kobieta-30 24.07.03, 13:59 Takie pytanie zadał mi ciekawski kolega..... Zapraszam, sama się nie będę wypowiadała, a kobiece zdania są różne, a ciekawość męska ogromna, więc jak to jest z nami w lecie dziewczyny???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 14:04 kobieta-30 napisała: > Takie pytanie zadał mi ciekawski kolega..... Zapraszam, sama się nie będę > wypowiadała, a kobiece zdania są różne, a ciekawość męska ogromna Ciekawe czemy miała służyć ta ogromna ciekawość ? Ktoś ma jakiś pomysł ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Kobieto trzydziesta 24.07.03, 14:16 Czy można z Tobą porozmawiać o czymś z wyłączeniem tematu skąpych majtek ? Na ten przykład, znasz się może na kuchni (Borys coś zaprzestał instruktażu, a przydałby się jakiś pomysł na jedzonko na upał). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-30 Re: Kobieto trzydziesta 24.07.03, 14:20 j24 napisał: > Czy można z Tobą porozmawiać o czymś z wyłączeniem tematu skąpych majtek ? > Jasne! My kobiety jesteśmy wszechstronnie uzdolnione. O czym gadamy? Muzyka, polityka, gospodarka, film?? Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 14:14 hmmmmm generalnie każda bielizna przeszkadza w upał :) a jeśli chodzi o męską ciekawość.... to pewnie jest raczej wyobraźnia, zbytnio pobudzona ogólnym rozleniwieniem w pracy (czytaj: udawaniem, że się pracuje- chociaż to też męczące). Pozdrawoam. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 14:20 stringi, stringi, stringi, stringi.............eh, ah, oh, och, ach, ech................................................... jak zamknę oczy ...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heheheheh wow, ajwaj, mnie nie przeszkadzają ;D Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 14:26 pontifexmaximus napisał: > > stringi, stringi, stringi, stringi.............eh, ah, oh, och, ach, > ech................................................... > jak zamknę oczy ...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heheheheh wow, ajwaj, > mnie nie przeszkadzają ;D Ech WZROKOWCY-MARZYCIELE :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 14:33 betti_1 napisała: > Ech WZROKOWCY-MARZYCIELE :)))) Ech KISICIELKI-STRINGÓFKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Wyobraźnia 35 stopni w cieniu 24.07.03, 14:28 Co Wam się teraz marzy ? - coś mokrego z pianką, byle dużo ? - coś zimnego, byle dużo ? (lody) - coś kształtego, byle niezbyt zasłoniętego ? Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Wyobraźnia 35 stopni w cieniu 24.07.03, 14:32 j24 napisał: > Co Wam się teraz marzy ? > - coś mokrego z pianką, byle dużo ? > - coś zimnego, byle dużo ? (lody) > - coś kształtego, byle niezbyt zasłoniętego ? Piwo rozumiem, lody? nooo tez rozumiem, ale dlaczego Ty J24 w taki upał marzysz o dysku twardym?? :)))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Wyobraźnia 35 stopni w cieniu 24.07.03, 14:38 betti_1 napisała: >> - coś kształtego, byle niezbyt zasłoniętego ? > Piwo rozumiem, lody? nooo tez rozumiem, ale dlaczego Ty J24 w taki upał > marzysz o dysku twardym?? Mój komp ma elegancki mundurek. Dysk ma chłodzenie i zasłania go gruba blacha, a nie przewiewny materialik :) Poza tym nie myślę, a dopytuję się (zaspakajam ciekawość). Sonduję (a nie, to potem :) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 14:23 co będziemy tyle gadać ? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Patrzaj no! 24.07.03, 14:31 markoniec napisał: > co będziemy tyle gadać ? Markieniec ma plan jak polubić mieszkankę tramwajowego miasteczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Patrzaj no! 24.07.03, 14:57 niedawno przejeżdżałem przez Wasze ronda - no jedno prawie nasze i chętnie bym się zatrzymał dla tak ważnej sprawy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Patrzaj no! 24.07.03, 15:16 markoniec napisał: > niedawno przejeżdżałem przez Wasze ronda - no jedno prawie nasze i chętnie > bym się zatrzymał dla tak ważnej sprawy :-))) Ciekawe, czy kobieta-30 stanie na wysokości zadania (tzn. czy właściwie się przyłoży do stosunków zielonogórsko-gorzowskich). Odrzućmy wzajemne uprzedzenia, miłość, kwiaty i pokój. Ty Markoniec to spryciarz jesteś, kwiaty to na rondzie rosną, ale ostrożnie z tą biesiadą w miejscach publicznych... (o rety, chyba trzydziestka mnie nie zamorduje, po takim tekście. Umawiam ją było nie było z falubazem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Ja noszę i nie narzekam. Stringi w upał OK. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ja noszę i nie narzekam. Stringi w upał OK. n IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 15:41 a ja walonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 16:05 kobieta-30 napisała: > Takie pytanie zadał mi ciekawski kolega..... Zapraszam, sama się nie będę > wypowiadała, a kobiece zdania są różne, a ciekawość męska ogromna, więc jak > to jest z nami w lecie dziewczyny???? sztrasznie przeszkadżają, faczeci szami niech noszą sztringi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaciowy Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... IP: *.bajt.krakow.pl 24.07.03, 16:09 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > sztrasznie przeszkadżają, faczeci szami niech noszą sztringi:-) A Ty co, bez gaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 16:24 Gość portalu: gaciowy napisał(a): > A Ty co, bez gaci? a czo Ty taki czekawszki?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 16:16 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > kobieta-30 napisała: > > > Takie pytanie zadał mi ciekawski kolega..... Zapraszam, sama się nie będę > > wypowiadała, a kobiece zdania są różne, a ciekawość męska ogromna, więc ja > k > > to jest z nami w lecie dziewczyny???? > > > sztrasznie przeszkadżają, faczeci szami niech noszą sztringi:-) Ostatnio widziałem takiego jednego w stringach, na basenie. Wyglądał bleeeeeeeeeeeeee, nie mnie to oceniać, ale moje koleżanki również powiedziały bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i dodały jeszcze fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Co prawda później przyznały, że ich facet w stringach, w sytuacji one on łanka, to mógłby być ciekawy widok. Faceci mają płaskie dupska i oś symetrii w postaci stringów nie sprawdza się tu najlepiej. Z resztą kragłości podobają się znacznie bardziej niż "kwadraty: (zobaczcie na dezajn samochodów). A kragłości podkreslane stringamii - pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ;D ps. niedługo urlop, stąd tez pewnie dynamiczny wzrost zaintersowania stringami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 16:27 pontifexmaximus napisał: > Faceci mają płaskie dupska i oś symetrii w postaci stringów nie sprawdza się tu > > najlepiej. muszem to żapamiętacz Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... 24.07.03, 17:11 Dzisprzeczytalem, ze najbardziej plaski jest stan Kansas (str 2 GW). Bardziej niz nalesnik. czy bardziej niż dupsko faceta? W upał przeszkadza wszystko nawet wlasna pupa nie tylko stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 23:40 kajzerka napisał: > W upał przeszkadza wszystko nawet wlasna pupa nie tylko stringi. a dzisiaj to przeszkadzały, oj jak bardzo:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st.gaciowy Re: czy stringi przeszkadzają w ten upał.... IP: *.kam.pl 29.07.03, 11:52 Co maja wspólnego stringi i spalinowa piła do cięcia drewna ? Jak bedziesz nieostrożny to ręka może ci pójść w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hauhau Reka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 14:09 Gość portalu: st.gaciowy napisał(a): > Co maja wspólnego stringi i spalinowa piła do cięcia drewna ? > > Jak bedziesz nieostrożny to ręka może ci pójść w pizdu. Zgoda ale w jednym i drugim przypadku konsekwencja "pójścia ręki w p..." są stanowczo różne. W jednym w tych przypadków bardzo bolesne Odpowiedz Link Zgłoś