vanillka83 27.11.09, 13:49 Mam pytanie gdzie taki kupie i za ile? Przejrzałam na Allegro i nic nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrootka1 Re: Rowerek do Chou chou Learning? 27.11.09, 13:58 No właśnie też kupiłam tę lalkę i zastanawiam się nad rowerkiem. Dokupuje się go extra? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olen Re: Rowerek do Chou chou Learning? 27.11.09, 14:07 rowerki były dostępne gdy lalka Learning wchodziła na rynek w tym roku raczej już nie do dostania Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Rowerek do Chou chou Learning? 27.11.09, 14:12 Gdy ktoś gdzieś zobaczy to bardzo prosze o cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Rowerek do Chou chou Learning? 27.11.09, 14:32 A jak ze specjalnym siedzonkiem, o którym mowa w opisie lalki? Czy ono jest w pudełku, gdześ schowane pod lalką, bo nie otwierałam go jeszcze, czy też trzeba dokupić? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Rowerek do Chou chou Learning? 27.11.09, 14:33 tak też nie ma go w zerstawie stokrootka1 napisała: > A jak ze specjalnym siedzonkiem, o którym mowa w opisie lalki? Czy > ono jest w pudełku, gdześ schowane pod lalką, bo nie otwierałam go > jeszcze, czy też trzeba dokupić? Odpowiedz Link Zgłoś