vanillka83 05.10.09, 13:51 shop.hm.com/media/products/755/DXL755_70172_66006_71_0099.jpg Kupiłam taką czapkę córci jaka kurtka by do niej pasowała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 14:14 Może ta żarówiasto-różowa z polyskiem, też z H&M. Nie wiem tylko czy jeszcze sa dostepne te płaszczyki w sklepach, czy juz tylko na Allegro trzeba szukać. www.firma08.webd.pl/emargoni/DSCN8156.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 15:34 W podobnym kolorze są jeszcze kurtki i płaszczyki MINYMO, czarne chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 14:27 Potwierdzam, że ten płaszczyk pasowałby świetnie. Ja z kolei mam dla córki ten płaszczyk, a na głowę dwie czapki z ubiegłego roku: czarną i różowo-fioletową. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 14:32 Myślę, że kupowanie dodatków najpierw, szczególnie komplikuje sprawę, a w tym sezonie mało jest fioletowych kurtek, pozostaje Ci szukać szarości, czerni... Ten różowy płaszczyk z HM, moim zdaniem z tą czapka nie pasuje, po pierwsze to misz-masz kolorystyczny, żarówiaste połączenie kolorów + buty w jeszcze innym kolorze to porażka. Poza tym ten płaszczyk ciągnie w stronę elegancką a więc raczej beret lub czapka mycka z ozdobą, a ta czapka z twojego linku jest typowo sportowa raczej do kurtek kombinezonowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 14:39 Czapka na zdjęciu wydaje mi się mocnoniebieska - nie widziałam jej na żywo, ale faktycznie mielin ma trochę racji. Uszanka nadaje się bardziej do klasycznych płaszczyków i kurtek o kroju puchówek. Tyle, że i tak wydaje mi się, że najładniej będzie pasować do mocnego różu. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 14:49 mocny róż + mocny filet = bądź bezpieczny na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 15:28 mi się strasznie ten płaszczyk podoba, uwazam, ze jest absolutnie fantastyczny! tylko ten kolor długo się nad nim zastanawiałam, ale jednak stwierdziłam, ze ten odcień różu jak dla mnie zbyt wiele a niestety w innych kolorach nie są dostępne, szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 15:31 Kupiłam tą czapke bo bardzo mi sie spodobała no i mam teraz problem z kurtka, planowalam kupić czerwony plaszczyk z H&M no ale w tym wypadku odpada może sie skusze na ten grafitowy czy są one jeszcze w sklepach chodzi mi o Poznń? Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 17:01 Fioletowa kurtka w cubusie??? Tylko nie wiem czy nei za dużo fioletu by byłoale kurtke wczoraj oglądałam i całkiem fajna,tzn mi sie podobala. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 19:12 Ja kupilam taka fioletowa,ale nie wiem czy debenhams jest w Pl? www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_72124_1113870_-1 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jaką kurtkę? 05.10.09, 19:18 raczej trudno bedzie dobrac fioletową kurtkę tak aby odcienie fioletu na kurtce i czapce nie gryzły się. zdecydowanie lepiej dac kolor kontrastowy - może płaszczyk grafitowy z H&M byłby OK? Odpowiedz Link Zgłoś