Dodaj do ulubionych

Wygląd młodej mamy-biust

IP: *.* 19.02.03, 13:36
Witajcie e-mamy!Dziewczyny mój biust stał sie kompletnie asymetryczny róznica miedzy rozmiarem jednej pirsi a drugiej waha sie od 1-3 rozm.miseczki w zależności od czasu jaki upłynął od karmienia.Mam 7.5 miesięczną córeczkę która jest moim szczęściem i perełką.Przez okres calej ciąży i ten czas kiedy Misia jest już na świecie każdą zmianę w swoim wyglądzie witałam jako cudowną oznakę macierzyństwa i nie martwiłam sie o to że mam rozstępy parę dodtkowych kilogramów czy że wypadają mi włosy. Karmię piersią i wiem ze mój biust juz nigdy nie bedzie wyglądał jak "wcześniej" ,oczywiście to nie ma znaczenia zdrowie i rozwój mojej małej sa ważniejsze.Ale mam zmartwieni-właściwie problemik i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na swoje wątpliwosci.Poztanowiłam zwrócić sie z pytaniem do was e-mamy-być moze któraś z was zaobserwowała coś podobnegfo u siebie? mój ginekolog mówi ze to ekekt pracy gruczołów mlekowych-ok.Ale czy którejs z was zo zostało PO SKOŃCZENIU KARMIENIA? Bo jeśli tak to chciałabym sie przyzwyczaic do tej mysli...Podzielcie sie ze mną swoimi doświadczeniami bo mój mąż czule szepcze mi do ucha"krzywy cycuś".....:)Dzieki z góry za pomoc i pozdrawiam Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: _ania_ Re: Wygląd młodej mamy-biust IP: *.* 19.02.03, 15:15
      czesc Anka :)Nie przejmuj sie, wszystko wroci do normy jak przestaniesz karmic. Ja karmilam Kacperka 6mcy w tym 2mce praktycznie 1 piersia (bo prawej nie chcial) i dopiero wygladalam komicznie hihi. Teraz piersi mam jadnakowe, ale to juz nie ta jędrność (ehhh było sie kiedys pieknym i mlodym ;) )Pozdrawiam Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka