alfa36 04.01.10, 13:15 W LIdlu od czwartku będą (widzialam w gazetce). Czy ktos jeszcze wie, gdzie mogę kupic niedorgo przebranie karnawalowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodasoft2 Re: Stroje karnawalowe w marketach 04.01.10, 13:17 Ostatnio spory wybór był w Selgrosie Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: Stroje karnawalowe w marketach 04.01.10, 19:17 Jak masz w pobliżu to w PEPCO są stroje, maski, peruki, nakrycia głowy itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Stroje karnawalowe w marketach 04.01.10, 19:46 a czy w ktoryms z marketow jest stroj aniolka na 110/116? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Stroje karnawalowe w marketach 04.01.10, 21:38 Zobacz, w którymś z marketów, w których w grudniu były stroje aniołów: Makro, Auchan, Leclerc. Moze jeszcze coś będzie. Na Tesco nie ma co liczyć, bo odkąd przecenili jasełkowe stroje, to wszystkie aniołki zniknęły w mgnieniu oka. W Nanu-Nana była niedawno wyprzedaż skrzydeł anielskich z piór po 10 zł i piórkowych aureol po niecałe 4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Stroje karnawalowe w marketach 04.01.10, 21:43 A najładniejsze aniołki wg mnie są na allegro . Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Stroje karnawalowe w marketach 04.01.10, 23:48 Dzięki za podpowiedzi. Kupilam w pepco strój pirata. Badziewiasty okrutnie, ale kupilam tak na szybko i w razie, gdybym nic ciekawszego nie znalazła. Młody oszalal na punkcie stroju i mimo, że mialam w zamiarze go w razie czego oddac (w pepco mozna w ciągu 30 dni), to tego nie zrobię. A swoją drogą to chyba warto byloby iśc do krawcowej i uszyc coś z bawelny chocby, bo już czuję, jakie przepocone dziecko odborę po balu karnawalowym w tych poliestrach Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Stroje karnawalowe w marketach 05.01.10, 08:06 W ubiegłych latach były w H&M bawełniane bluzki i tiszerty imitujące strój lekarza, szeryfa, pirata, indianina, rycerza. Kupiłam na poprzedniej styczniowej wyprzedaży w H&M bluzę rycerza dla chrześniaka. Z legginasami, szyszakiem na głowie i mieczem prezentuje się świetnie, a bluzkę wykorzysta się jeszcze później do codziennego noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Stroje karnawalowe w marketach 05.01.10, 08:19 spodobal mi sie taki stroj www.allegro.pl/item869659806.html moze ktos go widzial na "zywo"? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Stroje karnawalowe w marketach 05.01.10, 15:30 w nanu-nana od wczoraj -80% na art świateczne. Kupiłam strój Mikołajki całkiem fajny, co prawda z uszkami króliczka za 4 zł. Skrzydła anielskie tez przecenione wychodza chyba ok 3 zł, towar duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Stroje karnawalowe w marketach 06.01.10, 10:25 A czy w H&M coś w tym roku też jest? Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Stroje karnawalowe w marketach 06.01.10, 12:05 W H&M oglądałam dla chłopców, jest strój supermana i batmana taki z mięśniami, cena 69 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ ze 100% bawełny 22.02.10, 08:06 Dla tych, którzy poszukiwali strojów karnawałowych, w których dziecko nie spociłoby się na amen dobra wiadomość. W Tesco widziałam fajne piżamki do rozmiaru 116 - strój szeryfa wraz ze spodenkami z namalowanym pasem z pistoletami. Jak dla mnie pełna rewelacja i gdybym była mamą chłopca, to kupiłabym na zapas na przyszłoroczny balik, z późniejszym wykorzystaniem jako strój nocny. Ponadto na dziale chłopięcym były bardzo ładne tiszerty z Toy Story imitujące strój Chudego. Odpowiedz Link Zgłoś