Gość: Agunia38 IP: *.* 24.11.02, 18:31 Poczytałam sobie posty o cudownym kremiku do cycków pulanna i mam pytanko - gdzie w Warszawie można go kupić. Obleciałam galerie mokotów,best mall i centrum wileńska i nima please, help!ps. przy okazji odradzam spray YSL, nic nie pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agunia38 Re: krem Pulanna pilnie poszukiwany:) IP: *.* 24.11.02, 21:15 nooooooo, kobitki, tak go polecałyscie, MUSICIE przecież gdzieś go kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem Pulanna pilnie poszukiwany:) -pomogłabym ale ..... IP: *.* 25.11.02, 01:07 .... ja wiem gdzie mozna kupić w Gdańsku.Poszperaj na forum. KToś gdzies pisał, że w W-wie znalazł.Dokładnie przejrzyj posty.Życze sukcesu jak mój i nie tylko mój I pamietaj, by były efekty to naprawde trzeba stosować rygorystycznie, KAŻDEGO DNIA- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja69 Re: krem Pulanna - do Siuni!! IP: *.* 14.12.02, 23:24 Siunia, błagam napisz mi gdzie w Gdańsku? latam jak szalona po sklepach i nigdzie nie ma!!! a ja need bardzo ten krem i żel, bo z lekka mi cos padło..... buuuuuuuuuczekam na pomocpozdrawiam maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja69 Re: krem Pulanna - do Siuni!! IP: *.* 14.12.02, 23:24 Siunia, błagam napisz mi gdzie w Gdańsku? latam jak szalona po sklepach i nigdzie nie ma!!! a ja need bardzo ten krem i żel, bo z lekka mi cos padło..... buuuuuuuuuczekam na pomocpozdrawiam maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem Pulanna - do Majki :) IP: *.* 14.12.02, 23:30 Wysłałam na priva- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś