monikawbj 26.11.09, 12:09 orientujecie się może jaki jest przelicznik 1 funta w Next? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Next Złote Tarasy 26.11.09, 12:44 Myślę, że przelicznik jest normalny ale dodają 22% VAT, którego nie na w UK a jest w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Next Złote Tarasy 26.11.09, 12:45 Wiesz co, oni bardzo dziwnie ustalają ceny. Np. ta sama bluzka w rozm. do 5 lat włącznie kosztuje np. 60 zł, w rozm. 6 lat - 43 zł, a od 7 wzwyż - znowu 60 zł. Moj rozum tego nie obejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
monikawbj Re: Next Złote Tarasy 26.11.09, 13:01 a może droższe są rozmiary najbardziej "chodliwe"? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Next Złote Tarasy 26.11.09, 17:16 Nie mam pojęcia. Jak kupowałam we wrzesniu spódniczki sztruksowe, to większośc była po 40 zl, ale mialam tez w reku dwie w tym samym kolorze i rozmiarze, ale z różna ceną. Mam wrażenie, ze ceny ustalaja sobie ot tak, nie biorac pod uwage żadnego przelicznika. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: oni sa naprawdę dziwni w tym next w ZT ;-) 07.12.09, 20:13 dziasiaj bylam, zauwazyłam, ze dołożyli sztruksowe spódniczki, jakie kupowałam dziewczynom we wrześniu (okazały sie bardzo fajne, chciałam dokupic dla mlodszej córki). We wrzesniu kupiłam je po 40 zł, a teraz ceny wahały sie od 47 zł do 88 zł!!! takie spodniczki (nie wiem, czy te zdjecia sie otworzą): Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: oni sa naprawdę dziwni w tym next w ZT ;-) 07.12.09, 20:21 przelicznik jest taki jak u pośrednika. sprawdzałam w zeszłym tygodniu w ZT. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: oni sa naprawdę dziwni w tym next w ZT ;-) 07.12.09, 21:05 moja córka ma taką z ciemnego jeansu, chciałam dokupić w innym kolorze, ale nie było córki rozmiaru. Za 88zł nie kupię, widziałam je wcześniej za 45zł Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: oni sa naprawdę dziwni w tym next w ZT ;-) 07.12.09, 21:08 czasem taniej mozna kupić na allegro z anglii. Next w ZT troche jak tania odziez mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: oni sa naprawdę dziwni w tym next w ZT ;-) 08.12.09, 08:39 Next ma tak porąbaną (moim zdaniem) rozmiarówke i tak czasem dziwne fasony i materiały, że nie kupię wirtualnie nic, czego nie widziałam wczesniej na żywo. Np. niedawno udalo mi sie upolować na Allegro spódniczke jak zalinkowane przeze mnie, tylko jeansową, z tegorocznej kolekcji (niby uzywaną, ale uzywania nie widać) za 20 zł + przesyłka, i takie ceny mi sie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
fiorentina-due Re: oni sa naprawdę dziwni w tym next w ZT ;-) 08.12.09, 15:19 Właśnie dziś dzwoniłam do ZT z prośbą o odłożenie takiej brązowej spódniczki na 3 lata, ale jak się dowiedziałam, że kosztuje 57 zł, to sobie odpuściłam. Dla porównania w Next.eu jej cena wynosi 9,5 euro. Odpowiedz Link Zgłoś