mama_szymonka 15.06.07, 10:31 Doradźcie dziewczyny . Nigdy nie malowałam paznokci u nóg. Chciałabym jakos o nie zadbac na te wakacje. Jakie teraz są trendy? Czym najlepiej i jak je malować? Dodam , ze jestem ciemna w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mata811 Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 11:24 Ja tam nie znam trendów, ale zawsze robie french na paznokciach lub maluje bezbarwnym lakierem lub delikatnym różem, tak aby wygladały czysto i świeżo, ze tak powiem Czasami maluje sobie malutkiego kwiatka na dużym paznokciu. Najlepiej idź na profesjonalny pedikiur, kosmetyczka Ci ładnie pomaluje i lakier bedzie sie długo trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 12:26 Francuski wygląda bardzo fajnie. A najlepiej zrobi go kosmetyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 14:42 bardzo lubię lakiery w pastelowych kolorach,bo do wszystkiego pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymonka Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 18:32 A czym się robi takie białe kreski pod paznokciami? To jakas specjalna kredka czy lakier? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 18:34 A ja radziłabym jako na 1 raz odwiedzić kosmetyczkę w tej kwestii ) Pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
bialy123456 Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 20:25 dziewczyny a ile kosztuje taki zabieg u kosmetyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
issys Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 22:54 białą kreske malujemy lakierem ja tez najbardziej lubię ten francuski do wszystkiego pasuje ) i tez nieraz sobie cos przylkeje na duży paznokieć Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 22:00 W cz-wie ok60 złotych. W cenie: obcinanie skórek, obcinanie paznokci, piłowanie, zmiękczanie stóp, usuwanie zrogowaceń na piętach i stopach wogóle, peeling stóp, odżywka do stóp, malowanie, zdobienie. Szłam na wesele,więc malowałam na brąz i zdobiłam cyrkoniami duży paznokieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymonka Re: paznokcie u stóp 15.06.07, 22:19 A ile czasu , tak średnio , trwa taki zabieg ? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: paznokcie u stóp 16.06.07, 17:18 U mnie w salonie koszt pedicur to 35 zł. W cenę wliczony jest też oczywiście masaż i pomalowanie - wedle zyczenia klientki Sądzę iż nie biorę zbyt wygórowanej kwoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_asia Re: paznokcie u stóp 18.06.07, 09:46 agnes123 napisała: > U mnie w salonie koszt pedicur to 35 zł. W cenę wliczony jest też oczywiście > masaż i pomalowanie - wedle zyczenia klientki Sądzę iż nie biorę zbyt > wygórowanej kwoty ... Agnes123 a gdzie masz salon? Bo jak w Łodzi to chyba skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymonka Re: paznokcie u stóp 16.06.07, 21:27 To chyba sie wybiorę do profesjonalistki na takie przyjemności. A jak często trzeba powtarzac takie przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia80 Re: paznokcie u stóp 18.06.07, 18:19 A ja zrobiłam sobie akryle na paznokciach od stóp, przepiękny french, zapłaciłam 50zł i mam spokój na kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś