wiktoriaaa6 08.01.04, 08:05 Hej! Mam pytanie i nadzieję, że jak zwykle mi pomożecie Gdzie w internecie można zkupić ubranka dla niemowląt? Czy istnieją takie sklepy? Z tego co wiem jest jesden: www.maluszek.pl ale niestety strona w budowie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daga30 Re: Ubranka dla niemowląt w internecie 08.01.04, 10:16 np. www.tomi.pl ; ogłasza się też p.Piotr na forum sprzedam - ma swoją stronkę z b.ładnymi ubrankami i z tego co czytałam dziewczyny sobie je chwalą. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin24 Re: Ubranka dla niemowląt w internecie 08.01.04, 15:58 www.bellvit.com.pl www.bellvit.com.pl www.maluchy.com.pl www.dzieciaki.com.plPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beabo Re: Ubranka dla niemowląt w internecie 08.01.04, 19:09 Witaj!! jest jeszcze fajna stronka, wprawdzie tam nie ma ubranek ale jest pare innych fajnych rzeczy. Sprawdż może Cię zainteresuj. www.swiatdziecka.pl. Pozdrawiam serdecznie Beata Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: Ubranka dla niemowląt w internecie 08.01.04, 20:11 Ja tez polecę CI fajną strone z ubrankami dla dzieci - tylko , że najmniejszy rozmiar to 92 www.endo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaaa6 Re: Ubranka dla niemowląt w internecie 08.01.04, 21:50 Dzieki serdeczne za odpowiedzi! Zaraz bedę zaglądała na podane stronki. Pozdrowienia dla rodziców i maluszków! Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Ubranka dla niemowląt w internecie 08.01.04, 22:30 Nie wiem czy masz córeczkę, jest taka urocza stronka www.mininiebo.pl Odpowiedz Link Zgłoś