Dodaj do ulubionych

Odbitki zdjęć.

02.10.09, 15:33
Witam. Moze ktos z Was mi pomoze. planuje zrobic odbitki zdjec,
nazbieralo sie tego bedzie o.k 300-400 szt. i nie chcialabym
przeplacac moze znacie jakies miejsce w Wawie lub w necie, gdzie
tanio moge zrobic ta ilosc zdjec?
Obserwuj wątek
    • tedesca1 Re: Odbitki zdjęć. 02.10.09, 16:00
      forum.gazeta.pl/forum/w,88104,100365969,100368566,Re_wywolywanie_zdjec_przez_internet.html

tu poczytaj
    • frestre odpowiedziałam na forum "oszczędzamy" 02.10.09, 22:11
    • miczek123 Re: Odbitki zdjęć. 16.12.15, 11:53
      Szczerze polecam Ci stronę: www.foto4u.pl/siec_punktow U mnie też uzbierało się bardzo dużo zdjęć ( ponad 500) i szukałam odpowiedniej, dobrej i stosunkowo niedrogiej firmy. Świetny kontakt, miła obsługa i przede wszystkim szybka realizacja, a jakość zdjęć obłędna smile Teraz jest jeszcze promocja na zamawianie odbitek przez internet i możliwość odbioru zdjęć w wielu punktach w każdym mieście, więc uważam, że tym bardziej warto! smile
    • kika_19 Re: Odbitki zdjęć. 16.12.15, 12:05
      nie polecam empik - właśnie mimo gwarancji dostawy przed świętami powiedzieli mi, że odbitki będą na 28go...
      • szurkas a ja polecam empik 16.12.15, 12:44
        a ja polecam Empik odbitki ich sa na dobrym papierze(premium) nawet jesli byla jakas rekalamcja z mojej strony ze np. zdjecia poplamione czy jakies wady ktore mi nie odpowaidaly
        wszystko poprawiali i wysylali nigdy nie mialam z nimi problemu
        mi ich kolory i jakosc odpowiadaja

To chyba nie ich wina ze teraz wszystkim sie przypomnialo i wywoluja zdjecia na prezent dla rodziny
        • kika_19 Re: a ja polecam empik 16.12.15, 14:12
          to ich wina, bo maja specjalny kalendarz, odliczanie godzin + baner na głównej informujacy o "gwarancji" ktora jest g.... warta. gdybym wiedziala, nie czekalabym na wolniejszy dzien (dzis). to niepowazne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka