natanmag 07.04.04, 16:14 Chce sie odchudzic,szukam porad i pomocy wsrod was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agra7 Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:11 Po urodzeniu? współczuję! Ja w ciąży przytyłam ok 26 kg, a z 10-ma bujałam się jeszcze przez rok po. W końcu dieta 13-to dniowa i udało się! Trzy m-ce po tym ważyłam znowu 56 kg. Polecam aga Odpowiedz Link Zgłoś
73nikusia Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:35 Czesc Ja mam dwie skuteczne metody. Pierwsza - jesc przez pol i duzo ruchu i duzo wody mineralnej pic ... ok 2 litrow dziennie. Po 18:00 zero jedzonka. Druga - stres ... w pracy nerwowka, przygotowania do slubu itp. Ze wzgledu na to iz drugi pomysl jest nie zdrowy badz jednorazowy polecam sposob pierwszy. Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulki5 Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:59 Witam ja też przytyłam w ciązy ok 25kg. Minęło ponad 7 miesięcy, a waga nadal uparcie pokazuje 10kg więcej niż przed ciążą. Już wcześniej kilka razy spotkałam się z określeniem dieta 13-to dniowa, ale prawdę mówiąc nie wiem na czym ona polega. Czy mogłabyś powiedzieć o niej coś więcej, ewentualnie podać namiary na informacje na ten temat. Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:39 ja tez chciałam sie odchudzić. Zostało mi pare kg. I efekt był taki, ze po 3 dniach diety zaczęłam tracic pokarm. Machnęłam rękąi czekam na koniec karmienia. Ale powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 12:02 Ja schudlam 10 kilogramów przez pol roku. Szczerze mówiac to nawet nie wiem kiedy mi sie to udalo, mieszcze sie w ubrania sprzed ciazy ale jeszcze zostalo mi 6 kilo do zrzucenia to bede wtedy zadowolona. A recepta? moge podac. Trzeba sobie znalezc zajecie tak ciekawe zeby zapomniec o jedzeniu. W moim przypadku byl to internet, porzadki w domu, a jak mi sie juz baardzo zachcialo jesc to szlam na zakupy, humor sie poprawial i o głodzie zapomnialam. Ja wiem ze to jakies bzdurne rady sa ale na mnie podzialalo to moze i komus sie tez przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 12:12 Ja tez przybralam w ciazy duzo bo 30 kg. Przed ciaza wazylam 70 dzien przed urodzeniem powyzej 100 kg. Teraz waze 77,800 dokladnie, a jestem ciut wiecej jak 5 m-cy po porodzie. Przede wszystkim nie karmie i dlatego moglam sobie odmowic jedzenia. Nie jem wogole slodkiego (teraz juz na swieta sobie popuszczam), nie slodze, pije herbatki odchudzajace i nie jem kolacji. Jem sniadanie o 6.00, obiad o 16.00 lub 17.00 i koniec. Obecnie rownomiernie chudne 2,5 kg miesiecznie. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
natanmag Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 15:47 Nie wiem jak pozbyć sie uczucia głodu.Ciagle o tym mysle,probowalam roznych diet wytrzymywalam tydzien,a potem znowu obzarstwo(efekt jojo).Moze ktoras z was byla w poradni,bo nie sadze,ze sama dam sobie rade.Dzieki za wszystkie porady,z kazdej po trochu skorzystam,ale ciagle czekam na jakis sposob,zeby nie czuc glodu.Jeszcze karmie,wiec srodki chemiczne odpadaja.Jestem 1,2 roku po porodzie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdazaw Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 16:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=479&w=1588663 to jest link do fajnego wątku o odchudzaniu, polecam Odpowiedz Link Zgłoś