Gość: zielonogórzanin IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 12:42 byłem ostatnio w gorzowie,i stwierdzam,że poza tą całą słowianką to nic w tym mieśżcie nie ma!macie chyba najwięcej ślepych uliczek w polsce!a te drogi, o boże!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zerosiedemset ha ha ha, widzisz giggs? to było do przewidzenia 01.07.03, 13:03 głupie wątki na forum gorzów i zielona góra. Autor wątku przeczytał pewnie wątek giggs-a na forum zielona góra i postanowił się zemścić, co wywołało jedynie moje rozbawienie. Żenada, zachowanie przechwalających się dzieci w piaskownicy. Teraz ktoś napisze że forum wsi gorzów ma 13tysięcy postów więcej niż miejskie forum zielona góra, itd itd... W sumie współczuję autorowi wątku, że musiał jechać do Gorzowa aby sobie popływać w cywilizowanych warunkach. W zielonej nie ma basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Gorzów STOLICA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 13:03 Chyba zabłądziłeś idioto!!! Nie wiem czy się orientujesz ale powiat gorzowski jest na trzecim miejscu w polsce pod względem rozwoju!!! spadaj na forum falubazów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Gorzów STOLICA IP: *.cvx35-bradley.dialup.earthlink.net 02.07.03, 18:57 No no km nie zartuj i zobacz w republice do gazety lubuskiej a sie dowiesz,ze starosta zielonogorski juz zaczal montowac zielona METROPOLIE na poludniu proponujac trzy gminy z jednoczesnym utworzenim powiatu w Sulechowie. I patrz ile to km kwadratowych i zielonych ludkow przybedzie zielonce? Ci od Zarzadu (mozna by nazwac 'Zielonogorskie Zjednoczenie Powiatow Lubuskich') chyba byli 'incognito', oficialnie rzekomo byl obserwator UW. Oczywiscie musial byc ktos z 'przyjaznej' redakcji. Pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Gorzów STOLICA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 21:40 Gość portalu: km napisał(a): > Nie wiem czy się orientujesz ale powiat gorzowski > jest na trzecim miejscu w polsce pod względem rozwoju!!! a ja byłam dzisiaj w 111 albo 110 na Sikorskiego, no no, całkiem, całkiem...:-) Tyle, że na parterze przy wejściu zrobiłabym fontannę, jak u nas w Kupcu. Wspomne także, że ktos sie zlitował i zrobił częściowo nową nawierzchnię na Przemysłowej(chyba nie pomyliłam ulic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Słowianki Uwaga! Słowianka nieczynna IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.03, 19:58 Po tym zawszonym żydzie z zielonki trzeba było odkażać cały basen. Proponuje ustawić na rogatkach posterunki i smierdzieli z zielonej kierowac na kapiel do Warty (oby tylko ryby nie zdechly) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: gorzów-wieś IP: *.ed.shawcable.net 03.07.03, 08:00 Gość portalu: zielonogórzanin napisał(a): > byłem ostatnio w gorzowie,i stwierdzam,że poza tą całą słowianką to nic w > tym mieśżcie nie ma!macie chyba najwięcej ślepych uliczek w polsce!a te > drogi, o boże!! +++ Zazdrosc kolego...daleko Cie nie zawiedzie... Dziekuje jednak za komplement... My tez "O Boze" wolamy, podziwiajac nasz Gorzow... Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: gorzów-wieś 03.07.03, 10:02 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Gość portalu: zielonogórzanin napisał(a): > > > byłem ostatnio w gorzowie,i stwierdzam,że poza tą całą słowianką to nic w > > tym mieśżcie nie ma!macie chyba najwięcej ślepych uliczek w polsce!a te > > drogi, o boże!! > > > +++ > Zazdrosc kolego...daleko Cie nie zawiedzie... > Dziekuje jednak za komplement... > My tez "O Boze" wolamy, podziwiajac nasz Gorzow... Nasz gorzowski Bog chyba jest prawdziwy, wszak piszemy go duza litera. Coz, nie wystarczy zapiepszyc teologie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia R. Re: gorzów-wieś IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.03, 14:47 Co mnie ominęło ? Co nam oddajecie w tym tygodniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
redondo1 Re: gorzów-wieś 03.07.03, 18:20 W tym tygodniu oddajemy wam naszą wspamniałą panią wiceprezydent. Pasują do waszej Ronowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agis Czas na rozwód. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 22:36 A ja powtarzam. Czas na rozwód. Jdźcie swoją drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
zerosiedemset Re: Czas na rozwód. 04.07.03, 07:34 Pewnie, że czas. My tu możemy sobie jedynie pogadać i na tym sie kończy. Był taki krótki wywiad z Brachmańskim (chyba sie nie pomyliłem?)w GL lub GW. Przynajmniej chodziło o szefa SLD, na pytanie o zażegnanie konfliktu facet stwierdził, że nie widzi szans na pokój. Nie wierzę żeby w innym województwie jako miasto powiatowe będziemy mieli lepiej ale może będzie bardziej normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Czas na rozwód. 04.07.03, 07:53 zerosiedemset napisał: > Nie wierzę żeby w innym województwie jako miasto powiatowe będziemy mieli > lepiej ale może będzie bardziej normalnie. Mniej województw - mniej podatków. Jak poprzednicy, jestem ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czas na rozwód. IP: 195.243.11.* 08.07.03, 10:09 Mniej województw to takie same podatki, tylko szanse na wieksze przekrety, bo wiecej kasy trafia w jedno miejsce i jest co przekrecać! A w Zielonej biedni to sie nawet w rzece nie moga wykompac, szczerze im wspolczuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_sowa Re: gorzów-wieś 10.07.03, 17:11 Gość portalu: Stefcia R. napisał(a): > Co mnie ominęło ? Co nam oddajecie w tym tygodniu ? kilo gówna !!!!!!!!!!!!!!!! ha, ha ha .... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: gorzów-wieś IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.03, 20:11 u ciebie w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: gorzów-wieś IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.03, 10:33 Kąpać sę w rzece-w tym syfie-kąpcie się,kąpcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupek Re: gorzów-wieś IP: *.halo.provector.pl 13.07.03, 15:34 Gość portalu: zielonogórzanin napisał(a): > byłem ostatnio w gorzowie,i stwierdzam,że poza tą całą słowianką to nic w > tym mieśżcie nie ma!macie chyba najwięcej ślepych uliczek w polsce!a te > drogi, o boże!! A ty co mi tu kozaczysz!!! Tak w ogole powiem ci jedna rzecz mianowicie powiem ci ze ty i cal spolecznosc zielonogorska to sa ZŁODZIEJE wszystko na zabieracie sądy,roznego rodzaju wydzialy i takie tam,ale jest 1 rzecz czego wy wiesmaki niemacie tramwaji hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,a bylem kiedys w zielonej i poprostu tam SMIERDZI hahahahah,co to niemyjecie sie czy co?,moze mydla niemacie?,BRUDASY!!! hahahahahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_sowa Re: gorzów-wieś 14.07.03, 22:14 masz rację. zieloniaki to śmierdzące skurwysyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padła sowa Re: gorzów-wieś IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 20:46 ty mały spedalony kundlu spłodzony na goszofskiej barce na kolana przed zielonką kobyli synu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_sowa Re: gorzów-wieś 18.07.03, 18:14 wal się na ryj śmierdzielu i obciągnij lepiej któremuś zielonemu posłowi laske to może załatwią wam chociaż filię sądu rejonowego hahahahahahaaa !!!! nędzne kmioty oszczykioski zasrane spierdalać na drzewa ! Odpowiedz Link Zgłoś