chyba coś w tym jest.

Co takiego ona robi dla miasta? Nie rozśmieszaj mnie.
            Chyba że coś ci załatwiła.

Efektywności polityka nie liczy się po ilości osób przychodzących
            na dużury, ilości wysiedzianych spektakli i ilości wykrzyczanych
            słów z mównicy.

Pozdrawiam oczarowanych urokiem radnej. I życzę abyście przejżeli na
            oczy i nie ulegali jej wpływom.
            • ydnal Re: Kilka slow prawdy powiedziala kobieta i boli 06.12.06, 21:36
              <Pozdrawiam oczarowanych urokiem radnej. I życzę abyście przejżeli na oczy i
              nie ulegali jej wpływom.>

PRZEJZELI??????????????
              Ty sie mlody SLD-owcu naucz najpierw ortografii, potem wchodz na forum. Bo
              inaczej nawet najnizszego stoleczka w UM nie dostaniesz. T.J. nie lubi idiotow,
              nawet wiernych.

Pzdr
      • Gość: gacek Re: Kilka slow prawdy powiedziala kobieta i boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:19
        A trzeba przyznać że ma na czym hodować kolejne komusze pokolenia!
    • Gość: Bernard Walka o zycie (polityczne) IP: *.ed.shawcable.net 06.12.06, 19:36
      Cala 6a sytuacja wykazuje jednak jak "gleboko" zaszli niektorzy w swym
      politycznym dzialaniu...
      Sama ewentualnosc odsuniecia od wladzy rowna jest koncowi swiata...
      Zenujace...
      Pani Grazyna powiedziala: "Doprowadzenie mnie do zenitu wytrzymałości było
      profesjonalne."
      Pani Grazyno... Odwrotnie... Bardzo NIEprofesjonalne...
      Z informacji wynika iz nie byl to jakis "sekundowy wybuch " ktory mozna by
      tlumaczyc "chwilowa utata kontroli"...
      To byla tyrada...
      Czy pominela kogois w tych atakach???
      Nikt nie jest idealem lecz cos mi sie wydaje ze ktos po prostu nie jest uszyty
      na miare...
      Liderzy to przede wszystkim ludzie ktorzy potrafia robic co nalezy w najgorszej
      sytuacji (patrz Jedrzejczak)
      Pani Grazyna obrazila nie tylko tych ktorych wywywala..Pani Grazyna obrazila
      kolegow ktorzy jej zaufali a przede wszystkim wyborcow...
      Nie wiem ilu przeprosin bedzie trzeba by sporawe uzpokoic.. Nie dziwie sie
      jednak tym ktorzy takich zachowan maja dosc...
      Pani Grazyna jeszcze mnie musi przeprosic i innych wyborcow...
      Moi kandydaci to nie szmaty!!!
      Czekam...
      • ydnal Re: Walka o zycie (polityczne) 06.12.06, 20:27
        Twoj idol tez publicznie nazywal radnych ch..ami (w twarz) i jakos do tej pory
        nie przeprosil nikogo. Fakt, ze robil to w barze przy sali sesyjnej a nie na
        samej sali.

Pzdr
        • Gość: Bernard Re: Walka o zycie (polityczne) IP: *.ed.shawcable.net 06.12.06, 21:33
          Hey ydnal,
          Nie bylem...Nie widzialem,

Wiem jednak ze po barach chamstwo sie paleta...
          Moze Tadek po prostu paru zauwazyl...
          Spostrzegawczy jest...ot co..
          "Popatrz Wojtek, cham idzie...
          I drugi...
          I nastepny..
          Ale tu chamstwa.."
          Czasami nie tylko chamstwo...Czasami obszczymorki...
          Dobry Prezydent jest zawsze czujny i uwazny...
          Wie w jakim srodowisku sie znajduje..
          Mowie ci, byc Prezydentem to nie je bajka...
          PS. Jedrtzejczak to dobry i uczciwy Prezydent
          • ydnal Re: Walka o zycie (polityczne) 06.12.06, 21:39
            Wazne, ze wielu innych zauwazylo. Czujny i uwazny - zgoda. Srodowisko, w ktorym
            sie znajduje w wiekszosci przypadkow sam sobie dobral.

Pzdr

P.S. Moze dobry, moze uczciwy. Zadecyduje sad.
            • Gość: Bernard Re: Walka o zycie (polityczne) IP: *.ed.shawcable.net 07.12.06, 00:11
              Hey ydnal,
              Masz racje...
              Dlatego w jego srodowisku nie dopatrzysz sie ani chamow ani obszczymorkow...
              Mowilem ci...Jedrzejczak to dobry Prezydent
              • Gość: ... Re: Walka o zycie (polityczne) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:22
                ... obszczymurków!!!
                • Gość: Bernard Re: Walka o zycie (polityczne) IP: *.ed.shawcable.net 07.12.06, 00:47
                  Hey ...
                  A co...Sie nie podoba???
              • Gość: widz Re: Walka o zycie (polityczne) IP: *.icm.edu.pl 01.01.07, 00:42
                Przecież Wojciechowska to z jego stajni!
    • Gość: TED Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że nazw.. IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.06, 08:59
      p. Wojciechowska chciała po prostu siedzieć na stołku. To się jej nie udało i
      odebrało to jako "cios w plecy". Otrząsnęła się "przeprosiła" i zobaczymy jak
      będzie działała dalej. Oby bez tego co było wcześniej.
      • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 07.12.06, 10:17
        Wrecz przeciwnie, zostala przeciez wiceprzewodniczaca Rady Miasta.
    • Gość: Kazek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.06, 14:56
      Wojciechowska jest skończona...To wstyd, ze nas reprezentuje w RM. Wstyd mi za
      radnych obrzuconych przez nią błotem, najbardziej wulgarnymi obelgami. I co,
      Panowie Radni??? Nie ma dla was to żadnego znaczenia? Nic z tym nie zrobicie?
      Wytrzecie z twarzy slinę i zapomicie o wszytkim??? Jeżeli tak właśnie
      uczynicie, nie odwołacie Wojciechowskiej z funkcji to bedzie to zachowaniem
      HAŃBIĄCYM Was wszystkich. I nas, Waszych wyborców....
      Oczekuję od radnych natychmiastowego odwołania Wojciechowskiej z funkcji
      wiceprzewodniczącej Rady....
      • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 07.12.06, 15:08
        Blotem to obrzucila komuchow z SLD i 2 osoby z KWW Jedrzejczak, innych radnych
        juz nie. Latwo wywnioskowac wiec, skad jest Kazek. Juz tylko szczekac mozesz,
        Kazek (a moze imie twe na W?). Oczekiwac to sobie mozesz, SLD-wcu a dawniej
        PZPR-owcu, niedlugo i tak przykryje cie ziemia.

Pzdr
        • Gość: Kazek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 11:11
          Ydnal, i tak nie jesteś w stanie zrozumieć, co napisałem. Może Leppera,
          Wierzejskiego, Łyżwińskiego, Giertycha i innych swoich koleżków rozumiesz, bo
          masz taki sam jak oni iloraz inteligencji... No i jeszcze Wojciechowska. Z nią
          ci po drodze. Z babą, która wyzywa wulgarnie innych radnych. To twój / i jej /
          świat. Świat, którego wstydzą się nawet pijaczkowie wystający pod budką z
          piwem. Tobie z tym dobrze, babraj się dalej w bocie i go..ie. Tam ci najlepiej.
          A moje imie / tak dla twojej wiadomości/ rzeczywiście zaczyna sie na W. Jak
          Wojciechowska. I jeszcze jedno. Nie życz innym smierci! Uważaj, to może się
          odwrócić. Wiesz, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie!
          Ps.
          Wojciechowska - grubiańska, wulgarna i prymitywna znajduje takich samych jak
          ona obrońców...
          • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 08.12.06, 14:22
            Trudno pojac, o czym piszesz. Jesli masz rzeczywiscie imie na W. (a nazwisko na
            K.), powinienes wiedziec, ze kultura wiekszosci radnych nie odbiega od sredniej
            krajowej. Slowa uzyte przez Wojciechowska sa wsrod nich na porzadku dziennym.
            Nie rozni sie ona od nich w zakresie kultury, zas rozni w zakresie skutecznosci
            i tego co robi dla zwyklych ludzi. Inni radni maja prace z ludzmi gdzies, nie
            chce im sie nawet dyzurowac. O elektoracie przypominaja sobie 3 miesiace przed
            wyborami. Wole Wojciechowska nawet z jej wadami, niz takich radnych dla zlobu.
            • Gość: Kazek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 14:47
              Widzisz?? Wiedziałem, byłem przekonany, że nie zrozumiesz!!! Ale to twój
              problem. Ale może teraz zrozumiesz: otóż nie zgadzam sie na to, żeby nas,
              mieszkańców Gorzowa reprezentowała osoba, która w miejscu publicznym zachowuje
              się ordynarnie, wulgarnie i po chamsku. Niezależnie od tego, ile osób
              przychodzi na jej dyżury. I nie powtarzaj w kółko ile to Wojciechowska zrobiła
              dla miasta i jego mieszkanców. Podaj przykłady! Konkrety! ja mogę ci napisać,
              ile wzięła z kasy miasta przez te wszystkie lata. I pieniądze te brała za swoja
              prace na rzecz miasta. Jezeli coś zrobiła, to żadna łaska. To jej psi
              obowiazek. Za te setki tysięcy złotych, które otrzymała.
              Tak więc, mój dedektywie, już wiesz: miejsce dla ludzi typu Wojciechowska jest
              na marginesie polityki. Nawet tej lokalnej, gorzowskiej.
              W.K. / mieszkaniec Gorzowa /
              • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 08.12.06, 18:37
                To ty nie rozumiesz. Gdzies powyzej napisalem wyraznie, kto ma takie same
                standardy kultury jak Wojciechowska. Problem, ze tamten rowniez cieszy sie
                duzym spolecznym poparciem.

<Jezeli coś zrobiła, to żadna łaska. To jej psi obowiazek.>

Tu sie z toba zgadzam. Szkoda jedynie, ze podobny obowiazek dotyczacy innych
                radnych, ktorzy otrzymuja rowniez diety od mieszkancow, nie sklania ich do
                rzetelnego wykonywania swoich obowiazkow. To - jak rozumiem - ma dla ciebie
                marginalne znaczenie.

Co do marginesu lokalnej polityki, to jesli jestes tym W.K. o ktorym mysle, to
                juz znalazles sie na marginesie gorzowskiej polityki.
                • Gość: zzz Re: Kaziu IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 19:33
                  Zazdrość cię zżera,idż na radnego i zobaczysz jak wygląda praca i używane
                  słownictwo i wtedy pogadamy ok bo jak widzę nie jesteś w temacie,no chyba że
                  się mylę
                  • ydnal Re: Kaziu 08.12.06, 19:53
                    Ty wiesz, jak rozumiem i jestes w temacie. To wiele wyjasnia.
                    Tym radnym - moze i tobie - place z moich podatkow i moge oceniac ich prace
                    kiedy chce i jak chce.

> Zazdrość cię zżera,idż na radnego <
                    Jak bede chcial wdepnac w odchody, to wole krowie na lace.
                    • Gość: zzz Re: Ydnal IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 19:59
                      Jestem zwykłym obywatelem,ale Kaziu troszeczkę przegina z P.Wojciechowską
                • Gość: Kazek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 11.12.06, 15:08
                  W dalszym ciągu nie napisałeś, lokalny dedektywie od nazwisk, co takiego dla
                  społeczności gorzowskiej uczyniła Wojciechowska. Jakiś konkret
                  proszę..Przypomnę te setki tysięcy złotych, jakie wydaliśmy na diety dla
                  Wojciechowskiej. Byłem radnym i mogę potwierdzić, że tylko i wyłącznie dbała o
                  siebie, żeby być na świeczniku, przy korycie.....Ot, może tam kiedyś zalatwiła
                  posadkę dla kolegi lub koleżanki. Mój kolega, dyrektor jednej z gorzowskich
                  firm, do dzisiaj nie może dojść do siebie po " prezencie " od Wojciechowskiej.
                  Dlatego uważam, że po tym, co zaprezentowała / chamskie, wulgarne i prymitywne
                  obelgi pod adresem innch radnych / MUSI odejść z RADY MIASTA. BEZWZGLĘDNIE!!!
                  A o mnie, dedektywie, sie nie martw. Mam dobrą, dyrektorską posadkę, jakoś
                  sobie do emertury / zasłużonej !/ poradzę...
                  Kiedyś Gambrinus pisał - " Majchrowski musi odejść! "
                  Ja powtarzam: Wojciechowska musi odejść.
                  To tyle, ydnal vel........
                  • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 14.12.06, 01:01
                    Kto to jest dedektyw, panie były radny?
                    Że masz dyrektorska posadkę, to powszechnie wiadomo. Dociągnij spokojnie do
                    zasłużonej emeryturki, do ciebie nic nie mam i nie o tobie ten wątek.
            • Gość: widz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.icm.edu.pl 01.01.07, 00:48
              Przecież Wojciechowska także dla koryta jest w Radzie!
      • Gość: Bernard Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.ed.shawcable.net 07.12.06, 19:38
        Hey Kazek,
        Bez przesady...
        Zostawic sprawe samym radnym i juz...
        Jesli uznaja ze przeprosiny wystarcza to znaczy ze wystarcza.. Wielu juz chce o
        incydencie zapomniec..
        I slusznie zreszta...
        Jesli kazde potkniecie jakiegi=os radnego ma powodowac rewolucje to....czasu
        na "radzenie nie bedzie..
        Hey, sa rzeczy wazne i wazniejsze...
        Ta pani mi nie impoonuje jednak...
        Popelnila blad...przeprosila...
        Zycie idzie dalej...
        Gietrych i panie za panstwowe pieniadze....- to jest problem...
        Te gorzowskie pyskowki to nic...
        • Gość: Kazek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.06, 15:53
          Nie, Bernard!!
          Nie zgadzam sie z Tobą. Chamstwo, wulgarne i prymitywne zachowanie
          Wojciechowskiej trzeba krytycznie oceniać. To wstyd, ze taki ktoś pełni funkcję
          wiceprzewodniczącej Rady. Bedzie na reprezentowała nas wszystkich. Ja na to
          zgody nie daję. Miejsce dla takich osobników jest w maglu, w knajpie albo na
          pijackiej melinie. Tam używa sie słów, którymi " uraczyła " na Wojciechowska.
          Tobie może to nie przeszkadza. Twoja sprawa. Ja sie z takim zachowaniem nie
          zgadzam.
          • Gość: obserwator_ z_boku Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.06, 17:15
            widzialem , kilkakrtonie juz "wystepy" tej pani.... Kazek ma racje dla takich
            ludzi nie powinno byc miejsca w zyciu publicznym ( to szokujace, ze
            nauczycielka i osoba z takim spolecznym doswiadczeniem zachowuje sie w twn
            sposob, ale przeciez w jeje wykonaniu to standard od lat).
            ciekawy watek to, ze jak zwykel ostatni zwal sie wine na spisek i "uklad"
            ta Pani jest ponizej wszelkiej krytyki....

Prowincjonalna "ciciolina".... sama lubi sie okreslac maianem skandalistki...
            To megalomanka bez krzty kultury
          • Gość: Bernard Do 5 lat... IP: *.ed.shawcable.net 08.12.06, 20:15
            Hey Kazek,
            Nie lubie takiego zachopwania ... NIkt nie lubi...
            Ta mania "przykladnego karania" jednak mnie niepokoi...
            Nie ma chyba w Polsce wykroczenia za ktore jest mniejsza kara niz "do pieciu
            lat!...
            Spokojnie...
            Pani Wojciechowska to radna ktora przez lata dobrze sluzyla miastu bedac przez
            wyborcow wybrana do nastepnej kadencji...
            Ponowny wybor to najlepsza ocena jaka polityk moze otrzymac...
            Ta pani nie zawsze oczywiscie zachowuje sie jak "dama na salonach" co wcale nie
            oznaczaz ze jest zla racna...
            Zlamala zasade dobrego zachowania, lecz nie popelnila przestepstwa...
            Jestesmy wszysy tylko ludz,mi i tak powinnismy myslec kogos oceniajac...
            Sam fakt iz musiala publicznie przeprosic i narazila sie na utrate poparcia ze
            strony wyborcow oraz troche wstydu, wydaje sie odpowiednim "przypomnieniem" ze
            nawet w trudnych sytuacjach nalezy zachowywac sie z godnoscia...
            Czy beda natstepne tyakie wypadki?
            Mam nadzieje ze nie, jednak jestem realista...
            Szczegolnie ta Rada sklada sie z czlonkow ktorzy niekonicznie siebie lubia...
            Moze cos wyskoczyc...Emocje moga poniesc...
            Jednym slowem....Moze trafic sie szefcowi, budowlancowi i radnemu..
            Nie przesadzajmy..
            • Gość: Socjal-liberal Re: Do 5 lat... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.06, 11:43
              do Pana Bernarda...ta Pani jest glosna...wszystko robi jedynie dla siebie...a
              co zrobila dla Gorzowa ?!

dzieki takim ludziom jak ona i tadeusz j. centrolewica jest opluwana przez
              faszystow z Pis-u
              • Gość: Bernard Re: Do 5 lat... IP: *.ed.shawcable.net 09.12.06, 14:40
                Hey Socjal-liberal,
                Czas ten temat zamknac...
                Zrobila co zrobila...
                Przeprosila...
                Nieomal wszyscy wyrazili swoja negatywna ocene...
                Zamykamy ten teatrzyk..
                Mozna bic te piane do usmianej smierci...
                Po cholere...
                • Gość: aga Re: Do 5 lat... IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.06, 15:10
                  Witam serdecznie,masz rację,było minęło,a tak na marginesie,gdyby była tak
                  negatywną osobą jak opisują,to już dawno nie byłaby w polityce.Jak pomagała
                  bardzo wielu ludziom i pomogła,to było dobrze,zazdrość zżera co niektórych osób
                  którzy nie dostali się do rady.
                  • Gość: socjal-liberal Re: Do 5 lat... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 12:53
                    ...takie osoby wlasnie blokuja powatsnie jakies powaznej sily politycznej w
                    centrum (scjal-liberalnej)...
                    masz racje temat trzeba zamknac( naprawde interesuja mnie dyskusje o wiekszej
                    inetlektaulnej "glebi"... i sprawa, ktore sa wazne) -. niestety z takimi "
                    ograniczonymi " ososbami nie mozna ich prowadzic

..."narcyzm" tej pani polaczony z jej "salonowymi" manierami przyprawia mnie o
                    mdlosci.... przeprosila i jest cacy... w cywilizowanym kraju pakowala by
                    zabwaki / vide minister w badenii- wuertenbergii /
                  • Gość: SLD-owiec Re: Do 5 lat... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 12:57
                    teraz juz nie kocha SLD, ale jak chlala i zarla za darmo to jej sjei
                    podobalo !!!!! spolecznik z niej jak... szkoda gadac !!!
                    teraz rozwal LiD z tym nieudacznikiem Sejwa..hahahah
    • e_werty Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? 10.12.06, 15:00
      miasta.gazeta.pl/gorzow/0,77302,3781131.html
      ... a czerwone mendy z butą i tupetem nadal przy korycie! Mordy wypasione pełne
      frazesów. Naiwni wierza w to co te hieny stanu wojennego głoszą! Bezrobotni
      zyja nadzieją że coś urwą z pańskiego stołu czerwonych spadkobierców PZPR'u!
      Może napiszą co robili w czasie stanu wojennego?
      Dlaczego cytuje sie nieudaczników z Solidarności a cisza panuje na temat tego
      co w tym czasie robił Jedrzejczak, Wojciechowska, Sejwa... i kto tam jeszcze
      jest w tej czerwonej kamaryli?
      • Gość: Komunista Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 17:06
        Radiomaryjan reakcja w natarciu ! Moze jeszcze Zdziy winni ?! precz z czranymi
        i z opmium dla mas
        • Gość: lolek Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:18
          A ty - Komunista - jak widze po kielichu? Podtrzymujesz tradycje "barci" ze
          wschodu?
          • Gość: Komunista Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 18:34
            Tak sie czlowiek zdenerwuje, ze mu sie rece trzesa....
            Precz z rydzykiem, kaczynskimi, giertychem i lepperem
            • Gość: Henryk J. Re:G. Wojciechowska - uczciwa radna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.06, 00:33
              Dużo w Was nienawiści, bo nic nie robicie tylko bawicie sie recenzentów.
              A Pani G. Wojciechowska działa i do tego dobrze i skuteczne. Wielu zwykłym
              gorzowianom pomogła w ich życiowych problemach.
              Została wybrana w wolnych wyborach i to musi być uszanowane.
              Po prostu ma mandat społeczny. I nie musi sie przejmować ujadaniem
              nieudaczników.

• Gość: Obserwartor Re:G. Wojciechowska - uczciwa radna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.06, 09:35
                Panie Henryku,
                byc moze i pomogla, faktu, ze zostala wybrana nikt nie kwestionuje.
                Faktem jest takze jej, powiedzmy lagodnie "rubaszne" zachowanie od lat ( tym
                razem forma i natezeniem inwektyw przkroczyla pewna garnice) i nie zasluguje na
                stanowisko vice-przewodniczacej rady miejskiej. Nie chce przeciez zabierac jej
                mandatu...niech dalej pomoga potrzebujacym, a do tego tytulu nie potrzeba.
                Byloby na miejscu aby w koncu politycy byli odpowiedzialni za swoje czyny i
                slowa.
                W prywatnej firmie za cos takiego jest "dyscyplinarka" . A tutaj mamy nawet do
                czynienia byc moze z wykrocznienm z kodeksu karnego.
                • Gość: Bernard Re:G. Wojciechowska - uczciwa radna IP: *.ed.shawcable.net 11.12.06, 09:50
                  Hey Obserwartor ,
                  Chcialbym ci przypomniec ze "fotele" w ramach Rady czy nawet Rzadu nie
                  otrzymuja jedynie "czysci i najlepsi"...
                  Jest to wynik brudnych, politycznych negocjacji...
                  Zobacz na rzad w warszawie..
                  Kryminalista Lepper jest wicepremierem i wladze w Warszawie zrobia i robia
                  wszystko ( naporawde...WSZYSTKO... by go chronic...
                  Beda klamac. jrecic, gubic i falszowac...by sie u wladzy utrzymac...
                  Na szczescie dla nich (na razie) wszystkie urzedy sledcze sa w ich rekach wiec
                  wyniki...wiadome z gory...
                  Jesli Leppera nie ochronia to sie koalicja rozpadnie i...wybory...
                  A te oczywiscie oznaczaja koniec pisu...
                  Jesli ta panio zagrozona utrata fotela w Radzie tak sie uniosla....wyobraz
                  sobie jak daleko Kaczynscy sie posuna w podobnej sytuacji...

Tej Pani nikt nie ruszy bowiem jej pozycja to..."szyjka u wagi" balasu
                  politycznego...
                  Pis nie kiwnie palcem bowiem dla nich wladza jest wazniejsza niz zasady...
                  Tak dlugo, jak bedzie w polsce burdel polityczny wypelniony chamstwem pod
                  koscielnymi flagami tak dlugo bedzie trzeba tolerowac to co sie dzieje...
                  Byle do wyborow...
                  PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent
                  • Gość: oho! Re:G. Wojciechowska - uczciwa radna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:32
                    Oj... Rece opadają, jak się czyta niektóre wpisy. Tyle tu napisaliście, że pani
                    Grazyna Wojciechowska tak sie zasłużyła dla miasta, że tyle pomogła ludziom, ze
                    tyle zrobiła, ze ma kolejki na dyżurze. mam pytanie, na które oczekuję
                    konkretnej odpowiedzi. CO ZROBIŁA PANI W.? KOMU POMOGŁA? CZYM SIE ZASŁUŻYŁA DLA
                    MIASTA? Wiele razy obserwowalem sesje RM, ale oprocz gadania, pustego gadania,
                    nic ta pani nie zrobila. Ludzie, z ktorymi mialem okazje rozmawiac, ktorzy byli
                    na jej dyzurach prosic o pomoc, wyszli z obietnicami, ale tylko na nich sie
                    skonczylo. Nie kiwnela palcem, by im pomoc, a mogla...Dostala tyle gloswo, bo
                    ludzie jeszcze jej wierza. Ale na jakiej podstawie? Bog jeden wie... Zalosne,
                    ze ktos taki jest w Radzie Miasta, ze jest jej wiceprzewodniczaca... A
                    Bernardowi raze przysluchac sie niektorym wypowiedziom jego idola, T.J. Ponizej
                    poziomu prezydenta miasta... Ale Bernard jest zaslepiony
                    uczuciem...
                • Gość: zzz Re:G. Wojciechowska - uczciwa radna IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.06, 11:12
                  Panie obserwator nie być może pomogła tylko POMAGA wielu biednym ludziom którzy
                  nie mają dostępu do czegokolwiek.Pan z pewnością takiej pomocy nie
                  potrzebuje,to co Pan może powiedzieć w kwestii ludzi biednych pozdrawiam
              • Gość: zzz Re:G. Wojciechowska - uczciwa radna IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.06, 11:08
                Henryk,właśnie pomogła zwykłym gorzowianom i tu chyba naszym władzom się nie
                podoba a pomogła z pewnością.
                • Gość: A.Lepper Wojciechowska musi odejsc !!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.06, 20:37
      • Gość: Jerzy Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.gorzow.mm.pl 11.12.06, 13:59
        Patrzcie, czarna menda, werty, odezwał się...Czarna menda z brunatnym
        podniebieniem... Do koleżków typy Lepper, Wierzejski, Bosak, Giertych...mendzie
        tęskno.Uważaj, czarna mendo, bo sie udławisz..
        • Gość: Obserwartor Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.06, 09:54
          jestem sympatykiem powiedzmy mysli "socjal-liberalnej" na secnie politycznej,
          dlatego zyczylbym sobie aby nowo powstjaca formacja byla wolna od
          takich "spolecznikow" - typu G.Wojciechowska...jest wlasnie podobna w swoich
          wypowiedziach do Kaczynskich, Leppera czy Giertycha.... DNO
          • Gość: Bernard Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.ed.shawcable.net 12.12.06, 10:09
            Hey Obserwartor ,
            Tu musze sie zgodzic...
            Wybuch Pani radnej dorownuje poziomem temu reprezentowanemu przez arogantow z
            Warszawy...
            Gdzie lezy roznica?
            Pani radna uznala swoj blad i publicznie przeprosila...
            Politycy w Warszawie powinni wziasc przyklad i zrobic to samo...
            Przeprosic wszystkich za obraze..
            Dopoki tego nie bedzie...nie ma porownania...
            • Gość: Obserwartor Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.06, 12:16
              Hello Bernard,
              powiem szczeze, ze do poziomu obecnego rzadu nie mam zamiaru sie znizac, wiec
              wymagam od osob (ktore w jakis sposob chca reperezntowac socjal-liberalna wizje)
              wysokich standardow. dobrze, ze przeprosila ...ale ty chyba nie rozumiesz o co
              mi chodzi...to tylko przelao czare goryczy... ta pani zachowuje sie tak od
              lat.. tylko tym razem o tym napisano !!!

Dobrze wiesz, ze zatakie wypowiedzi w kanadzie, usa czy tez republice
              federalnej ponosi sie za to konsekwencje.
              Jka juz mowilem nie chece jej zabierac mandatu...powinna zrezygnowac z funkcji
              vice-przwewodniczacje...lub zostac odwolana (!!!!)

chamstwo i prywate trzeba zwalczac w kazdym wymiarze !!!
              • Gość: Bernard Re: Wojciechowska przeprasza za... stan wojenny? IP: *.ed.shawcable.net 13.12.06, 09:37
                Hey obserwator,
                Podobne "przypadki" zdarzaly sie takze w Kanadzie czy ty w Albercie...
                Wiesz co??? Juz nikt nie pamieta...poza przeciwnikami politycznymi ktorzy
                zakodowali, zapoiisali, zfilmowali...i do nastepnych wyborow czekaja by
                przypomniec i opinie publiczna czyli wyborcow odpowiednio ustawic..
                Naprawde...Zadnego linczowanioa nawet politycznego za taki wybryk...
                Nawet opozycyjni politycy wiedza ze po ich stronie pastwisjka cos takiego moze
                sie tez wypsnac...I wtedy co???
                Oczywiscie publiczne przeprosiny musza byc. To podstawa..
                Taka wendetta polityczna to specjalnosc pisowskiej Polski..
                Gdzie prokurator!!!??? he he he
                Usmiechnij sie, to tylko polityka...
    • Gość: Obserwator Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.06, 09:10
      I jak zwykle sprawa przyichla i to polityczne "monstrum" bedzie dalej
      reprezentowalo nasze miasto...... zralo i pilo za darmo !!!!
      • Gość: Kazek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.06, 10:38
        Wychodzi na to, że najbardziej żąłośni są radni obrażeni w niewiarygodny sposób
        przez Wojciechowską!! To jest niesamowite!!! Żadnej reakcji na to skandaliczne
        zachowanie. Zero!!! Już nie wiem, czy się z nich smiac, czy płakać. Też mi
        mężczyźni, też mi politycy!!! Pewnie teraz debatuja, ktory klub i kto osobiście
        przedstawi wniosek o odwolanie Wojciechowskiej. Debatują, rozmawiaja....I nic z
        tego nie wynika.Wojciechowska nie jest członkiem żadnego klubu. Kogo ona tam
        reprezentuje??? To wszystko jest żałosne....
        Ps
        W dalszym ciagu czekam na te sukcesy Wojciechowskiej!
        Co takiego, oprócz brania diet / setki tysiące złotych!!!!!!/, zrobila dla
        miasta? Jakies konkretne przykłady?
        • Gość: zzz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.06, 10:53
          A pomyśl,dlaczego nic nie robią przeciw P.Wojciechowskiej???
          • Gość: Obserwator Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.06, 11:34
            Brawo Kazek ... masz racje, steki tysciecy...+ darmowe zracie i picie !!!
            Efektow zadnych poza biciem piany !!!
            • Gość: xyz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.06, 11:49
              Bicie piany to też wysiłek.
              • Gość: Obserwator Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.06, 13:08
                Niesamowity !!!
                Sa ludzie w Gorzowie, ktorzy sie udzielaja spolecznie, cos zrobili dla tego
                miasta, sa skromni i nie szukaja rozglosu, poprostu maja klase.....a nie jak
                tak pozal sie boze "gorzowska "ciociolina""... Zadko spotyka sie tak wulgarne
                kobiety... Pedagog i wywochowca mlodziezy !!! Wstyd, koncz wasc wstydu oszczedz
    • ceoll Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 13.12.06, 13:48
      Ja także uważam, że pani Wojciechowska zachowała się SKANDALICZNIE!!!!
      Jestem jej postawą uburzony. Radna, pedagog, kobieta tak się zachowuje!!!! Aż
      nie chce się wierzyć!!! I później may pretensje do młodych, że źle się
      zachowują! Przecież czerpią wzorce między innymi z Pani Wojciechowskiej. Ta
      Pani, gdyby miała odrobinę przyzwoitości i honoru, sama powinna złożyć swój
      mandat!!! Przecież jako wiceprzewodnicząca będzie Radę reprezentowała na
      różnych spotkaniach, uroczystościach... Jak na nią będą mieszkańcy patrzyli????
      W jaki sposób Ją oceniali???
      • Gość: Obserwator Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.06, 14:51
        Apeluje do klubu lewicy o zlozenie wniosku o odwolanie tej pani z funkcji v-ce
        przewodniczacej !! Nie chowajcie glowy w piasek !!! Ta pani swojaja lojalnosc
        pokazala glosijac razem z PiS-em i Panem " wilekie Ego- chce zostac Prezydentem"
        Sejwa...
      • Gość: Bernard Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.ed.shawcable.net 14.12.06, 09:53
        Hey ceoli,
        Beda patrzec na nia jak na Radna a oceniac ja beda na podstawie prawy w
        Radzie...
        To chyba oczywiste...
        Chyba ze ty masz inne kryteria..
        Poglady, przynaleznosc, wiek, religia?
        Ta pani nie moze byc taka jak kazdy inny by sie wszystkim przypodobac.. Jedyne
        co moze zrobic...to byc soba..
        Narozrabiala...Przeprosila...niech pracuje dalej...
        Znajdz kogos innego...
        Na Jedrzejczaka sie dawno nie porwales...
        Masz paru pisowcow w Radzie.. Moze ich oplujesz?
        A co.. Po wszystkich...
        Pacan!
        he he he
    • ydnal Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na 14.12.06, 01:13
      Możecie ujadać pod różnymi nickami dziewczyny i chłopaki z SLD. Odwołuje się
      ludzi podczas sesji, a nie na forum GW. Tu można bić tylko pianę. Mało kto to w
      ogóle czyta. Były radny kazek, czemu nie odwołałeś Wojciechowskiej, jak miałeś
      taką możliwość? Ona dostała ponad tysiąc głosów plus mój i mojej żony. Wygrała
      wybory, a ty nie.
      Dzisiaj nie masz nic do gadania i możesz tylko poharcować na forum. Klub SLD
      nie znajdzie poparcia dla odwołania Wojciechowskiej, więc nie będzie zgłaszał
      takiego wniosku.
      • Gość: Obserwartor Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.06, 09:36
        To tylko przykalad na to, ze wszyscy siedza w tym bagnie po uszy...
        Chyba to juz standard. ze jezeli komus brakuje argumentow w spawie atakuje
        ludzi osobscie. To typowe dla prowincji i niestety naszego kraju....

Widze ydnal ... ma chyba jakies prywatne powiazania z wielkim
        gorzowskim "spolecznikiem" za publiczne pieniadze...na pochybel "dwulicowcom"!!!
        • Gość: zzz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.06, 09:44
          Obserwator dlaczego tak myślisz,że jeżeli ktoś uważa że P.Wojciechowska jest
          ok,to ty myślisz o jakiś powiązaniach każdy sądzi według siebie.
        • Gość: zzz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.06, 09:44
          Obserwator dlaczego tak myślisz,że jeżeli ktoś uważa że P.Wojciechowska jest
          ok,to ty myślisz o jakiś powiązaniach każdy sądzi według siebie.
          • Gość: Obserwartor Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.06, 10:09
            to bylo ironiczna odp. do ydnal-a... wcale tak nie twierdze... prywatnie moze
            on jest ok, noe przecze...ale ja mam zastrzezenia co do jej formy uprawiania
            polityki, dyskursu publicznego i politycznego..wrzask i grozba i pomowienia to
            chyba nie sa odpowiednie metody. Caly czas mowie na forum o jej wystepach
            publicznych. Dlatego zwrocilem w ten sposob uwage, na niestety przykry obyczja
            atakow osobistych...
      • Gość: Kazek ydnal - wierny pies IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.06, 10:09
        ydnal - pies łańcuchowy dal głos... Dobrze wytresowany. Posłuszny, szczeka
        zawsze, jak mu każą. Wierny obrońca Wojciechowskiej. Żebyś się przypadkiem nie
        zdziwił!! Z tego co mówią wiewiórki w Parku Kopernika już jest przygotowny
        wniosek o odwołanie Wojciechowskiej z funkcji wiceprzewodniczącej Rady. Wszyscy
        mają jej dość. Nawet jej koleżanki i koledzy z PiS-u. O Lewicy, PO i komitecie
        Jędrzejczaka już nie mówiąc.
        Ydnal, dedektywie, miałeś napisać o sukcesach Wojciechowskiej. O konkretach!!
        Jakoś, dedektywie, omijasz to zagadnienie. Powiem ci, dlaczego: po prostu nie
        masz o czym pisać. Przecież ona nic nie zrobila przez te wszystkie lata.
        Potrafiła tylko promować samą siebie. I na to wydaliśmy setki tysięcy złotych!!
        Jak to powiadasz, dedektywie, biła pianę. I nic więcej... Dala się otumanić
        takim jak ty i twoja żona....Ale wiesz, mógł w Rzymie koń byc konsulem, może
        Wojciechowska być radną w Gorzowie....
        • ydnal kazek - zapluty karzel 15.12.06, 13:36
          Klub SLD to same śmieszne osobniki, mogą sobie pisać wnioski.
          Na ciebie Wiktor, też wydaliśmy setki tysięcy złotych jako na radnego, a
          pożytku z ciebie żadnego nie było. Masz rację, mógł Incinatus być senatorem
          rzymskim (a nie konsulem, jak napisałeś), mogłeś być radnym i ty w Gorzowie.
          Frazeologię masz rodem z WUML-u (te twoje ustępy o psie - że wy stalinowcy nie
          możecie zmienić stylu...). Siedziałeś niedaleko Bukartyka to trzeba się było
          podszkolić w subtelniejszym słownictwie.
          • Gość: Kazek Re: kazek - zapluty karzel IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 16:09
            No, proszę... Dedektywowi puszczają nerwy!!! Brawo! Jak to brzmi - zapluty
            karzeł!!! Widać, stara, stalinowska szkoła!!! kto bysie spodziwał? I to
            słownictwo - z meliny! Jaka subtelnośc, takt...Tylko co z tym wszystkim Wiktor
            ma wspólnego?? Dedektyw, popraw sie, coś slaby jesteś. A o klub SLD się nie
            martw. On nie wpuścili do siebie ani Wojciechowskiej, ani Sejwy. I dobrze
            zrobili. Mimo, że niektórzy wydeptywali ścieżki... Wcale im sie nie dziwię..
            Ha, ha, ha... Ale mnie ydnal rozbawił, dał sie podejść jak małe dziecko.
            awt WUML-u by nie skończył!!!!
            Ps.
            Pozdrowienia dla Pana Wiktor K.
            • ydnal Re: kazek - zapluty karzel 18.12.06, 14:52
              Slownictwo z meliny. Stara stalinowska szkola. Brawo! Cos tam na WUML-lu jednak
              ci Wikus wpojono. Przypisac innym wlasne grzechy i sprawa zalatwiona. Juz dlugo
              nie pociagniesz na swoim stoleczku, wlasnie prokuratura zabrala sie za sprawe
              penego terenu, na ktorym dzis stoi hipermarket. Moze powinna sie zainteresowac,
              kto sciagnal do Gorzowa biznesmenow z Koszewka? Jak myslisz, Wiktorku?
              • Gość: Obserwator_1 kazek - zapluty karzel...........reakcji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 09:28
                ty bys tylko plul... tow. wieslaw pozdrawia.
                i jeszcze to lumpenproletariackie straszenie...starcisz stolek... uwazaj , na
                slowa komuchu !!!
              • Gość: Kazek Re: kazek - zapluty karzel IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 13:03
                Ydnal szczeaka zajadle.... Straszy innych!! Mowiłem, że to stara, stalinowska
                szkoła. Może pamieta, jak niektórzy spili sie na bankiecie z okazji otwarcia
                TESKO?? W jaki sposób się zachowywali? Ciekawe, czy ma tak dobra pamięć?
                Dedektyw dał się podejść jak małe dziecko!! Myli osoby!! Widać zacietrzewienie
                i głupotę jednocześnie. Ale u prymitywnych osobników to normalne. Teraz
                przywołuje na pomoc nawet budowę TESCO na Gorzyńskiej. Miłej zabawy, ydnal.
                Jeżeli z takim skutkiem, jak kojarzenie nazwisk i osób, to tylko pogratulować..
                Ha, ha, ha....Dedektyw z Bożej łaski.....
                • ydnal Re: kazek - zapluty karzel 19.12.06, 13:36
                  Swietnie pamietam, jak to na otwarciu Tesco bylo. Inne miejsca zasypiania z
                  geba w salatce tez. Twoja glupota i prostactwo kazek przechodza ludzkie
                  pojecie. Ludzi takich jak ty sie nie myli nigdy i nigdzie. Moglyby o tym
                  poopowiadac niektore kobiety, ha ha ha. Ty masz jeszcze czym, czy tylko herbate
                  mozesz pomieszac?
                  • Gość: Obserwator_1 Stalinowskie metody IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 14:03
                    ydanl.... nie mozesz sie powstrzymc od wylewania pomyj na innych ludzi.
                    Zajmij sie lepeij mertytoryczna dyskusja, przepraszam - do tego potrzebne sa
                    szaer komorki_ a to bie widocznie ich brakuje.... Dobra komusza szkola ydnal !!!

Odwolac Wojciechowska !!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Kazek Re: kazek - zapluty karzel IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 23:43
                    Bardzo dobrze, ze jest to forum!! Wszyscy mogą przekonać się, jaki poziom
                    reprezentuje gorący zwolennik Wojciechowskiej. Sama sobie / i Wojciechowskiej
                    przy okazji / wydaje świadectwo, wystawia się na osąd opini publicznej. Na
                    przykładze wpisów możemy się przekonac, co sobą reprezentuje...Agresja,
                    wulgaryzmy, prymitywizm, nieskrywana nienawiść do innych - to jest właśnie to.
                    Zachowanie Wojciechowskiej w czasie pamiętnej sesji tylko potwierdza tą
                    opinie...Niedaleko pada jabłko od jabłoni.Do tego jeszcze zupełny brak
                    samokontroli. Wojciechowska i jej przyboczny / ???? a może jednak nie / nie
                    zastanawiają się nad tym, ze sami się pogrążają - dają się wciągać w małe
                    prowokacje. Wychodzi przy tym prawdziwy stosunek Wojciechowskiej do byłych
                    kolegów radnych. I hipokryzja!!! Mocno, czasami wulgarnie krytykuje radnych SLD
                    i jednocześnie / żeby tylko znaleźć na listach wyborczych zjednoczonej lewicy /
                    układa się z nimi. Wie, że inaczej miałaby zamkniętą drogę do Rady!
                    Twoje wpisy, ydnal, są miodem na moje serce. Pisz, pisz dalej. Często i dużo.
                    Pokazuj, kim jest nasza radna. Pokazuj całą prawdę o niej. My już część tej
                    prawdy / w czasie pamiętnej sesji, kiedy to wulgarnie, po chamsku zachowała się
                    w stosunku do innych radnych / już poznaliśmy! Dzięki tobie, dowiemy się
                    wiecej. Do klawiszy, ydnal, do klawiszy....
                    • ydnal Re: kazek - zapluty karzel 20.12.06, 10:00
                      <- dają się wciągać w małe prowokacje. >

Nareszcie napisales, ze z ciebie jest tylko maly prowokator. Do ciebie mozna
                      miec tylko taki stosunek, jaki zostal zaprezentowany na sesji nazbyt szczerze
                      przez Wojciechowska. Jak mozna szanowac prowokatorow?
                      • Gość: kazek Re: kazek - zapluty karzel IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 16:39
                        Najzabawniejsze jest to, że w tak dziecinny sposób, ydnal, dałeś/aś sie nabrać.
                        Wymyśliłeś sobie, ze ja to były radny Wiktor K. I jeszcze, jak recydeywista
                        pierwszej wody, idziesz w zaparte. Pisałem juz, ze wiecej sie po tobie nie
                        spodziwałem. Chamstwo, prymitywne, wulgarne zachowanie / tak, jak w przypadku
                        Wojciechowskiej w czasie sesji RM / to twoja wizytówka. A prowokacje!?
                        Cóż, to metoda stara jak świat. Z tym, ze tylko głupcy daja się na nie nabrać.
                        Jak posłowie Mojzesowicz, Lipiński...I oczywiście ty, dedektywie ydnal....

Ps.
                        " Nazbyt szczerze" !!!! A to ciekawe!! Chamskie, odynarne, grubiańskie,
                        wulgarne zachowanie nazywać w ten sposób... Ha, ha, ha...Wojciechowska
                        zachowała się nazbyt szczerze!!! To przejdzie na anałów naszego forum... Nazbyt
                        szczerze...Dobre...
                        • ydnal Re: kazek - zapluty karzel 20.12.06, 20:00
                          Chamstwo, prymitywne i wulgarne zachowanie to wizytowka twoja i twojego
                          przybocznego obserwatora_1. Rowniez oczekiwalem od ciebie wiecej, ale w pewnym
                          momencie puscily wam nerwy i zaczeliscie rzucac inwektywami rodem z WUML-u.
                          Siedzcie, towarzysze, na tylkach i modlcie sie do waszego boga (Stalina,
                          Bieruta) o dobre zdrowie dla T.J. i o bielmo na oczach prokuratorow
                          szczecinskich. Wojciechowska przezyla juz nie takich gierojow, jak wy. Psy
                          szczekaja, karawana jedzie dalej.
                          • Gość: Kazek Re: kazek - zapluty karzel IP: *.gorzow.mm.pl 22.12.06, 22:58
                            1. Ydnal - tak, karawana jedzie dalej a psy szczekają. Czasami ujadają, bywają
                            wulgarne, chamskie...Cóż, biedne psiaki biorą przykład z Wojciechowskiej, która
                            w taki właśnie sposób potraktowała innych radnych...A pies to najlepszy
                            przyjaciel człowieka. Szkoda tych psiaków.
                            2. Ydnal - nerwy najwyraźniej puszczają Wojciechowskiej, która zachowuje się
                            skandalicznie: wulgarnie, po chamsku wyzywa innych radnych.
                            3. Ydnal - Wojciechowska ujada na radnych lewicy, a w czasie wyborów układa się
                            z nimi, aby znaleźć się na liście tworzonej przez lewice. Wiesz pewnie, co to
                            jest hipokryzja. Chamstwo, wulgaryzmy, skandlaiczne zechowanie plus hipokryzja
                            sięgająca szczytów Himalajów - to postawa Wojciechowskiej.
                            4. Ydnal - piszę, a wiem, że i tak nic z tego nie zrozumiesz... Widzisz,
                            dedektywie, nawet WUML-u byś nie skończył..Od dziś mianuję cie
                            stopniem : "dedektywa - gireoja ".Odmaszerować, ydnal...
          • Gość: Obserwator_1 ydanl - relikt przeszlosci IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 14:04
            Ty ydnal zyjesz chyba nadal w swoim "wyimaginowanym" swiecie , nie zauwazasz
            nawet jak swiat wokol ciebie sie zmienia. Okopales sie na swoich "dziwnych"
            ideologicznych pozycjach i rzucasz inwektywami na myslacych inaczej...skad my to
            znamy
    • Gość: Obserwartor Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.06, 10:25
      no mam nadzieje, ze w koncu znajda sie odwazni i pokaze tej pani,... ze jej
      czas sie skonczyl !!!

Argumenty , ze gzie indziej jest gorzej sa niepowazne.
      Przeprosila, co z tego ?! Jej sposob zachowania i wypowiedzi ne zmienil sie od
      lat. I sie nie zmieni... to poprostu zarozumiale i aroganckie.... "radna" !
      • Gość: smerf Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.06, 11:27
        A tak szczerze mówiąc,zajrzyjcie na sesję radnych,a zwłaszcza na przerwę???????
        • Gość: xyz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.06, 11:46
          Nie dotyczy tego postu.Ale popatrz na samoobronę to jest kabaret i dajcie już
          spokój Pani Wojciechowskiej
          • Gość: Obserwartor Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.06, 13:31
            akurt ta pani idealnie pasuje do tego " przasnego " wizerunku... wulgarny
            jezyk i zachowanie... dlatego nie bedzie spakoju tak dal wojciechowskiej jaj i
            samoobrony, a takze innych ewidentynch "chamskich" zachowan...
    • Gość: obserwator Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.06, 19:53
      Swinie w chlewie tak nie potrafia, fe na sam widok - niesmaczna
      • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska nadal przy korycie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.06, 09:23
        wiedze ktos uzywa tego samego nicka co ja....
      • Gość: Henryk J. Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:34
        Do: oserwator
        i Oserwator_1

Ale magiel uprawiacie.
        Zachowujecie się jak gó..arze...
        Takich prymitywów dawno nie było na tym FORUM.
        • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.06, 13:34
          Do Henryka_J,
          od tego jest forum Panie "betonie partyjny" ( nie krytkujmy przywodcow - wracaja
          stare hasla )... Szczgolnie takie zachowanie ososby afiszujacej sie jako
          spolecznik i pedagog ( przez ostatnie 10 lat - bylo norma) bedzie przeze mnie
          zwalczane... czy ci sie to podoba czy nie... moze w koncu znajdzie sie w tym
          kraju wiecj ludzi, ktorym tak "jawne" chamstwo bedzie przeszakadzalo... tobie
          widac sie podoba... obluda i hipokryzja
          • Gość: Henryk J. Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:25
            Do Obserwatora_1

W zasadzie nie popieram chamstwa, chyba że w zastosowaniu odwetowym...
            Bez wątpienia Pani G.W. jest pedagogiem i społecznikiem.
            Rola trudna, podlegająca nieustannemu społecznemu osądowi.
            Większość ocen w tym watku nacechowana jest wyjątkowym jadem.
            Tak to już jest, gdy mali ludzie rzucają się na jednostki, które próbują coś
            zrobić dla innych..
            Po prostu "polski kocioł".
            Miernoty krzyczą najgłośniej.
            • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.06, 14:51
              Trafiles w sendo... wiec zastanow sie nad dzialalnoscia tej pani..w ostatnich
              latach.
              Glosna napewno byla, szczegolnie jezeli chodzi o obrone wlasnych interesow...
              masz racje miernoty krzycza najglosniej !!!
              Obejrzyj sobie najnowszy film o Goyi Milosa Formana... moze cos wtedy zrozumiesz.
              Na pewno ty mi glosu nie odbierzesz. Bede zwalczal chamstwo, populizm i
              przejawy wszelkiego radykalizmu, bez wzgledu na to czy to sa ludzie PO, PiS-u
              czy tez LiD (formacji, przyzanm sie szczeze, najbardziej mi bliskiej-
              swiatopogladowo !!!)
              A wiec tradycyjnie.... Wojchiechowska musi odejsc!!!!!!!!!
              • pan_hrabia a kto to jest Wojciechowska? 15.12.06, 16:43
                • Gość: hektor Re: a kto to jest Wojciechowska? IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 17:53
                  Załóż peruke na głowe Swinstera.
                  To przecież nasza Gorzowska Syrenka!
                • e_meryt Wojciechowska nie moze odejść... 30.12.06, 20:37
                  Trzeba ja odkulać!
                • Gość: Obserwator_1 Cos podobnego jak Hojarska, Sobecka... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 20:54
              • Gość: xyz Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 20:35
                No to do dzieła zastąp P.Wojciechowską i pokaż co potrafisz,efekt będzie 000000
                i to wszystko.
          • Gość: xyz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 20:32
            Dasz radę to zwalczaj,i pokaż co potrafisz zrobić dla społeczeństwa a wtedy
            porozmawiamy ok.
            • Gość: Obserwartor_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 10:44
              xyz ty na prawde dosyc waskie pojecie o spoleczenstwie obywatelskim i
              demokracji.
              Podaj mi lepiej przyklady co ta pani zrobila dla tego "spoleczenstwa" ?
              Zreszat odchodzimy od tematu... Nazywajac radnych ch... meskimi k... i i
              szmaciarzami, ta pani sama sie zdyskfalifikowal... jak juz podkreslalem ie chec
              jeje zabierac mandatu radengo ( nie mam takiego prawa ) ale oczekuje od radnych
              odwagi cywilenj i stanowczego nie dal takich praktyk...a co za tym idzei
              odwalnie pani wojciechowskiej z funkcji vce- przewodniczacej rady miasta.

a na tym forum korzystam z mojego obywatelskiego prawa do wolnego formulownia
              pogladow.. czy cie sie to podoba czy tez nie !
              zycze udanego weekendu !!!
              • Gość: xyz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 11:05
                A najlepiej zakończmy ten temat,nie popieram z pewnością takich wyzwisk,ale
                prawda jest troszeczkę inna pozdrawiam
                • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 11:27
                  wiec najlepiej wyciagnac konsekwencje ... zachowac sie z honorem, zreszta
                  przydalaby sie zmiana warty w koncu !!!
                  • Gość: xyz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 11:31
                    Witam,wiesz dobrze że tak nie będzie.Pozdrawiam
                    • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 11:53
                      Dlatego nie bede siedzial cicho... w koncu chcemy zmieniac ten karj w
                      cywilizowane miejsce... i nie musimy czerpac ze zlych przykaldow
                      • Gość: xyz Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 12:35
                        Przecież nikt Ci nie zabrania wyrażać Twoich poglądów
                        • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 12:44
                          No dzieki Bogu !!! Ja tez niokume nie chce zamykac ust
                          • Gość: Henryk J. Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 14:32
                            To wspaniale, że hunwejbini z PO pozwalają mieć "swoje zdanie" :)
                            Jak to jest, że użytkownicy tego FORUM tak bardzo przeżywają epizod, który miał
                            miejsce na posiedzeniu Rady, a podobno obrażeni radni, cicho siedzą?
                            Sa to wogóle faceci z ja...i, czy jakieś miernoty?
                            • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.06, 15:02
                              Niestety w swojej slepiej milosci do radnej wojciechowskiej , Henryk_J zapomnial
                              ze czasy jednomyslnosci i zakazu kryrtyki wodza dawno minely.... zyczylbym by
                              byl to tylko epizod, niestety to notoryczne zachowanie...
    • Gość: sko Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: 66.213.21.* 18.12.06, 21:36
      ooooo !!!!!
    • Gość: Nauczyciel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:00
      No i co Panowie Radni Grazynka sie pokajala za swoje wystepy a WY nie macie
      krzty honoru zeby ja wyzucic z rady za takie zachowanie a nalezalo wystapic do
      prokuratury, żeWa zbesztala i obrzucila blotem a Wy nic - Obtarliscie plwociny
      z twarzy i uwazacie ze jest wszystko wporzadku . Jestescie taka sama banda jak
      ONA i zalezy wam tylko na stolkach- a honoru nie macie za grosz. WSTYD ze mamy
      takich radnych bez honoru.
      • Gość: Mobi Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:04
        Racja. Pytanie dot.wypowiedzi pani W. - cytuję: "Dla mnie w tym momencie było
        to tak, jakbym dostała od najbliższej osoby cios w serce, nie od strony twarzy,
        ale w plecy". A łyżka na to : NIEMOŻLIWE! Podejść serce od tyłu? Swoja droga,
        pani W. ma wyjatkowy dar płakania ślicznymi słówkami, chwytajacymi serduszka.
        Tyle że nie te, o ktore jej chodzi. Dała sie podejsc, czy sama z siebie tak
        pwoiedziala. NIEWAŻNE. Powiedziala. Teraz czas na konsekwencje:
        a- sama zrezygnowac z funkcji wiceprzewodniczacej
        b- moze zlozyc mandat radnego
        c-radni powinni ja odwolac
        • Gość: Dziki Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:04
          Sprawa jest tylko i wyłącznie wirtualna.
          I taka pozostanie.
          VOX POPULI (internautów) nie ma mocy sprawczej, przynajmniej do następnych
          wyborów (w realu).
          • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 20:18
            Niestety... to "polityczne monstrum" rodem z PZPR powinno rozplynac sie
            wczelusciach niebytu politycznego, a nie wrzeszczec na posiedzeniach rady i
            rzucac miesem....Okropnosc

Radni usuncie te keobiete z tej funkcji, miejcie troche odwagi i szacunek do
            siebie samych !!!
            • ydnal Re: Wojciechowska musi odejsc !!! 19.12.06, 20:23
              Uwazaj, bo sie zesrasz od tego wysilku. Nie podniecaj sie tak. W twoim wieku to
              niewskazane, szlag cie moze trafic. Albo dupa ci sie rozedrze na strzepy.
              P.S. Zawsze, jak chcesz komus dokopac, to przeksztalcasz jego login. Kiedys
              przybierales ladniejsze nicki...
              • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 20:26
                i tutaj sie akurat pomyliles "komuszy synu", wierny slugo p. wojciechowskiej
              • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 20:27
                Wojciechowska musi odejsc !!!
              • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 20:28
                • Gość: Bernard Kaczynscy musza odejsc!!! IP: *.ed.shawcable.net 19.12.06, 20:28
                  :):)
                  • Gość: Obserwator_1 Re: Kaczynscy musza odejsc!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.06, 11:26
                    Jezeli cena za odejscie Kaczynskich ma byc posada Wojciechowskiej , to sie
                    zgadzam ;-)
              • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.06, 20:29
                widze lubisz wylewac fekalie.... pochodzisz pewnie z takiego samego
                lumpenproletraitu jak i pani radna ( moze jeste wielmoza ?)
              • Gość: Kazek Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 16:49
                Ano, czytajcie, dobrzy ludzie, czytajcie ydnala...
                To przeciez takie samo zachowanie, jak Wojciechowskiej w czasie sesji RM...
                W końcu ma sie od kogo uczyć. A uczniem musi byc pojętnym..I mieć dobrą
                nauczycielkę.... Acha!!! On/a wyraża sie nazbyt szczerze.....
                • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.06, 16:57
                  jednym slowem najgorszy lumpenproletariat udajcy ( za pieniadze podatnikow)
                  wielomozow !!!!!!!

Wojciechowaska musi odejsc !!! ona nie ma wstydu, wiec nedzie sie kurczowo
                  trzymala stolka.... darmozjad!!!
                  • Gość: xxx Re:Obserwator idz na jej miejsce. IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 10:14
                    Pokaż co potrafisz,pomóż społeczeństwu,do dzieła.
                    • Gość: xxx Re:Obserwator idz na jej miejsce. IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 10:15
                      Pokaż jak to się robi,
                      • Gość: Obserwator_1 Re:Obserwator idz na jej miejsce. IP: *.adsl.scarlet.nl 24.12.06, 12:53
                        Odp. dla XXX.
                        Byc moze nadejdzie taka chwila w moim zyciu, ze zaanagzuje sie aktywnie w
                        wyborach o stanowiska "polityczne". Na razie korzystam z mojego prawa do krytki
                        nagannych zachowan wybranych juz na stanowiska lokalnych "bonzow". Obserwujac
                        dyskusje na forum dochodze do wniosku, ze niewielu osobom przeszkadz sposob
                        zachowania i pracy pani W. widac dobrze czuja sie w takich klimatch.
                        Zycze wesolych swiat.

P.S.: Pamietaj , ze od politykow wzmagamy wiecej.

• Gość: xxx Re:Obserwator idz na jej miejsce. IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.06, 13:22
                          Ale gdybyś się tam dostał,to podejrzewam że musiałbyś grać w tę samą
                          piłkę.Wesołych Świąt życzę
                          • Gość: Jan Kolasinski Re:Obserwator idz na jej miejsce. IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 10:24
                            Ciekawi mnie bardzo, czy nasi Radni, siedząc przy wigilijnym stole pomyśleli
                            choć przez chwilę o haniebnym zachowaniu, było nie było, wiceprzewodniczącej
                            Rady Miasta. I czy w końcu zbiorą sie w sobie i podejmą działania, żeby ją z
                            tego stanowiska odsunąć. Jeżeli tego nie zrobią, udowodnią, że nas, wyborców,
                            mają za nic. W tej sytuacji wielu z nas już do żadnych wyborów nie pójdzie.
                            Niech " politycy " z Bożej łaski wybierają się sami....
                            Tak więc Panie i Panowie Radni - czekamy....
                            • Gość: jolka Re:Panie Kolasiński IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 10:54
                              Odwagi cywilnej,nie przez internet,ale osobiście,petycja na piśmie łącznie z
                              podpisami i do Rady Miasta złożyć,powodzenia
                              • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.adsl.scarlet.nl 27.12.06, 12:08
                                Zastanawiam sie jak ta pani spoglada w lustro !!!
                                Obrazila w sposob tak wulgarny prawie wszystkich ze swojego klubu.... moze
                                teraz przejdzie do PiS-u, przeciez to oni ja wybrali....
                                • Gość: xxx Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 15:00
                                  Dlaczego nie,wszyscy politycy tak robią.
                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.adsl.scarlet.nl 27.12.06, 17:08
                                    Nie bede przytaczal przykladow,ale sa tacy kotrzy tak nie robia...jest ich wielu
                                    • Gość: xxx Re: Wojciechowska musi odejsc !!! obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 17:44
                                      Nie bądz anonimowy,zgłoś na piśmie petycję z podpisami do Rady Miasta.
                                      • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! obserwator IP: *.adsl.scarlet.nl 27.12.06, 20:17
                                        Bedziemy zwalczac, tego typu i pietnowac zawsze i wszedzie...
    • Gość: mag Grażyna Wojciechowska - z magla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:06
      Nazywanie Pani Wojciechowskiej - politykiem - to naduzycie!
      • Gość: Obserwator_1 Re: Grażyna Wojciechowska - z magla? IP: *.adsl.scarlet.nl 27.12.06, 20:18
        Brawo za swietne spostrzezenie !!!!
        • Gość: gienek Re: Grażyna Wojciechowska - z magla? IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 20:28
          A masz na tyle cywilnej odwagi iść z petycią do Rady Miasta odpowiedz a wtedy
          porozmawiamy ok
        • Gość: jolka Re: Grażyna Wojciechowska - z magla? IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 21:18
          spostrzeżenie będzie jeszcze lepsze,jak osobiście zgłosisz się do Rady Miasta.
          • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.adsl.scarlet.nl 28.12.06, 10:21
            Na temat skutecznych instrumentow politycznych w naszej rzeczywistosci mam
            troche inne zdanie. Odwracjac ostrze nie rozwiazecie problemu...

Wojciechowska musi odejsc
            • Gość: xxx Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 14:28
              zgłoś petycję,jakoś nie potrafisz odpowiedzieć na to pytanie,dlaczego??taki
              jesteś bystry tylko na forum??
              • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.adsl.scarlet.nl 28.12.06, 17:18
                a jak uwazasz po co sa fora....
                zglosze petycje wnoszaca o zakazanie glupoty i co ty na to.
                Wojciechowska musi odejsc.

jakis taki dziwny urzedowy, natrczywy ton uderza z twoich wypowiedzi. Petycja -
                jak juz wczesniej pisalem ten "instrument"do mnie nie przemawia
                • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 18:24
                  To co za Tobą przemawia,piszesz i piszesz Wojciechowska musi odejść i nic poza
                  tym.Odwagi cywilnej nie na forum.
                  • Gość: Bernard Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.ed.shawcable.net 28.12.06, 19:41
                    Hey jolka,
                    Wyborcy wybrali i wyborcy jedynie moga "od-wybrac"..:)
                    Dopoki ktos z nich prawa nie zlamie - pozostaje tam gdzie jest...
                    Demokracja to cholerstwo, co nie?
                    • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 21:04
                      A wyborcy napewno nie odwołają,ponieważ jest taka osoba potrzebna DLA
                      SPOŁECZESTWA
                      • Gość: Bernard Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.ed.shawcable.net 28.12.06, 22:17
                        Hey jolka,
                        Jesli spoleczenstwo znowu ja wybierze...to spoleczenstwo bedzie ja mialo..
                        Czy to sie komus podoba czy nie..
                        Demokracja to cholerstwo...,co nie?
                • e_werty Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! 28.12.06, 20:08
                  "...Petycja..."

... czy to jest przyjaciółka kloszarda - ta która mu pety zbiera?
                  • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 20:36
                    tak Werty masz rację
                    • Gość: gienka Re.Obserwator brak Ci odwagi cywilnej IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 21:07
                      To jest straszne.
                      • Gość: ?.? Re: Re.Obserwator brak Ci odwagi cywilnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:18
                        Co?
                  • Gość: Jerzy Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 21:19
                    O, fachowiec od mend - werty się odezwał....A taki byl spokój....
                    • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.adsl.scarlet.nl 29.12.06, 11:03
                      widze jolka, ze pochodzisz z tej samej dobrej "komuszej" szkoly co i radna W.
                      Atak jest najlepsza obrona.. zarzucaie mi braku odwagi cywilnej, jest nie na
                      miejscu...przeciez mnie w ogole nie znasz. Jak juz ci mowilem bede robil
                      swoje... Podoba mi sie jedno uzycie slowa "spoleczenstwo", swiadczy to byc
                      moze o zrobieniu kroku w dobrym kierunku (zamiast "narod").
                      Inna sprawa czy takie "darmozjady" ( w dodatku bez krzty lultury osobistej ) sa
                      potrzebne.

• Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! IP: *.adsl.scarlet.nl 29.12.06, 12:30
                        i jeszcze raz ... precz z chmastwem, oczyscmy szeregi\ w 2007 z buractwa i
                        koltunstwa
                        • Gość: wacek Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 12:36
                          Ale nadety post! Adekwatny do tematu - i równie pusty jak osoba ktorej dotyczy -
                          nadety pierdami balon!
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.adsl.scarlet.nl 29.12.06, 14:23
                            wacek !!! pocaluj wujka w ......tam gdzie slonce nie zaglada
                            • Gość: Jolka Re: Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.06, 15:53
                              Dzisiaj chyba jest posiedzenie Rady Miasta.... Ciekawe, czy Radnym nie
                              zabraknie odwagi, żeby odunąć Wojciechowską ze stołka???
                              • Gość: wacek Re: Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:22
                                Hehehehe... wystarczy że jej stołek odsuna... jak wstanie.. :)
                                Sama sie nie podniesie!!!
                                • Gość: bumbum Re: Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:11
                                  wacek, za cziem ty taki durny???
                                  • Gość: wacek Re: Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:59
                                    A widziałes kiedyś "mondrego Wacka"?
                                    • Gość: bumbum Re: Wojciechowska musi schudnąć! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.07, 01:21
                                      sprytna odpowiedź
                                      pozdrawiam noworocznie :)
                      • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.06, 19:08
                        Jestem z innej półki,a jeżeli chodzi o odwagę to jej z pewnością nie
                        masz,ponieważ nie dostałeś się na ponowną kadencję Rady i tu Cię boli życie
                        jest twarde, pozdrawiam
                        • Gość: zenek Re: Obserwator ale Ci ciężko IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 15:30
                          Że nie dostałeś się do Rady Miasta
                          • Gość: Pawel Re: Obserwator ale Ci ciężko IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 16:17
                            Ci co takie bzdury piszą na panią Grażke to są szmaciarze i zazdrośnicy, tacy
                            co w zyciu nie mogą do niczego dojść.( no chyba ze zrobia sobie dobrze ręka
                            żenujące do czegoś w ten sposób dojdą) Wasze żenujące komentarze sa na poziomie
                            zera absolutnego. Wzięlibyście sie za robotę bo na nic więcej jak na razie was
                            nie stać. Przeboleć nie mogą pajace jeden z drugim ze Graza jest kobieta
                            sukcesu a oni obszczymurami i szczekaczami. Co jeden z drugim zrobiliście
                            dobrego dla miasta dla innych? Ujadacie jęzorami na kogoś bo jesteście
                            zazdrośnikami. Banda zarozumialców, ale powiem wam ze pani Grazka śmieje sie z
                            was i ma wasze szczekanie głęboko w poważaniu, bo takie szczekanie do nikogo
                            nie dociera hahahaha. Wiecie co możecie bando szczekaczy? możecie iść na klop i
                            zrobić klocka pod siebie i on jedynie będzie wasz. Jesteście banda jeleni
                            którzy szczekają i szczękają jeden do drugiego. Zrobiliście sobie kólko
                            wzajemnej adoracji i sobie tak poszczekujecie. Ale wiedzcie ze – PSIE GLOSY NIE
                            IDĄ POD NIEBIOSY. No i teraz odezwiecie się niczym burki z budy i zaczniecie
                            dalej ujadać ku mojej radości.
                            • Gość: Kazek Re: Obserwator ale Ci ciężko IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:23
                              Następny obrońca Wojciechowskiej się odezwał. Ten sam poziom co
                              Wojciechowska...Tylko pogratulować. Ja jestem tym " jeleniem, który szczeka "
                              Sic!!!! Ty zaś napisz, przyjemniaczku, co do tej pory Wojciechowska / może być
                              zdrobniale Grazia / zrobiła dla Gorzowian?? Ja wiem, ze wzięła z kasy miasta
                              kilkaset tysięcy złotych. Niezła sumka. O innych osiągnięciach jakoś nie
                              słyszałem. Jeżeli nie liczyć skandalicznego zachowania się w czasie sesji,
                              odynarnych, prymitywnych i chamskich odzywek. To jej poziom i osągnięcia.
                              Zgadnij, obrońco Wojciechowskiej, o kim na mieście mówią " gorzowska maciora"?
                              Wiem, że was boli i denerwuje forum, to, że są tutaj tak liczne słowa oburzenia
                              na chamskie zachowanie się Wojciechowskiej. Oj, boli, boli...
                              Ale nie martw sie, będziemy dalej pisać, a wasze prymitywne i chamskie wpisy
                              będą adekwatnie traktowane...
                              A teraz zrób sobie dobrze, Pawełku, ręką...Piszesz o tym tak, jakbyś na tym się
                              znał. Tylko nie zapomnij umyć poźniej ręki, inaczej zachlapiesz klawiaturę i
                              nici będą z twojej pisaniny...
                              • Gość: Pawel Re: Kazek Srazek IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:41
                                Kazku srazku maly kutasku w mysl zasady PSIE GŁOSY NIE IDĄ POD NIEBIOSY olewam
                                twoje szczekanie i odsyłam cię do twojej matki o ktorej to tak brzydzko mowia
                                na miescie, tego nie trzeba nawet zgadywa c o kim tak mowia na miesice bo to
                                oczywiste tyczy to sie twojej matki a czy wiesz kazku jak mowia o tobie?
                                • Gość: Pawel Re: Kazek Srazek ulepi z gowna obrazek IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:47
                                  Grazyna Wojciechowska to jedyny polityk w Gorzowku warty głosu co wspaniale
                                  pokazują glosy wyborców które sa jej dane przy każdych wyborach. Ci inni co
                                  niby cos robią maja poparcie społeczne w porównaniu z Wojciechowska mizerne bo
                                  cóż to 300glosow w porównaniu z tyloma Wojciechowskiej. Oczywiście sa tacy co
                                  potrafiła robić wiele vide wizja szklanych domow JDJ hehe. A tacy prostacy jak
                                  kazek klepiący w kolko to samo co zrobil ai co zrobila nie potrafia nic tylko
                                  już uciekaja się do wyzwisk. Tacy prostacy maja swoje miejsce w rynsztoku a nie
                                  na forum i te wyzwiska które próbują przypisać Wojciechowskiej tyczą się ich. I
                                  co ja teraz wygląda twoja morda Kazek co?
                                • Gość: Pawel Re: Kazek Srazek IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:47
                                  Grazyna Wojciechowska to jedyny polityk w Gorzowku warty głosu co wspaniale
                                  pokazują glosy wyborców które sa jej dane przy każdych wyborach. Ci inni co
                                  niby cos robią maja poparcie społeczne w porównaniu z Wojciechowska mizerne bo
                                  cóż to 300glosow w porównaniu z tyloma Wojciechowskiej. Oczywiście sa tacy co
                                  potrafiła robić wiele vide wizja szklanych domow JDJ hehe. A tacy prostacy jak
                                  kazek klepiący w kolko to samo co zrobil ai co zrobila nie potrafia nic tylko
                                  już uciekaja się do wyzwisk. Tacy prostacy maja swoje miejsce w rynsztoku a nie
                                  na forum i te wyzwiska które próbują przypisać Wojciechowskiej tyczą się ich. I
                                  co ja teraz wygląda twoja morda Kazek co?
                              • Gość: xxx Re: Obserwator ale Ci ciężko Kazek IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:48
                                Następny co nie dostał się do Rady Miasta,boli oj boli taka kasa przeszła koło
                                nosa,tylko kasa nic poza tym dla tych co się nie dostali liczyła się.
                                • Gość: xxx Re: Obserwator ale Ci ciężko Paweł IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:52
                                  P.Pawle przecież wiadomo że kazek myśli swoimi kategoriami i cały czas pisze
                                  tylko i wyłącznie o sobie,bo tak właśnie myślał o sobie będąc w poprzedniej
                                  Radzie Miasta pozdrawiam
                                  • Gość: jolka Re: Obserwator następny co się nie dostał do Rady IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 18:58
                                    I tu wszystkich boli.
                                  • Gość: Pawel Grazynki nic nie ruszy IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:06
                                    Tak to się zgadza kazkowi żal dupę ściska ze nie dostał się do Rady i teraz
                                    taki imbecyl próbuje podważyć wiarygodność osoby na która tylu wyborców oddało
                                    glos. Słyszał na miesicie obelgę o swojej matce idąc z nia jak wyprowadzała go
                                    na spacer i teraz nie potrafi nic wymyślić i próbuje ja pacan komuś innemu
                                    przypisać z nadzieja ze wzbudzi czyjś zachwyt. Ale takich frustratow już
                                    przeżyła Grazyna i mogą oni zrobic tylko tyle co zrobią pod siebie bo Grazynki
                                    takie baranie flaki nie ruszają .
                                    • Gość: Pawel CO zrobil kazek dla miasta??? IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:13
                                      Zastanawiam się jak można być takim nieudacznikiem jak kazek. Ten gość wygląda
                                      mi na frustrata i starego kawalera a jak nie starego kawalera to na takiego
                                      impotenta co już nic nie może. Ile można wałkować to samo. Jak taki kazek
                                      twierdzi ze Wojciechowska nic nie zrobiła to niech się ujawni i powie co on
                                      zrobił!!!
                                      A kazek ma tyle w sobie odwagi ze potrafi tylko szczekać i szczękać w kolko to
                                      samo.
                                      Bądź mężczyzną kazek i powiedz co ty zrobiłeś dla miast dobrego????
                                      Czekamy…..
                                      • Gość: xxx Re: CO zrobil kazek dla miasta??? IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:24
                                        P.Pawle jak co zrobił??pobierał dietę i składał podpisy.Paweł on nigdy się nie
                                        ujawni,tacy jak kazek głowę chowają w piasek albo na forum pyszczą i tak całe
                                        życie przepyszczą pozdrawiam
                                        • Gość: Pawel Re: CO zrobil kazek dla miasta??? IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:30
                                          No kazek namawiam cie jednak żebyś wydobył z siebie cos więcej jak tylko
                                          wyzwiska spekulacje i szczekanie w kolko tych samych melodii pod innymi nikami.
                                          Co zrobiłeś dobrego dla miasta???.
                                          Zacznij od siebie rozliczanie świata a później zabieraj się do innych
                                          zdesperowany frustracie.
                                          • Gość: pawlak A co to za Paweł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:38
                                            Może dasz przykład i sie ujawnisz?
                                            • Gość: Pawel Re: A co to za pawłak? IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:41
                                              niech daja przyklad ci co szczekaja swoimi jadaczkami i oczerniaja innych bez
                                              podstaw
                                              • Gość: pawlak Re: A co to za pawłak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:42
                                                Trudno szczekać cudza jadaczka - dupku!
                                                • Gość: Pawel Re: A co to za pawłak? IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:43
                                                  pawlak dupek to cie zrobil i do tego robil w twojej matki dupe
                                                • Gość: xxx Re: A co to za pawłak?pawlak przecież ty to samo IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:51
                                                  robisz,to aż tylu nie dostało się do Rady Miasta,czyli nic nie byli warci w
                                                  oczach społeczeństwa,a na forum widać ich kulturę.
                                                  • Gość: Pawel Re: A co to za pawłak?pawlak przecież ty to samo IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:58
                                                    Tak zgadza się oni maja zerowe poparcie i sa sfrustrowani z tego powodu. On by
                                                    chciał zrobic wiele pamiętam jak dziś reklamę w telewizorni jednego z drugim.
                                                    Nic dziwnego ze społeczeństwo popiera wysoko tylko osoby wyraźne które potrafią
                                                    coś zrobić dla innych i taką osoba jest bez dwóch zdan właśnie Wojciechowska.
                                                    Tymczasem ci frustraci bez poparcia próbują jak mogą psuć jej opinie w oczach
                                                    innych ale im sie to nie uda choćby się zaszczekali tu na śmierć.
                                                  • Gość: xxx Re: A co to za pawłak?pawlak przecież ty to samo IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 20:02
                                                    Paweł,to jest zazdrość nic poza tym,pozdrawiam
                                            • Gość: jolka Re: A co to za Paweł? Paweł świetny gość IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:44
                                              Nie bądz taki bystry
                                    • Gość: bolo Grazynki nic nie ruszy - kloc nieruchawy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:36
                                      za gruba - dlatego "...takie baranie flaki nie ruszają ..."
                                      • Gość: Pawel bolo napisal o swojej matce prawde... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:39
                                        hihi
                            • Gość: lopek Baaa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:30
                              Czuję w tym bazgroleniu delikatna rączke p. Grazynki! jej słownictwo i
                              argumentacja! Poziom baby z magla...
                              Hehehe - Pa! wełek!
                              • Gość: Pawel Re: Baaa!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:37
                                wiesz co czujesz czujesz swoj smrod wiec idz sie podmyj bar ra ni fla ku
                                • Gość: lopek Re: Baaa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:40
                                  Miłych wyborców ma ta gruba Pani na Stolcu Radnej...
                                  • Gość: Pawel lopek IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:42
                                    Mily jestes lopek... taki meski ach ochhhh
                                    • Gość: anna Re:Dużo nie dostało się do Rady Miasta IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 19:55
                                      Teraz widać,boli i to bardzo
                            • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska gdzie masz honor IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 20:37
                              Widac wpisujesz sie w wulgarny i rynsztokowy ton swojej przelozonej.Kobieta
                              sukcesu...hahahah....zawsze byla przy korycie ( niestety wiecej jak na
                              oglupianie proleatriatu w prowincjonalnym miescie nie starczylo !!! ) wie
                              grazynka jak sie lokciami i nie tylko rozpychac.
                              Promowanie smaej siebie na kobiete sukcesu jest zenujace.
                              Prywata i jescze raz prywata.... za nasze pieniadze !!!

• Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! obserwator IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 20:32
                          ...ty jolka ludzi nie obrazaj, z innej pulki niby... ( no tak przeciez to PiS
                          wybral Wojciechowska na to stanowisko)

Jestes pewnie od wazna.... komuszy rodowod sie za toba ciagnie, a
                          udajesz "soldarnosciowe"
                          • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!!!! obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 20:42
                            Dlaczego Ciebie tak to boli,że nie zostałeś wybrany do Rady Miasta,trudno życie
                            toczy się dalej,zacznij robić coś dla społeczeństwa a zobaczysz jak szybko Cię
                            zauważą.Społeczeństwo wie kto na co zasługuje.
                            • Gość: Obserwator_1 Jolka - zastanow sie co piszesz !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 20:51
                              wypowiedzi polecznikow "grazynki" wpisuja sie jak najlepiej w jej rynsztokowy,
                              chamski sosbosb zachowania, podszyty w dodatku zaburzeniami pyschicznymi /
                              widac P. jest jakims seksulanym dewiantem - lubi sobie o tych rzeczach pogadac/.

Jolka jezeli bylabys dobrze poinformowana , to bys dodkonale wiedziala, ze ja
                              nigdy nie ubiegalem sie o zadne stolki... ale widac gadanie bzdur to twoja
                              mocna strona.

Wnosze o wyklucznie typa o nicku Pawel - za wpisy uwlaczajace godnosci
                              uczestnikow forum. Ten typ przekoroczyl pewne granice / uczy sie u pani radenj
                              zapewne /

Nie damy sie zakrzyczec klakierom Wojciechowskiej !!!!
                              • Gość: jolka Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 20:57
                                Szczęśliwego Nowego Roku 2007,a jeżeli chodzi o moje wypowiedzi,no jak ktoś kto
                                nie zna dobrze P.Wojciechowskiej może pisać takie bzdury.To chyba tylko taka
                                osoba co jej zazdrości lub bardzo ale to bardzo dobrze zna,choć nie wierzę w
                                takie negatywne opinie na jej temat,przecież taka osoba nie mogłaby być tak
                                długo w polityce.
                                • Gość: Obserwator_1 Jolka - zastanow sie co piszesz !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:12
                                  Tobie rowniez szczesliwego Nowego Roku !!! Miejmy nadzieje, ze bedzie lepszy
                                  jezeli chodzi o zachowanie niektorych politykow.
                                  Jeszcze raz podkreslam, ze nie jest to pierwszy wybryk tej pani w tym stylu...
                                  tylko teraz dosyc mocno cuchnie. Co zrobial dla gorzowa spolecunicuka wielak ?!
                                  Jeje arogancja i "obyczaje" z pod budki z piwem nie sa do pogodzenia ze
                                  sprawowaniem tego stanowiska. basta. to nie podlega dyskusji.
                                  Nikt minie nie zmusi, nawet jezeli ogolne standardy sa zatrwazajace ( vide
                                  Giertych, Lepper) do zaakceptowania wulgaryzmu, braku kultury osobistej szacunku
                                  i falszywego rozumienia polityki...

Oczyszaczamy ten Grajdol...raz na zawsze... z tych wszytkich "poparncow"
                              • Gość: pawka Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:58
                                E! tam! - olej fiutów! Do nich i tak nic nie dociera.
                                • Gość: Obserwator_1 Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:14
                                  "Fiuta" to trzeba jeszcze miec, wraz z wymagana reszta !!!
                                • Gość: jolka Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! pawka IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 21:20
                                  Do kobiety tak się zwracasz.
                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! pawka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:26
                                    Kobiece komentarze sa bardziej wulgarne od meskich - jezeli chodzi o ten watek.
                                    Maja kobietki "dobra " nauczycielke.

• Gość: jolka Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! pawka IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 21:31
                                      Czytałeś moje komentarze---brak wulgaryzmu,i co ??? pozdrawiam
                                      • Gość: Obserwator_1 Re: Jolka - zastanow sie co piszesz !!! pawka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:34
                                        Jolka przejrzyj na oczy !!!
                                        Pozdrawiam rowniez.
                                        • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:35
                                          Pozostane przy swoim !!!!!!!!!!!
                                          • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 21:42
                                            szanuję Twoje zdanie,ale jak wiesz że nic się nie zrobi pozdrawiam
                                            • Gość: Obserwator_1 Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:46
                                              mam nadzieje, ze wrocimy to normalnego cywilizowanego sytlu dyskusji.
                                              respektuje innie myslacych, lecz aktywnie bede zwalczal chmastwo i
                                              koltunerie...niedlugo sie przekonasz !!!

Zycze udanego sylwestra
                                          • Gość: pawka Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:43
                                            Nie da rady - za gruba - trzeba ja wywieźć na taczce....
                                            • Gość: jolka Re: Wojciechowska musi odejsc !!! pawka IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 21:48
                                              Co znasz moją posturę,oj pomyliłbyś się,pozdrawiam
                                              • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.06, 21:54
                                                ...2007 rokiem wilnym od V-ce przewodniczacej W. na taczce czy tez bez
                                                • Gość: xxx Re: Wojciechowska musi odejsc !!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.06, 22:29
                                                  Nie dasz rady
                                                  • Gość: Pawel obserwator impotent IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 00:18
                                                    Proponuje zrzutke dla dewianta i spedalonego jeza puszczajacego sie w niemcech
                                                    bo nic nie potrafil ten obserwator zroic dla gorzowa i uciekl pies za granice
                                                    no chyba ze pisze z innego proxy w obawie ze go zdekonspruja tchorz haha
                                                  • Gość: Pawel Re: obserwator impotent IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 00:20
                                                    obserwator co ty zrobiles dewiancie dla gorzowa jak sie nazywasz przedstaw
                                                    sie to odkryjemy twoje prawdziwe ja bo do Wojciechowskiej bardzo ci daleko
                                                    panie nikt bez twarzy i nazwiska
    • Gość: Pawel obserwator wyrobnik IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 00:25
      obserwator jestes niedosc ze szczekaczem to jeszcze wyrobnikiem w iemczech
      wstydu nie masz hahah
      • Gość: Piotr Re: Paweł wyrobnik IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 08:34
        Ja się nie dziwię, że osobnicy - obrońcy Wojciechowskiej reprezentują żałosny
        poziom. Tak jak sama Wojciechowska podczas sesji - chamstwo, wulgaryzmy,
        agresja, prymitywne zachowanie. Kto z kim przystaje....itd. Ale mają jedną
        wspólną ceche - koniecznie chcą sie dowiedzieć personaliów. To im / i chyba
        samej Wojciechowskiej / nie daje spokoju. Sami chowają się za nickami. To dla
        tego towarzystwa charakterystyczne. Dodatkowo nie mogą obwieścić o jakiś
        sukcesach samej Wojciechowskiej. Tyle czasu minęło, a to nic, zero. Z tym, że
        poziom, ktory reprezentuje Wojciechowska / pamiętna sesja / poniżej zera...
        • Gość: Pawel Piotr zenujacy typ i wyrobnik IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 11:11
          Piotrze chowajacy się pod rożnymi nikami jesteś nikim a dla kogoś takiego nie
          trzeba nic udowadniać> Najlepszym dowodem na to ze Wojciechowska cos robi i
          jest skuteczna jest jej wielkie poparcie społeczne. Idź do tych osob i zapytaj
          dlaczego głosują na nia a nie na innych . Twoje wywody sa na poziomie dna taki
          sam zresztą poziom ty reprezentujesz, tyle czasu a ty dalej szczekasz to samo
          tylko pod innymi nikami . Wojciechowska robi widocznie tak duzo ze ma jeno z
          największych poparc jak chodzi o liczbe oddanych glosow na nia. To powinno
          wystarczyc komus rozumnemu ale tobie jadaczki nie zatka bo ty nie rozumiesz
          tego.
          Rozmowa z takimi ludzmi jak ty obserwator i kazek jest oparta na zasadzie „MOW
          DO DUPY TO CIE OSRA” wiec na was szkoda czasu a WOjciechowska to
          najskuteczniejszy polityk w tym mieście czy wam się to podoba czy nie .
          • e_werty Re: Piotr zenujacy typ i wyrobnik 31.12.06, 11:30
            "...Wojciechowska robi widocznie tak duzo ze ma jeno z
            największych poparc..."

... nie mierzyłem tego co ona robi! A co do wielkości "poparcia" - u nas na wsi
            nazywaja to poprostu "dupa"...
    • Gość: xxx Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 13:34
      Osoby które nie dostały się ponownie do Rady Miasta na forum nic nie
      zdziałają,same wystawiają opinie o sobie,co one znaczyły w Radzie
      Miasta.P.Wojciechowską wybrało społeczeństwo,czy wam się podoba czy nie,to jest
      wasz problem.Szczęśliwego Nowego Roku,trzeba sobie zapracować żeby być tak
      długo w Radzie Miasta.
      • Gość: Pawel Grazyna jest debesciak IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 13:52
        Oczywiście ze tak wybór Grażynki Wojciechowskiej jest wyborem społeczeństwa w
        wyborach bezpośrednich, wolnych a co za tym idzie jest wyborem świadomym i
        jedynie słusznym z którym nie można dyskutować. To nie ten szczekacz kazik
        obserwator i jeszcze banda innych decyduje o wyborze a społeczeństwo które
        weryfikuje w wyborach którego z przedstawicieli chciałoby mieć w Radzie i
        społeczeństwo wskazuje na Wojciechowska. Grażyna ma olbrzymie poparcie i
        otrzymuje mandat radnej już po raz któryś, a co za tym idzie jest oceniania
        przez wyborców dobrze, tzn. ze cos robi czy się to komuś podoba czy nie. Za
        brak inicjatywy własnej i wykazywania zainteresowania wobec problemów miasta i
        ludzi nie dostawałaby tylu głosów. Wyborcy widzą w Wojciechowskiej jedyna
        deskę ratunku w wielu przypadkach i dlatego wciąż ja weryfikują pozytywnie w
        czasie wyborów.
        Jednym słowem głos wyborców głosem ludu i czy się wam to podoba czy nie
        Wojciechowska zawsze będzie weryfikowana w wyborach korzystnie z racji tego ze
        jest osoba bezpośrednią niezakłamaną, której na sercu leży dobro innych i
        miasta a nie okradanie wykradanie i oszukiwanie. I cóż więcej powiedzieć dla
        tych szczekaczy pokroju kazka i obserwatora którzy dla miasta nic nie potrafią
        zrobić a oczernianie innych jest dla nich podnieta, może powiem jak to mówi
        sama Grażyna „ Psy szczekają karawana jedzie dalej” wiec szczekajcie sobie
        burki szczekajcie…
        • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska i jej sfora = polityczne szambo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.06, 14:59
          wlsanie jestesmy swiadkami na forum, jak niektore osobniki z otoczenia pani
          radnej W., z piana na ustach w swoim zacietrzewieniu i wsciekolosci, pokazuja
          jak nisko mozna upasc... wydawalo sie ze juz wczesniej siegneli dna, nie oni sa
          wstanie pobic samych siebie...w chamstwie i ograniczeniu.

ciezko dyskutowac z osobami , ktore poza inwektywami i obarazaniem innych nie
          nie wnosza nic do dyskusji.
          P.S. Ciekaw jestem jak by zachowal sie ten "Pawel" stajac oko w oku ze
          swoim "przeciwnikiem"... pewnie by stchorzyl i uciekl gdzie pieprz rosnie.

Prowincjonalny cwaniaczek jak i cala ekipa pani W.
          • Gość: Pawel Re: Wojciechowska i jej sfora = polityczne szambo IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:08
            Odezwał się przedstawiciel świata kultury idiota obserwator wałkujący w kolko
            jedna pieśń a weź się utop w szklance mojego moczu a jakbym stanął naprzeciwko
            ciebie pierwsze, co bym zrobił to wyjął swoja fujarę i na ciebie naszczał
            zenuajcy buraku.
          • Gość: Pawel obserwator napinacz internetowy IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:09
            a ty kim jestes cwaniaczkiem i napinaczem internetowym piszacym z niemiec
            jestes wyrobnikiemalbo sprzedawca swojego ciala na kudamie pedalom ot caly twoj
            obraz
          • Gość: Pawel Obserwator_1 szambo nie czlowiek IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:12
            co ty obserwator 1 zrobiles dobrzego dla gorzowa poza tym ze sie wyniosles za
            granice i jestes wyrobnikiem albo puszczalskim? opowiedz nam swoja historie
            internetowy napinaczu zenujacy frustracie
          • Gość: Pawel Obserwator_1 emigranckie szambo IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:19
            Obserwator_1 c ty zrobili dobrego dla Gorzowa pyzatym ze jak jakis tchórz
            uciekłeś za granice???
            Daj przykłady szczekaczu hahaha
            A
            Grazyna Wojciechowska bawi się czytając twoje wypociny i wie ze w następnych
            wyborach znów zyska jeszcze więcej głosów niż teraz a ty pacanie możesz sobie
            szczekać i szczękać i szczekać az się zaszczekasz i pies z kulawa nogą na
            ciebie naszcza ,,,
          • Gość: Pawel Re: Wojciechowska i jej sfora = polityczne szambo IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:38
            Gość portalu: Obserwator_1 napisał(a):

>
            > ciezko dyskutowac z osobami , ktore poza inwektywami i obarazaniem innych nie
            > nie wnosza nic do dyskusji.
            hahaha odezwal sie wnoszacy cos do dyskusji buahahaha
        • e_werty Re: Grazyna jest debesciak 31.12.06, 15:57
          "...może powiem jak to mówi sama Grażyna „ Psy szczekają karawana jedzie dalej”

... tylko niech nie pomyli "karawany" z "karawanem"... bo pojedzie nie tam
          gdzie chce!

A co do nieomylności wyborców - byl taki radny "etatowy" - św.p. Mieciu
          Rzeszewski - wybierany zawsze - od czasów komuny! Nic nie wnosił, nie
          przeszkadzał (czasami tylko sie w Lamusie zaperzał) i w Radzie był od zawsze -
          i za komuny i po... taka fauna polityczna - tolerowana przez wszystkie opcje -
          jego rolę przejęła G.W. - nic soba nie stanowi a robi klimat - naiwnym wyborcom
          wciska kit. I tak sie kreci. Bo o jakichś fajerwerkach intelektu p. G.W. nie
          słyszałem!!!

P.S.

A Mieciu był kiedyś znanym architektem... a p. G.W. - kim jest?
          • Gość: zzz Re: Grazyna jest debesciak werty IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:59
            Napisz do niej e-maila z zapytaniem a z pewnością się dowiesz
          • Gość: ania Re: Grazyna jest debesciak IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 16:01
            Ja nie słyszałam o tym Panu.
            • Gość: ania Re: Grazyna jest debesciak IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 16:05
              A o Pani Wojciechowskiej przez całą jej kadencję,zawsze słyszę pozytywne
              opinie.W razie problemu radzę się wybrać do UM na jej dyżur,z pewnością w
              jakimś stopniu pomoże,bo inni radni poprostu???godzinki przyjęć interesantów
              lecą.
            • e_werty Grazyna jest.. trudno to ukryć! 31.12.06, 16:11
              Bo od 2 (?) chyba lat Mieciu nie zyje.

A co do skuteczności G.W. - nie wiem nic - i nie pójde - boje sie chamstwa
              ktore dorwalo sie do władzy - podobni ludzie robili rewolucję w Rosji 1917
              roku. Zreszta ta pani jest kontynuatorką PZPR'owskich tradycji!
              • Gość: ania Re: Grazyna jest.. i będzie skuteczną Vice-przewod IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 16:23
                Werty nie masz racji,nie jesteś z Gorzowa nie znasz tą Panią,a szkoda,a
                obserwator?? krew się burzy,że nie dostał się do Rady i tu jest problem.Ja
                osobiście i moja rodzina mamy bardzo pozytywne zdanie o Pani Wojciechowskiej
                która bez interesownie pomogła mojej rodzinie,mieszkaliśmy w ruinie,dzieci
                odżyły,zaczęły dobrze się uczyć itd.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla
                Pani Wojciechowskiej oby w przyszłym roku była taką samą osobą pomimo tych
                bezsensownych pomówień składa cała rodzina łącznie z sąsiadami
    • Gość: Pawel Obserwator_ 1 menda na jajach IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:26
      A jak ci cos nie pasi to poszol won obserwator_1 czloweiku szambo wyrobniku
      niemiecki takiego szmaciarza tu nam nie potrzeba gon sie mendo na jajach
    • Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska Polityk nr.1 IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:33
      Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to ze taki napinacz internetowy nic poza
      szczekaniem w kolko tego samego nie może zrobić i to go boli. Jego psie glosy
      nie idą pod niebiosa i nikt sobie nic z tego nie robi. A społeczeństwo popiera
      Wojciechowska za jej odwagę i bezpartyjność a nie owijanie spraw w bawełnę w
      końcu to najlepsza osoba do której można przyjść jak się komuś dzieje krzywda.
      Wojciechowska pomoże i to do niej ustawiaja się kolejki ludzi nie tylko z jej
      rejonu ale z całego miasta bo Grazyna to nic innego jak skuteczność siła i
      pewność działania !!!
      • Gość: smerf Re: Grażyna Wojciechowska Polityk nr.1 IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 15:50
        Paweł po co tłumaczysz obserwatorowi,przecież widzisz że on nic nie rozumie
        myśli małym móżdzkiem,zżera go nienawiść do samego siebie,i problem ma ze sobą
        także tylko specjalista pomoże,choć wątpię czy taki przypadek jest do
        wyleczenia.
    • Gość: Ania Karaś Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: 65.110.6.* 31.12.06, 16:12
      Jestem Gorzowianka która musiała opuścić Kraj ale mimo wszystko czuje się
      związana z miastem i osobiście uczestniczyłam w wyborach do Rady Miasta w
      2006r. i wraz z cala rodzina poparłam Grażynę Wojciechowską.
      To co tu można przeczytać to chamski atak nieudaczników politycznych na Panią
      Wojciechowską.
      Chciałabym powiedzieć ze Pawel ma racje stając w obronie krzywdzonej kobiety a
      jego słownictwo jej dostosowane do waszego poziomu.
      Życzę Pani Wojciechowskiej wszystkiego dobrego w Nowym Roku i zapewniam ze ja
      i moja rodzina będziemy zawsze glosować na prawdę i skuteczność jaką Pani sobą
      reprezentuje.
      • Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 16:17
        Brawo Aniu takie glosy swiadcza tylko i wyłącznie o tym ze szczkanie tych
        napinaczy powoduje stan przeciwny temu ktory chca tym szczekaniem osiagnac....
    • Gość: Ania Karaś Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: 65.110.6.* 31.12.06, 16:31
      Jestem zaskoczona Pawle poziomem tych drani którzy tak bardzo atakują
      skuteczność Pani Wojciechowskiej. Wiem jednak ze nikt nie będzie brał tego
      zajadłego prostackiego ataku na poważnie. Wręcz przeciwnie notowania Pani
      Grażyny wzrosną.
      Pani Wojciechowska wiem że działa skutecznie na rzecz chociażby Hospicjum a
      nikt o tym nie mówi a warto o tym wspomnieć ze to Pani Wojciechowska cyklicznie
      pomaga dla hospicjum.
      Zresztą tyle osób poparło Panią Wojciecowską wiec świadczyć to musi o tym ze
      te osoby wiedzą o jej dokonaniach dla miasta i ludzi.
      • Gość: ania Re: Pani Aniu. IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 16:37
        Witam,te osoby które negatywnie się wypowiadają to wiadomo o co im chodzi,nie o
        żadną pomoc,wspieranie Hospicjum itd.Pan obserwator i reszta to tylko żal im
        pozostał nie dostając się do Rady Miasta i nic poza tym,serdecznie pozdrawiam
        • Gość: Obserwator_1 Szambo sie zagotowalo !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.06, 17:10
          Smiech mnie ogarnia jak tacy ignoranci typu "Pawel" ( jego watek
          dotyczacy "pedalow" swiadczy o duzym problemie jaki ten osobnik ma z wlasna
          seksulanoscia- pewnie jeszcze siedzi w "szafie" homofob jeden ) lub ich
          klakierzy Ania Karas i ania... nie majac zadnych argumentow wylewaja kubly
          pomyj, biorac przykald z radnej W.
          Dobrze czujecie sie w dusznym prowincjonalnym klimacie ... wzajmnie poklepujac
          sie po plecach... ale czujecie widocznie koniec tego dal was blogiego
          stanu...wiec wasze wzburzenie jest duze... gotujace sie szambo!!!
          • Gość: Pawel Re: Szambo sie zagotowalo !!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 17:20
            szambo to cie obserwator zrobilo, a raczej zostales zrobiony do szamba
            wyrobniku napisz w koncu co dobrego zrobiles dla miasta poza ucieczka do
            niemiec? smiech mnie ogarnia ze nie piszesz o sobie a czepiasz sie
            Wojciechowskiej
      • Gość: Ed Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 17:19
        Ile tych glosów miala p. G.W.?

Bo np.:

"..Rozmowa z Michałem Kaniowskim, radnym z klubu Forum dla Gorzowa

- Ilu ludzi na pana głosowało?
        - 306 gorzowian."

... także mial wyborców! Pewnie rodzine i okolice szkoły... Może p. G.W.
        pochwali sie ilościa swoich wyborców?

• Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 17:22
          a mozoe sie nie pochwali ty sie pochwal cos za jeden i co soba reprezentujesz
        • Gość: Pawel Obserwator_1 czekamy IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 17:23
          napisz cos o sobie swoich dokonaniach a nie oczerniasz innych czekamy...
          • Gość: Ed Re: Obserwator_1 czekamy IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 17:31
            To se durniu czekaj... :-)
            • Gość: Pawel Re: Obserwator_1 czekamy IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 17:34
              duren to cie Ed zrobil :) czyli masz ojca durnia i jestes synem durnia i duren
              ci po ojcu na imie
              • Gość: Ed Walcie się fiuty... IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 18:25
                o rzesz ty komunistyczna wywłoko! Z.we.l ci w mózgu pomieszał? Zdupczyło cie
                pół Wronek a drugie pól waliło cie po ryju. Debilu dmuchany spręzarka. Palancie
                przez most na Warcie za fiuta przez szambiere wleczony. Nurku szambowy z glutem
                w ryju! Szmato zdarta z trupa po trzech miesiacach lezenia w wodzie. Ty zgniła
                wywloko poprzedniego systemu pompowania szamba i utylizaci czerwonych smarków.
                Zamknij że ten zeszmacony sloganami pysk - bo ci wypadną te resztki zebów.
                Pojebku czeronych kanalii... spadaj!
                Żebys w tym nowym roku w pi...dzie na zyletki trafił!

P.S.
                Twoja szefowa ma pare gotowcow do wykorzystania na kolejnej sesji RM... nie
                roszczę sobie zadnych praw autorskich!
                • Gość: pawel Re: Walcie się fiuty...(fiut to Eda ojciec) IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 20:18
                  tak wlasnie jak Ed wyglada bieda ktora zesala sie i placze buahahaa
                • Gość: Pawel Re: Walcie się fiuty... IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 20:23
                  Ed gdybys byl u mnie pod cela bylbys dla mnie beczka na sperme ty cioto
                  • Gość: ed Re: Walcie się fiuty... IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 22:47
                    A co uzywali cie jako spdochron w bardaszce?
                  • marek_p Ryby i ssaki 01.01.07, 23:13
                    Ja to widzę tak - tam gdzie są poważne problemy i wypowiadają się poważne
                    osoby na temat przyszłości naszego miasta (Akademia Gorzowska, czy Uniwersytet
                    Zielonogórski Oddział w Gorzowie) dyskusji nie ma, a tu w tym wątku proszę -
                    internauci tacy zapracowani i zaangażowani.

Coraz to wszystko mniej lubię... Na szczęście nie jestem pracownikiem etatowym
                    Gazety, żebym musiał się w tym wątku codziennie taplać.

Mimo namowy nic tu nie skasuję - to będzie kolejny gorzowski pomnik. Ze względu
                    na Benka, nie napiszę, że ma on coś wspólnego z pomnikiem Szymona.
                    • luckyluke75 Towarzystwo wzajemnej adoracji 02.01.07, 08:44
                      Jako administrotor jestes od kontrolwania czy regulamin nie jest lamany,a nie
                      od moralizatorskich kazan. Jezeli nie masz na to ochoty zerzygnuj z tego.
                      Z noworocznym pozdrowieniem.
                      • marek_p Tu Ci odpowiem.... 02.01.07, 17:35
                        ...z nadzieją, że zrozumiesz:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=54774536&a=54792966
                        • luckyluke75 Re: Tu Ci odpowiem.... 02.01.07, 18:09
                          ...myslisz, ze nie rozumiem o co ci chodzi. Oczywiscie, ze sa wazniejsze tematy
                          na przyszlosc. Ja to doskonale wiem. Nie baw sie w moderatora lub sedziego w
                          ocnie wzanosci watkow. Jestes odpowiedzilany rowniez za przesterzegane
                          regulaminu. Jezeli. ktorys z uczestnikow forum go lamie i obrzuca innych
                          inwektywami ( niewybrednymi zerszta ) to wydaje mi sie, ze trzeba w koncu
                          zareagowac. Zreszta .... TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI i tyle...
                          • marek_p Re: Tu Ci odpowiem.... 05.01.07, 20:54
                            luckyluke75 napisał:

> Zreszta .... TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI i tyle...

Większość ksywek, które bardzo lubiłem z tego forum już znikła.
                            Wystraszyły ich wątki podobne do tego.

Cały ten wątek jest smutny i nie będę się bawił w sędziego, co w nim jest
                            naganne, a co bardzo. Bardzo nie lubię personalnych wojenek, wolę już się
                            spierać o sprawy lub idee.
                            Masz przycisk "skasujcie wątek". Użyj go. Opiekuni nie mają zaznaczone,
                            że ktoś zgłosił wątek do usunięcia, czyli wniosek z tego, że właściciel
                            portalu ma swoich etatowych ludzi od pilnowania tego.

Jeśli uważasz, że nie pomogłem Ci w rozwiązaniu problemu, napisz tutaj:
                            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
                            lub bezpościenio na pocztę: forum@agora.pl

Pozdrawiam
        • Gość: ania Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 18:49
          1 400 głosów
          • Gość: Włodek Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 19:03
            Klamiesz!

wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w08/m0861/index.html
            • Gość: Radca X Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 19:10
              Pewnie że kłamie...

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiKandydat.html?okregId=086101-RDA/4&kandydatId=8a8a8a840e3bbe11010e3d70284910af

Wojciechowska dostala ... 107 głosów!!!
      • Gość: Zakrzewska Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 17:30
        Okręg nr 5 3

- Koalicyjny Komitet Wyborczy Sojusz Lewicy Demokratycznej - Unia Pracy

1 WOJCIECHOWSKA GRAŻYNA TERESA 1182

Czerwona malpa - miala 2 wynik - jezeli chodzi o ilośc oddanych glosów.

Ale tak juz jest - populistów - podobniej jak "Ich troje" - słuchaja ci co nie
        myśla...
        • Gość: ania Re: Pawełku IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 18:51
          Szczęśliwego Nowego Roku
          • Gość: Pawel Re: Pawełku IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 20:17
            PSY SZCZEKAJA KARAWANA JEDZIE DALEJ...
    • Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 20:42
      Myślę ze już miarka się przebrała i osobiście namowie Grażynę Wojciechowska
      aby sprawą zając się inaczej tzn. skorzystać z prawa podmiotowego jakie
      przysługuje Pani Wojciechowskiej a mianowicie z kodeksu karnego w którym to
      Art. 212. stanowi § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę
      prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie
      postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub
      narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub
      rodzaju działalności,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
      § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków
      masowego komunikowania,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
      2.
      § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec
      nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel
      społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
      Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej
      nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
      podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
      § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku

w tej sprawie Prokurator powinien się zająć osobami i ustalić ich dane po
      numerach IP SA których sa pisane te skandaliczne wywody a wtedy staną oni
      twarzą w twarz z Panią Wojciechowska . To już nie jest śmieszne i sprawców tych
      obelg wobec osoby publicznej jaka jest Grażyna Wojciechowska trzeba ukarać.
      Widze ze wolność slowa w tylkach co niektórym poprzewracała ale trzeba im
      pokazać ze wolność słowa ma swoje granice a Internet nie jest anonimowy.
      • Gość: Bernard Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.ed.shawcable.net 31.12.06, 21:43
        Hey Pawel,
        Spokojnie...
        O tym "incydencie" wszyscy juz zapomnieli poza grupa pisowskich kundelkow ktore
        beda szczekac tak czy inaczej...
        Nie maja innego powodu...a szczekac musza...
        Taka juz ich natura...
        Zycie toczy sie dalej jak powinno.. Rada Pracuje i...bedzie dobrze..
      • Gość: Ciekawy Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 22:51
        Czy rzeczywiscie G.W. dostała tylko 107 glosów???? Więc jakim cudem zasiada
        jako Radna?
      • Gość: Prawnik Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 22:57
        Owszem... ale to wynika z Kodeksu Postepowania Cywilnego - z KPK nie ma nic
        wspólnego. A w wypadku rozpatrywania powodztwa cywilnego - pod uwagę bedą brane
        wszystkie wypowiedzi - jako prowokujące agresje. Tak więc - może być ciekawa
        sytuacja - p. G.W. pozwie inernautów - jednak moze sie okazac ze winni sa jej
        konfratrzy wypisujący obelzywe teksty. A jest tego sporo...
        hehehehe!!!

Wesołego Sylwestra w czerwonym szambie...
        • Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 23:06
          Panie prawnik kk to kodeks karny kpk to kodeks postepowania karnego a to co
          przywolalem to art z kk czyli z kodeksu karnego i sprawa kwalifikuje sie pod
          sciaganie z oskarzenia publicznegio a nie cywilnego panie hehe prawnik ale to
          juz w nowym roku bedzie i czkawka sie odnije tym co tu naruszyli dobra osobiste
          Pani Grazynki
          • Gość: Cyryl Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 23:10
            Czytając ten smietnik - dochodzę do wniosku że "naruszenia dóbr p. Grazynki" to
            tutaj niewiele! Więcej powodów do oskarżenia o zniesławienie mają inni
            internauci!
            • Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 23:18
              to w takim razie inni niech ich dochodza swoich praw bezosobowo tak jak tu
              wyystepowali, a pani Grazynka ktorej dobra zostaly naruszone i ktora zostala tu
              malo ze pomowiona to jeszcze znieslawiona dojdzie tego w swoim zakresie.
              Zycze powodzenia innym znajacym sie na prawie, tymczasem pani Grazynki
              sprawami i kwalifikacja czynow zajmie sie juz Prokuratura do ktorej ona zlozy
              zawiadomieni o popelnieniu przestepstwa i zobaczymy jak wygladaja twarzyczki
              tych szczekaczy co tak ujadali i godzili w jej dobre imie
        • Gość: Paweł Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 23:08
          Gość portalu: Prawnik napisał(a):

> Owszem... ale to wynika z Kodeksu Postepowania Cywilnego
          Boze chron Narod przed prawnikami ktorzy kodeks karny porownuja z kodeksem
          postepowanai cywilnego i widza z w nim podstawy do sciagnia pomowien i
          oszczerstw skierowanych w strone osoby publiczej
        • Gość: prawnik Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.tpnet.pl 31.12.06, 23:16
          Pewnie że prawnikiem nie jestem... podobnie jak pawel nie jest pawlem!

I gratuluje znajomości niuansów prwaniczych - praktyka czyni mistrza? - nie ma
          to jak "studia" w ZK?
          • Gość: Pawel Re: Grażyna Wojciechowska przeprasza za to, że na IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.06, 23:25
            Pawel jest Pawlem i Ci co wiedza kto to Pawel to wiedza ze Pawel bedzie zawsze
            Pawlem, ci co tego nie wiedza dowiedza sie kim jest Pawel, a Pawel dowie sie
            kim sa ci co nie wiedza kim jest Pawel,
            • Gość: Henryk J. Re: Noworoczne życzenia dla Grażyny W. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.07, 01:33
            • Gość: Obserwator_1 "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 14:14
              Styl i ilosc oszczerstw rzucanych przez "pawla" na ludzi wrazliwych na
              chmastwo, jest znamienna. Widocznie pochodzi z jakies podklasy
              lumpenproletariatu, i nie wpojono mu zadnych podstwowych zasad kulury.
              No coz z imbecylami nie bede dyskutowal. Czas osuszenia tego komuszego bagna
              nadejdzie. Jest juz chyba blisko dlatego tak histeryczna reakcja czerwonej
              sfory.

Wojciechowska predzej czy pozniej odwolaja z tej funkcji, mamndatu radnej jej
              nikt nie odbierze do czasu kiedy jej sad prwomocnie nie skaze - wlasnie za te
              wiadra pomyj wylanych na ludzi, ktorzy cos dla tego miasta zrobili !!!

Walka ludzi " cywilizowanych" z chmastwem i buractwem.
              Na barykady.
              Wojciechowska musi odejsc !!!!

• Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 14:24
                hahaha
                • Gość: Obserwator_1 Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 14:31
                  Zobaczymy kto sie bedzie ostatni smial.
                  To dopiero poczatek, wiec uwzaj !!! Znajdziemy i ciebie "komuchu"
              • Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 14:31
                Wojciechowska odejdzie jak sama bedzie chciala i przejdzie na zasluzony
                odpoczynek, a do tego czasu zawsze moze liczyc na duze poparcie spoleczne i
                zawsze gdy tylko odda sie pod osad spoleczenstwa w wyboach bedzie wybierana.
                Bedzie wybierana w wyborach wolnych bezposrednich przez ludzi dlatego ze widza
                w niej oparcie sile i skutecznosc dzialania a przy tym beziteresowna pomoc.
                Na nic szczekanie burkow typu Obserwator ktorzy potrafia pomawiac i opluwac
                innych.
                Wojciechowska musi byc w Radzie jeszcze dlugo dlugo...dla dobra naszego
                miasta!!!
                • Gość: Obserwator_1 Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 14:35
                  Lumpenproletariat zawsze duzo krzyczy... Dialektyka radomaryjna, ale to nikogo
                  nie dziwi, za gomolki bylo podbnie.
                  Nie podniecja sie tak "Pawelku" bo jeszcze jakiego wylewu dostaniesz i bedziemy
                  musieli placic na twoej leczenie z naszyzch podatkow
                  • Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 14:43
                    Podatkow siedzac w niemcech podatki twoje na moje leczenie pojda? a moze tylko
                    proxy masz niemieckie i sie chowasz ale to pozorne chowanie nawet przy uzywaniu
                    programow do surfowania anonimowego. wiesz o tym napewno jako Jurysta
              • Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 14:32
                Gość portalu: Obserwator_1 napisał(a):

> Styl i ilosc oszczerstw rzucanych przez "pawla" na ludzi wrazliwych na
                > chmastwo,
                ty Chamucie jestes wrazliwy buahahah
                • Gość: Obserwator_1 Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 14:37
                  najbrdziej mnie rozbawily twoje wywody prawnicze, jeszcze takiego steku bzdur
                  nie czytalem. Lepeij niech uwaza pani W. bo jak sakza to i mandatu sie
                  pozbedzie.
                  • Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 14:40
                    no i super ze cie rozbawily bo innych dzialania ktore zostana podjete w tej
                    sprawie przyprawia o zupelnie inny stan niz rozbawienie panie Jurysto bo tak
                    sie wczesniej podpisywales. hahaha
                    • Gość: Obserwator_1 Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 14:50
                      Jak juz wczesniej piasalem do twojego poziomu nie bede sie znizal. Jestes
                      zakompleksionym, neurotycznym "imbecylem" wiec jakakolwiek wymiana pogladow z
                      Toba jest bezcelowa.
                      Zycze "nawrocenia" w 2007. Cuda sie czasami zdarzaja, wiec moze da ci bozia
                      troche rozumu.
                      • Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 14:59
                        Uciekasz od dysksji merytorycznej jurysto obserwatorze tak cie rozbawily moje
                        wywody prawnicze to stek bzdur. Potrafisz tylko palnac oskazrenie obelge
                        pomowienie i nic wiecej. Jestes demagogiem walkujacym w kolko to samo jurysto
                        obserwatorze chowajacy sie za niemieckim proxy ale i ta tajemnice wkrotce
                        odkryjemy
                        • Gość: Obserwator_1 "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 15:05
                          Glowny watek nie zostanie zmieniony dopoty, dopoki pani W. nie zerezygnuje lub
                          zostnie odwalana. Nie ma tolerancji dla chmastwa i koltunstwa !!!
                          Wasze dni sa juz policzone.

• Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 15:12
                            jurysto obserwatorze_1 co cie rozbawilo w tym co napisalem odnosnie prawa
                            podmiotowego przyslugujacego Pani Grażynie a które zostało naruszone?
                            Potrafisz tylko gadac w kolko to samo palnac cos i teraz juz nie umiesz sie
                            odniesc do tego merytorycznie. Pokazujesz tym samym jaki jestes cienki bolek.
                            Rozbawiasz swoja postawa Pania Grazyne wiedz o tym cieniasie
                            • Gość: Obserwator_1 Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 15:20
                              Zdanie pani W. mam gleboko w... powazaniu !!! Tak samo jak i twoje janczarze
                              chmaskiej sfory. Jaka to ladnie mowisz psy szczekaja karawan jedzie dalej...
                              Pocaluj wujka tam gdzie slonce nie zaglada.

• Gość: Pawel Re: "Czerwone szambo" wrze !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 15:33
                                uchyalnie sie od odpowiedzi jest jednoznaczne jurysto obserwatorze z twoim
                                poziomem i wiedza oparta na klepaniu jezorem w kolko tej samej piesni
                                • Gość: Obserwator_1 Pawel to Wojciechowska !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 15:35
                                  • Gość: Pawel Re: Pawel to Wojciechowska !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 15:42
                                    Obserawtor_1 vel jurysta nie potrafi merytorycznie rozmawiac kolejne
                                    szczekniecie wykonal hahaha
                                    widzisz prostaku jak cie obnazlylem jestes zero potrafiace pokrzykiwac tylko
                                    hahahaha
                                    • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska do lamusa !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 15:54
                                      Logicznej argumentacji to ty musisz sie jeszcze nauczyc ignorancie.
                                      • Gość: Pawel Re: Wojciechowska do lamusa !!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 15:57
                                        ignorant to twoj ojciec masz po nim to ze nie potrafisz konkretnie dyskutowac
                                        tylko szczekasz co popadnie i pozniej nie potrafisz bronic swojego zdania
                                        jurysto obserwatorz_1 ktory logike prawnicza ma w jednym paluszku ahahahahaaa
                                      • Gość: Pawel Niech zyje Wojciechowska!!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.07, 15:58
                                        • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska do Lamusa!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 16:22
                                          Die Zeit der Abbrechung kommt eher als du denkst.
                            • e_werty Re: "Czerwone szambo" wrze !!! 01.01.07, 15:21
                              "...Rozbawiasz swoja postawa Pania Grazyne wiedz o tym cieniasie..."

... pewnie - z cieniasów to może się smiac - hehehe!!!
                • e_meryt Re: "Czerwone szambo" wrze !!! 01.01.07, 16:08
                  Brawo! - Betyfikowac p. Grazynę W. świeta kobieta! I bliska ludowi! Ochrzci się
                  ją, do komunii i bierzmowania pójdzie. A potem zostanie patronką Gorzowskiej
                  Armii Czerwonych Elit.
                  • Gość: Obserwator_1 Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.07, 16:21
                    Naturalna rzecza byloby polecznie ludzi pokroju grazynki z samoobraona, Lpr-em
                    i czescia PiS-u przeciez to te same szablony myslowe i retoryka.
                    • Gość: hektor Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.07, 10:03
                      Ale po co!
                      Grazyna ma twarz Lewicy-i niech tak zostanie!
                      Twarz lewicy,postura sfinstera,język samoobrony=Gorzowska Syrena
                      • Gość: Obserwator_1 Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.07, 10:46
                        Twarz Samoobrony to napewno !!! Ona startowala z listy LiD, niestety !!!
                        I dlatego jej twarz tam nie pasuje !!!
                        • Gość: P.S.N. Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.07, 10:12
                          Rozpoczął się nowy rok urzędowania Rady Miasta. Fajni sa Ci nasi radni....Aż
                          nie mogę się nadziwić!!! Mają za swoją wiceprzewodniczącą panią, która na dzień
                          dobry obrzuciła ich chamskimi. rostackimi i wulgarnymi wyzwiskami. Czegoś
                          takiego jeszcze w Gorzowie nie było!! zabawni są również poplecznicy
                          Wojciechowskie wypisujący tutaj swoje mądrości. Straszą osoby krytykujące takie
                          zachowanie sądem i KK. Może tak Najpierw Wojciechowska odpowie w tym trybie za
                          swoje zachowanie. Wszak jest osobą publiczną, obowiązują ją inne, wyższe normy..
                          • Gość: Obserwator_1 Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.01.07, 16:24
                            trafne spostrzezenie, jej poplecznicy biora z niej przyklad. widac wszystko
                            wolno !!!
                            • Gość: Gorzowianin Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 10:51
                              Myśle, że radni / w tym przypadku bezradni / nie usuną Wojciechowskiej z
                              zajmowanej przez nią funkcji. W moich oczach to ludzie bez honoru. Ale mniejsza
                              o to. Ciekawe, co zrobi Wojciechowska przed najbliższymi wyborami samorządnymi?
                              Znowu będzie chciała znależć się na listach lewicy? Jeżeli tak się stanie, to
                              niech Kochanowski, Derech-Krzycki, Leszczyński, Żbikowski i inni zapomną o
                              poparciu dotychczasowego elektoratu..Na ludzi bez honoru się nie głosuje
                              • Gość: Bernard Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.ed.shawcable.net 04.01.07, 11:15
                                Hey gorzowianin,
                                Oni jej nie wybrali i usunac nie moga...
                                Zostaw to twoje komunistyczne myslenie w spokoju...
                                Jest bezuzyteczne...
                                Ta pani ma mandat z ramienia swoich wyborcow..
                                ZNIKT!!! nie moze i nie powinien probowac usuwac..
                                Dlaczego obwiniesz ludzi ktorzy z tym nic wspolego nioe maja i nic zrobic nie
                                moga nawet jesli by chcieli...
                                PS. Demokracja to cholerstwo, co nie??
                                • Gość: Obserwator_1 Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 11:31
                                  Bernard nie uprawiaj demagogii, oczywiscie moga ja usunac z funkcji
                                  przewodniczacej, o zabieraniu mandatu nikt nie wspominal, tylko do tego
                                  potrzebne sa glosy PiS-u lub PO, przeciez to glosmai PiS-orow zostala wybrana
                                  na to stnowisko !!!! Jej destrukcyjne zachowanie ( razem z "egomanem" Sejwa )
                                  malo nie dooprowadzilo do zerwania porizumieni z SLD i PD, nie mowiac o
                                  odrzuceniu pomyslu poparcia T.J.

Prosze trzymac sie faktow.
                                  Idelay sockal-liberalne sa mi bliskie, dlatego szlag mnie trafia kiedy ludzie
                                  malego formatu i bez jakiejkolwiwk wyobrazni politycznej sabotuja konstruktywne
                                  dzialnia i dezawouja image calej formacji lub nurtu.
                                  • Gość: Bernard Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.ed.shawcable.net 04.01.07, 19:00
                                    Hey Obsewwator,
                                    Istnieje jeszcze inna mozliwosc..
                                    Taka, ze wszyscy, lacznie z czlonkami Rady, o tym incydencie zapomnieli...
                                    Bylo, minelo...
                                    Mozliwe (tak wyglada) ze jedynie paru lunatykow na forum nie ma nic lepszego do
                                    roboty jak papranie sie w gnoju..
                                    Ja osobiscie ciesze sie, ze Rada zajmuje sie powaznymi sporawami a nie marnuje
                                    czsu na pyskowki.

• Gość: Gorzowianin Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.07, 12:50
                                  Bernard!! Jak zwykle, nie rozumiesz tego, co czytasz. Napisałem, ze radni
                                  obecnej kadencji nie oswołają Wojciechowskiej ze stanowiska wice-
                                  przewodniczącej Rady. Dla mnie sa ludźmi bez honoru. Można mi tak sadzić? Można!
                                  Napisałem również, że lewicowy elektorat uwaznie śledzi poczynania swioch
                                  Radnych, jak ich reprezentują w Radzie. I już więcej nie zezwoli na to, zeby
                                  Wojciechowska i Sejwa znaleźli się na listach lewicy.. Tylko tyle..Co to ma
                                  wspólnego z komunistycznym myśleniem? Ty je reprezentuhesz najlepiej na tym
                                  forum, trudno Tobie dorównać!!
                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 13:51
                                    Gorzowianin ma racje !!!
                                  • Gość: Bernard Malpa w czerwonym... IP: *.ed.shawcable.net 04.01.07, 19:09
                                    Hey gorzowianin,
                                    Pytasz, czy mozna tak sadzic..
                                    Oczywiscie ze mozna...
                                    Mozna babrac sie w blocie..
                                    Mozna personalne ataki przedkladac nad konstruktywna dzialalnosc
                                    Mozna byc idiota zamiast powaznym Radnym...
                                    Oczywiscie, ze mozna..
                                    Ja sie pytam: Po jaka cholere
                                    Czasami najlepiej zostawic i zapomniec..
                                    Shit happens...
                                    PS. Kaczynski publicznie dziennikarke od malp (w czerwonym) wyzwal....i co???
                                    Nie widze twojego obuzenia... Nie widze domagania sie natychmiastowej dymisji
                                    No to jak... Badz konsekwentny... Oskarzaj rzad pisowski o brak honoru...

Pacan jestes...Idz na spacer i podziwiaj to co Prezydent i nie zajmujaca sie
                                    glupotami rada stworzyli...
                                • Gość: Obserwator_1 Re: Hieny polityczne zjednoczcie sie !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 19:24
                                  Bernard siedzi w Kandzie na zasilku i o demokracji nie ma pojecia, to polski
                                  eksport lumpen-proleta do kanady.
                              • Gość: BoY Czy ty naprawde siedzisz w Kanadzie? IP: *.207-core01-gi.3.1-cc.sccoast.net 04.01.07, 17:55
                                Przeciez Gorzowianin napisał <nie usuną Wojciechowskiej z
                                zajmowanej przez nią funkcji> - chodzi o funkcje viceprzewodniczacej.
                                • Gość: Bernard Re: Czy ty naprawde siedzisz w Kanadzie? IP: *.ed.shawcable.net 04.01.07, 22:31
                                  Hey BoY,
                                  On zarzucil radzie "brak honoru"...
                                  Stad moja reakcja:
                                  Jesli utrzymanie funkcji przez Wojciechowska za obraze innych jest
                                  dowodem "braku honoru" Radnych.. to ja sie pytam czy nie jest takze "brakiem
                                  honoru" polskiego rzadu pozwolenie utrzymywania funkcji Kaczynskiemu...ktory
                                  publicznie kobiete malpa nazwal...
                                  Oczywiscie Gorzowianin stosuje wybiorcza sprawiedliwosc..
                                  Jak pisowiec to moze kobiety obrazac - jest Okay...
                                  On jest pacan..
                                  PS. Wojciechowska przeprosila.... Przeprosiny zostaly ptzyjete i
                                  zaakceptowane...
                                  Nie widzialem publicznych przeprosin Kaczynskiego...
                                  • Gość: Obserwator_1 Re: Czy ty naprawde siedzisz w Kanadzie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 19:22
                                    Bernard nie wie co pisze !!!
    • Gość: Obserwator_1 Wojciechowska zapisz sie do Samoonrony !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.07, 11:36
      Tam pasuje chyba najlepiej ... adekwatny poziom do jej zachowania !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka