ewkka1 18.12.03, 20:50 Jestem rok po porodzie a mój brzuch a raczej skóra wisi. miałam nadzieje że się wciągnie ,używam różnych kremów ale to nie pomaga a może znacie dobry krem a może masaże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blum5 Re: rozciągnięta skóra 19.12.03, 04:28 nie ma dobrego kremu a brzuch chyba już zostanie. ale polecam ćwiczenia tzw brzuszki i zapewniam że brzuch wydaje się płaski i ładnie wygląda. ja już też próbowałam wielu kremów i jak do tej pory najbardziej pomogły mi ćwiczenia. ok 50 dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
xena26 Re: rozciągnięta skóra 19.12.03, 10:58 Kilka wątków niżej jest wątek pt: Abdominoplastyka... Zobacz tam, bo pewnie masz ten sam problem ze skórą co ja i kilka innych dziewczyn, a tam jest wszystko opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
ab1960 Re: rozciągnięta skóra 02.01.04, 13:56 nie wiem czy znasz balsam XXL z ATW? jest świetny i radzi sobie nie tylko z obwisłymi brzuchemi po porodzie, znam osoby które chudły po 20 i więcej kg na dietach ale zostawała obwisła skóra i z nimi też sobie daje radę. Oczywiście wymaga to trochę czasu ale jest do zlikwidowania. Napisz jak jesteś jeszcze zainteresowana, napiszę gdzie i jak je możesz kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: rozciągnięta skóra 02.01.04, 14:25 Ja stosuje Guam, ale jest troche drogi. Najtanszy i najprostszy sposob, a zarazem skuteczny to: - cwiczenia na miesnie brzucha, male porcje ale systematycznie - kupic sobie pas masujacy z pianki (dostepny np. w sklepach ze sprzetem rechabilitacyjnym) - kupic zwykly polski krem wyszczuplajacy - oblozyc brzuch kremem, nie wsmarowujac, nalozyc pas i tak sobie chodzic w pracy, czy w domu. Jest to rada mojej kosmetyczki, moja siostra stosowala i naprawde dziala! Odpowiedz Link Zgłoś