kozamaradio 03.06.07, 21:50 ..jak jeden dzień..... I powiedzcież jak to jest po "drugiej " stronie : ) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: 40 lat minęło... 03.06.07, 21:51 No to gratulacje!!!!!!!!!!! Utozsamiasz sie z Karwowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: 40 lat minęło... 03.06.07, 21:53 Elloo Kozamaradio! Pytasz tych przed czy po???:P Ja przechodziłem depresję przechodząc dwadzieścia heheh. To było dla mnie straszne, że już nie będzie "naście" przy wieku! A teraz to już iiiiiidzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: 40 lat minęło... 03.06.07, 21:55 jeszcze nie czuje zmiany kodu..... Mało co czuję. Kulminacja obchodów..czwartek, piątek, sobota..ale czy dotrwam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: 40 lat minęło... IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.06.07, 22:23 Od poniedziałku przepowiadam Ci kryzys. Potrwa parę dni. Potem zastanów sie jak poderwać 18-ke. Tak w ramach cwiczeń nad własna psychiką. Potem zrób to i zobaczysz,ze życie dopiero przed Tobą pzdr. Bolo Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: 40 lat minęło... 03.06.07, 22:52 kozamaradio napisał: > ..jak jeden dzień..... > I powiedzcież jak to jest po "drugiej " stronie : ) ? > nic z tego Kolego:)) do minięcia brakuje mi kilka wiosen, więc wszystkiego najlepszego, o czym tylko marzysz, czego pragniesz, dzisiaj życzę Ci;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: 40 lat minęło... 03.06.07, 22:59 Mysle, ze najgorsza jest sama 40ka. Juz jestem dojrzaly, tyle chcialem w zyciu zrobic, a pierdze w stolek i mam gnoja szefa. Juz nie bede Hendrixem, Kulczykiem, Rokita, Kalibabka, Niemczykiem, Papala, biskupem... Nie, zebym Ciebie akurat dolowal. Sam mam ta chorobe. Widze dookola zamkniete drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: 40 lat minęło... IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.07, 19:41 > „Es ist nicht genug zu wissen, man muss auch anwenden; Es ist nicht genug zu wollen, man muss auch tun.“ Johann Wolfgang von Goethe < (nie wystarczy wiedzeć, trzeba też korzystać; nie wystarczy chcieć, trzeba też czynić.) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AT Re: 40 lat minęło... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.07, 07:41 w Twoim wieku zbyt gwałtowne ruchy mogą być niebezpieczne, więc klikaj powoli, bardzo ostrożnie :P to żart wszystkiego naj, naj kozo z radyjem życie zaczyna się po 40-stce :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 40 lat minęło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:46 DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI Trzymajcie kciuki żebym wrócił w niedzielę z lasu cały : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AT Re: 40 lat minęło... IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.07, 20:09 witam nie zbłądziłeś w tym lesie? nóżki się nie poplątały? mam nadzieję,że jednak cały wróciłeś :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: 40 lat minęło... 04.06.07, 18:39 Wszystkiego najlepszego. Tysiąc lat temu byłby to wiek sędziwy, teraz to czas na przekwalifikowanie zawodowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: 40 lat minęło... 05.06.07, 07:53 Spóźnione, serdeczne... Po drugiej stronie źle nie jest. Jak pierwszy raz kupisz viagrę przed randką bez uczucia wstydu, to znaczy, że jesteś już rasowym czterdziestolatkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: 40 lat minęło... 05.06.07, 20:06 najlepszego kozamaradio! maja racje ci co twierdza , ze zycie zaczyna sie po 40-tce! no to drugiej 40-tki i trzeciej! kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: 40 lat minęło... 06.06.07, 12:23 nieuchronnie ciagniesz do 50:) i wierz mi, ze zycie zaczyna sie po 50 rowniez:) wszystkiego dobrego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozamaradio Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 17:23 Wróciłem z lasu....z nad rzeki.... Było swietnie...przezyłem a życie toczy sie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: 40 lat minęło... IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.07, 18:29 wszystkiego dobrego. żeby było tak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 21:51 kozamaradio napisał: > Wróciłem z lasu....z nad rzeki.... > Było swietnie...przezyłem a życie toczy sie dalej! No i super. A teraz opowiedz jak to jest po tej czterdziestce. :) Na coś trzeba zwrócic uwagę? czegos żałujesz? rzuć kilka rad młodszym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 40 lat minęło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:03 Jeśli chodzi o doradzanie młodszym...jestem mistrzem. Nie pić Nie palić Gimnastykować się codziennie Dużo czytać Mysleć Jeść zdrowo To na początek : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 22:07 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Dużo czytać > Mysleć > Jeść zdrowo > To na początek : ) OBIECUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 22:13 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Jeśli chodzi o doradzanie młodszym...jestem mistrzem. > Nie palić tego sie stosuję :)))))) na pewno nic sie nie zmieni w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 40 lat minęło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:16 Zazdroszczę Szkoda że ja nie mam mistrza co mi dobrze doradza Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 22:17 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Zazdroszczę > Szkoda że ja nie mam mistrza co mi dobrze doradza a ja mam :P ale skoro już taka mądra jestem to mogę Ci doradzić NIE PAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 40 lat minęło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:20 Calam być mądra i szlachetna...koza posłuchać Calamy i nie palić od już Koza wywaliła ostatniego papierosa za okno na burzę!!!! Czymaj za mła kciuki : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 22:25 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Calam być mądra i szlachetna... łał, znów mi kadzisz > koza posłuchać Calamy i nie palić od już > Koza wywaliła ostatniego papierosa za okno na burzę!!!! > Czymaj za mła kciuki : ) Trzymam mocno!!!!!! Serio. Bo to śmierdzi. A zdrowie? cóż - też lepsze bez tego świństwa płuca, kondycja ale truciem nic nie wskóram niemodne palenie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 40 lat minęło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:33 Ja tez jestem "DE MODE"//..Pasuje do palenia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 22:35 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Ja tez jestem "DE MODE"//..Pasuje do palenia : ) ktoś Cię zbajerował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: 40 lat minęło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:45 Znam siebie jak nikt inny : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 22:48 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Znam siebie jak nikt inny : ) czyli co? rzucasz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: 40 lat minęło... IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.07, 19:50 greis52 napisała: > zycie zaczyna sie po 50 zaczyna? nie zacina? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: 40 lat minęło... 13.06.07, 13:35 lepiej zeby sie nic nikomu nie zacinalo :) niezaleznie od wieku, zacinanie moze byc niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 20:18 W takim razie sto lat zycze.... www.ewa.bicom.pl/biesiada/bsd4.htm Odpowiedz Link Zgłoś
icesurfer Re: 40 lat minęło... 12.06.07, 23:48 Czterdziestka!Gratulacje:) Piękny wiek! Teraz się dopiero zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś