Dodaj do ulubionych

JAK SCHUDNĄĆ?

07.04.04, 16:14
Chce sie odchudzic,szukam porad i pomocy wsrod was
Obserwuj wątek
    • agra7 Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:11
      Po urodzeniu? współczuję! Ja w ciąży przytyłam ok 26 kg, a z 10-ma bujałam się
      jeszcze przez rok po. W końcu dieta 13-to dniowa i udało się! Trzy m-ce po tym
      ważyłam znowu 56 kg. Polecam
      aga
      • 73nikusia Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:35
        Czesc

Ja mam dwie skuteczne metody.
        Pierwsza - jesc przez pol i duzo ruchu i duzo wody mineralnej pic ... ok 2
        litrow dziennie. Po 18:00 zero jedzonka.

Druga - stres ... w pracy nerwowka, przygotowania do slubu itp.

Ze wzgledu na to iz drugi pomysl jest nie zdrowy badz jednorazowy polecam
        sposob pierwszy.

Pozdrawiam Nika
      • mamajulki5 Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:59
        Witam
        ja też przytyłam w ciązy ok 25kg. Minęło ponad 7 miesięcy, a waga nadal uparcie
        pokazuje 10kg więcej niż przed ciążą. Już wcześniej kilka razy spotkałam się z
        określeniem dieta 13-to dniowa, ale prawdę mówiąc nie wiem na czym ona polega.
        Czy mogłabyś powiedzieć o niej coś więcej, ewentualnie podać namiary na
        informacje na ten temat.
        Pozdrawiam
        Kaja
    • coronella Re: JAK SCHUDNĄĆ? 07.04.04, 18:39
      ja tez chciałam sie odchudzić. Zostało mi pare kg. I efekt był taki, ze po 3
      dniach diety zaczęłam tracic pokarm. Machnęłam rękąi czekam na koniec
      karmienia. Ale powodzenia!!
    • koleandra Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 12:02
      Ja schudlam 10 kilogramów przez pol roku. Szczerze mówiac to nawet nie wiem
      kiedy mi sie to udalo, mieszcze sie w ubrania sprzed ciazy ale jeszcze zostalo
      mi 6 kilo do zrzucenia to bede wtedy zadowolona. A recepta? moge podac. Trzeba
      sobie znalezc zajecie tak ciekawe zeby zapomniec o jedzeniu. W moim przypadku
      byl to internet, porzadki w domu, a jak mi sie juz baardzo zachcialo jesc to
      szlam na zakupy, humor sie poprawial i o głodzie zapomnialam. Ja wiem ze to
      jakies bzdurne rady sa ale na mnie podzialalo to moze i komus sie tez przyda.
    • weronikarb Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 12:12
      Ja tez przybralam w ciazy duzo bo 30 kg. Przed ciaza wazylam 70 dzien przed
      urodzeniem powyzej 100 kg. Teraz waze 77,800 dokladnie, a jestem ciut wiecej
      jak 5 m-cy po porodzie. Przede wszystkim nie karmie i dlatego moglam sobie
      odmowic jedzenia. Nie jem wogole slodkiego (teraz juz na swieta sobie
      popuszczam), nie slodze, pije herbatki odchudzajace i nie jem kolacji. Jem
      sniadanie o 6.00, obiad o 16.00 lub 17.00 i koniec. Obecnie rownomiernie chudne
      2,5 kg miesiecznie. Renata
      • natanmag Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 15:47
        Nie wiem jak pozbyć sie uczucia głodu.Ciagle o tym mysle,probowalam roznych
        diet wytrzymywalam tydzien,a potem znowu obzarstwo(efekt jojo).Moze ktoras z
        was byla w poradni,bo nie sadze,ze sama dam sobie rade.Dzieki za wszystkie
        porady,z kazdej po trochu skorzystam,ale ciagle czekam na jakis sposob,zeby nie
        czuc glodu.Jeszcze karmie,wiec srodki chemiczne odpadaja.Jestem 1,2 roku po
        porodzie.Pozdrawiam
    • magdazaw Re: JAK SCHUDNĄĆ? 08.04.04, 16:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=479&w=1588663
      to jest link do fajnego wątku o odchudzaniu, polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka