aregiec 27.01.10, 22:16 Czy ktos mi pomoze? Pliss!!! Moge odwdzieczyc sie w przyszlosci zakupami w Bielsku-Białej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 27.01.10, 22:39 Płaszczyki ogóle w rozmiarze XS (110) nie występują, są dostępne od rozmiaru S czyli 116. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasienki1 Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 27.01.10, 23:17 Ale dziewczyna szuka tego puchowego one są od 90. A te z flauszu ( swoją drogą fajne) są od S czyli 120. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 27.01.10, 23:34 Jak już wielokrotnie pisałam wcześniej od jesieni 2009 Benetton wprowadził inny podział rozmiarówki i Toddler jest do rozm XS (110), a Kids od S(116). W tym sezonie dla mniejszych dzieci nie było płaszczyków mniejszych niż S i to nigdzie ani w sklepie firmowym w Złotych tarasach w Warszawie, ani w sklepach franszyzowych. Kurtki puchowe i owszem (w tym poszukiwane Alaski) były i w Kidsach i Toddler, ale długie płaszcze puchowe nie! Przynajmniej we wszystkich salonach w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 27.01.10, 23:48 Mialam plaszczyk w rozmiarze XXS (100) fioletowy w rękach ale potrzebuję wiekszy na 110 wlasnie różowy. To jest taki kurtko- płaszczyk wiec moze dlatego nie zwrocilas uwagi, nie jest bardzo długi. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 27.01.10, 23:48 hm... Płaszczyk XS kupiony w Benettonie w Silesi w Katowicach jak weszła obniżka-50% za 159 zł. zdjęcia w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,583,106147999,106193275,Zdjecia.html Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 28.01.10, 00:10 No to faktycznie, w sklepie firmowym w Warszawie widać wprowadzili mnie w błąd Chyba, że płaszczyk jest ze starej kolekcji? W W-wie nie było nawet tego koloru, a 3 inne owszem. Czy kod na wewnętrznej wszytej białej metce zaczyna się od cyfr 09? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 28.01.10, 11:14 tak zaczyna się od 09. Już w jakimś wątku to pisałam, bo tęż myślałam, że to może być stara kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 28.01.10, 00:11 Ja też mam taki fioletowy XXS kupiony za 99, chyba,ze to jakaś stara kolekcja Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 28.01.10, 00:14 kurcze, sprawdzę jutro bo młoda śpi w pokoju gdzie szafa a w szafie głęboko/bo to na przyszły rok/schowany płaszczyk. Teraz zreszta juz zgłupiałam czy to xxs czy xs W każdym razie na 4 lata, wiec rozmiarówka mala. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 28.01.10, 10:53 Czy nikt juz nigdzie nie widzial tego plaszczyka? Podobno duzo jest w Forum Gliwice, moze jest jakas forumka, która tam się wybiera i mogłaby mi go kupic i wysłac. Byłabym bardzo wdzieczna. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 28.01.10, 13:51 Ja też bym reflektowała na ten płaszczyk różowy albo fiolet w rozm S. Widział ktoś jeszcze gdzieś takie? Gwarantuję że zapłacę i dorzucę coś "na czekoladę" Z mojej strony mogę odwzajemnić się pomocą w zakupach w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 15:54 Może znajdzie się jeszcze jedna dobra dusza i pomoże w zakupach na odleglość?? Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 15:59 Ja juz powoli trace nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 17:26 Mielin ja nie wiem czy są jeszcze we Wrocławiu te płaszczyki, może wszystkie wykupiłam? ale jak jutro siostra będzie szła po kurtkę dla synka do Benettona to powiem jej żeby zobaczyła czy są jeszcze S i może uda się kupić. Ale nic nie obiecuje! Aragiec a r. 110 to jaki to jest? L czy XL? a może M? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 17:30 agatar będę zobowiązana Odpowiedz Link Zgłoś
14kj Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 23:12 Czy mogę dołączyć się z prośbą? Poszukuję chłopięcej kurtki puchowej z odpinanymi rękawami(brąz lub granat) w rom.xxl(EL). Jeśli byłaby możliwość jej kupienia, to byłaby ogromnie wdzięczna(oczywiście zwracam wszelkie koszty). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 23:48 110 to chyba XS. M to 130 cm S to 120 cm Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: HOP HOP poszukujemy pomocy z okolic Gliwic:-) 28.01.10, 23:53 Agatko tak jak napisala agni71 110 to XS, bylabym wdzieczna jesli bylby ten plaszczyk w kolorze rozowym to biore bez zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r aragiec i inne zainteresowane 29.01.10, 09:41 tylko Różowy płaszczyk XS wchodzi w grę? 14kj chłopięca XXL? nie wiem czy są chłopięce dwustronne z odpinanymi rękawami! ale siostra jak będzie to powiem żeby zobaczyła. Rozmiar 2 razy X(XXL?) czy XL(1iks)? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: aragiec i inne zainteresowane 29.01.10, 10:06 Ja chcę płaszczyk dwurzędowy fiolet bądź róż w rozmiarze S. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: aragiec i inne zainteresowane 29.01.10, 10:38 Mielin co do Ciebie i podanego rozmiaru nie miałam wątpliwości Nie wiem tylko czy aragiec chce tylko różowy płaszczyk XS czy fiolet też wchodzi w grę. i nie wie czy są u nas chłopięce kurtki z odpinanymi rękawami i dwustronne i nie jestem pewna rozmiaru czy XXL czy Xl. Przed 12 chcę wyjść z domu więc chcę wiedzieć. Inaczej będzie po ptokach! Chyba, że po południu moja siostra po kurtkę dla synka pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka do a.g.a.t.a.r 29.01.10, 10:45 kurtki dziś rano dotarły.Córka tą dwustronna zachwycona, chciała juz w niej pojść do szkoły. Dziękuję. Jesteś wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: aragiec i inne zainteresowane 29.01.10, 10:59 To ja dodam jeszcze, że wolę kolor fioletowy)) (jeśli będzie wybór) Dzięki Agatko za twoje zaangażowanie PS A jak skończyła się sprawa z Forumką co sama ustaliła kwotę do zapłaty?! Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: aragiec i inne zainteresowane 29.01.10, 11:16 Ja jestem w ogóle ciekawa czy one jeszcze w ogóle będą! Wtedy wszystkie fioletowe które były na sklepie wykupiłam i wisiał 1 różowy (nie wiem jaki rozmiar) było za to trochę kurtek dwukolorowych z odpinanymi rękawami. Może jeszcze kilka płaszczyków na magazynie było? No i ostatnio byłam tam w wtorek więc mogły już się sprzedać! Także nic nie mogę obiecać! Sprawa z dziewczyną, która sama ustaliła kwotę do zapłaty na szczęście wyjaśniła się i wczoraj wysłałam płaszczyk. No ale trochę mnie zdenerwowało to, że ktoś mówi mi i wie ile np. płacę za kopertę! Poczułam się tak jak bym na czymś zarabiała. No ale najważniejsze, że się wszystko wyjaśniło! Mam nadzieję, że takie sytuacje już nie będą miały miejsca! (napiszę jeszcze tu płaszczyki kosztowały(ją) 109zł) Odpowiedz Link Zgłoś
kada111 Re: aragiec i inne zainteresowane 29.01.10, 11:37 Agatko, Wysłałam maila na gazetowego też z prośbą o zakup kurteczki. Gdybyś dała jeszcze radę to będę zobowiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Płaszczyk prośba 29.01.10, 10:41 Z pewną niesmialoscia przylaczam sie do prosby zakupu plaszczyka, jesli to oczywiscie możliwe chcialabym filoet lub róż w rozmiarze ( dziewczyny doradzcie , coreczka ma teraz 5.5 lat , a plaszczyk ma byc na przyszly rok) to chyba M? Oczywiscie pokryje wszystkie koszty . Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 29.01.10, 11:30 No wlaśnie bo te płaszczyki są po 99 zł w jednych sklepach, a w innych po 109, tak samo kurtki są i po 109 i po 119, no i mam wrażenie, że w niektórych Benettonach wszystko o 10 zł droższe. W gliwicach po płaszczykach tylko wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 29.01.10, 12:43 to widze ze sie spoznilam Mnie interesuje tylko rozowa w rozmiarze xs (110) Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Wróciłam z Benettona 29.01.10, 13:20 i kupiłam tylko 1 płaszczyk dla mielin S fioletowy! Były tylko 3 szt. fioletowych, 3szt L różowych, 1 szt (chyba S albo L, kurcze już nie pamiętam raczej L) turkusowa i czarne (ale nie patrzyłam dokładnie na rozmiary) Więcej nie ma tak powiedziała mi Pani. Widziałam takie płaszczyki dla maluszków! 14kj są chłopięce Xl (XXL chyba w ogóle nie ma) ale jak są dwustronne to nie mają odpinanych rękawów! One są po 99zł! odpinane rękawy mają z kapturem i napisem z przodu ale one nie są dwustronne i kosztują 139zł! nie wiedziałam konkretnie jaką chcesz to nie kupowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 13:28 Agatko a w jakim Benettonie bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 13:32 Byłam we Wrocławiu w Renomie. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 13:51 Agatko to super Cmok, cmok Już piszę na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kada111 Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 14:26 Agatko, odpisałam na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 15:28 Proszę napiszcie jaki rozmiar bedzie dobry na 6 latkę raczej typową Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 15:50 XS-110, S-116, M-128, l- 134 XL-146 Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 16:07 mhmm ja mam inną tabelkę z rozmiarami Benettona (kupione ubrania teraz ostatnio) XXS-100cm (2 lata) XS-110cm (4 lata) S-120cm (6 lat) M-130cm (8 lat) L-145cm (10 lat) XL-160cm (12 lat) więc wynikałoby z niej, że na 6latkę(a) to S (były 2 fioletowe płaszczyki w Wrocławiu dziś) i pewnie dwukolorowe kurtki ale nie patrzyłam na rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 16:14 Ja mam typową 6-latkę (ok. 118cm, 19kg) - płaszczyk w rozm. M i kurtkę dwustronną z odpinanymi rękawami również Mkę. Rękawy są przydługawe - szczególnie w płaszczyku. Ale reszta idealna. Kurtka znowu ma też nieco dłuższe rękawy, ale spokojnie mogłaby w niej teraz chodzić. Obydwie szmatki kupione na przyszły sezon. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
14kj Re: Wróciłam z Benettona 29.01.10, 18:51 Dzięki za sprawdzenie. Ja potrzebuję na 160(xxl) w Warszawie już niestety ich nie ma Chodziło mi o tą z kapturem. Cena 139 by się zgadzała. No nic może w przyszłym roku coś takiego upoluję. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka :)))))) 29.01.10, 16:36 teraz jak zobaczę dziewczynkę w dwurzędowym płaszczyku Benettona lub w dwustronnej kurtce, to będę się zastanawiała, której forumowej mamy to dziecię ) Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 29.01.10, 16:55 A czy ktoś z Wrocławia ma jeszcze szansę kupić rózowy lub fioletowy M lub L???Chyba się spóźniłam>..... W Gliwicach już prawie nic nie ma i w dodatku napiszę że dziś kurteczki dwustronne były po 149 zł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 29.01.10, 18:34 Ja ma czarną dwustronną kurtkę w rozmiarze S, ale ma bardzo długie rękawy-może ktoś chciałby się zamienić na XS albo nawet XXS? Jak nie, to poczeka, aż synek do niej dorośnie. Jak kupowałam, niestety nie było już mniejszych i wzięłam, co było... Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Benetton Bielsko... 29.01.10, 23:17 Bylam i z kurtkami juz kiepsko Płaszczyk dwurzedowy byl tylo jeden - fioletowy w rozmiarze xxs(90), byly chyba 2 kurtki dwustronne i kilka krótkich puchówek. Niestety w rozmiarze jaki potrzebuje czyli xs nie bylo juz nic buu. Na pocieszenie jest spodniczka sztruksowa turkusowa, fiolotowa sukienka i dwie bluzki z dlugim rekawem - oczywiscie wszystko na -70% Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do szpulakasia 31.01.10, 19:55 Najprawdopodobniej będę jutro w Renomie więc mogę zajrzeć do Benettona - napisz mi na gazetowego swój nr telefonu to zadzwonię ze sklepu. Rozumiem, że jesteś zainteresowana płaszczykiem dwurzędowym w rozm. M lub L fiolet lub róż? Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: do Grabasik 31.01.10, 21:11 Kasia (zapomniałam teraz nicka) napisała do mnie e-maila i potem zadzwoniła i już jej kupiłam płaszczyk wczoraj. No i wczoraj został 1 L różowy i carne i dla maluszków! Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 do Grabasik- prośba 31.01.10, 21:46 Jestem zainteresowana płaszczykem dwurzędowym fioletowym rozm. L. Jeśli byłabyś jutro w Benettone i mogłabyś mi kupć biorę w ciemno i dorzucę jeszcze na czekoladę Interesuje mnie tylko fiolet (kolor różowy nie wchodzi w grę). Będę bardzo wdzięczna jeśli zerkniesz czy jeszcze są Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do Grabasik- prośba 31.01.10, 21:51 Ok, zobaczę i jak będzie fioletowy L to Ci kupię. Choć z tego co pisała a.g.a.t.a.r to został tylko różowy w tym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaiiga Re: do Grabasik- prośba 31.01.10, 22:37 Czy i ja mogłabym się podłączyć - rozm. xxs na 100 cm? najchętniej fiolet ale róż również z radością wezmę . Czy mam podać jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do Grabasik- prośba 01.02.10, 09:13 Sprawdzę też XXS fiolet lub róz dla aniaiiga. Dam znać po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaiiga Re: do Grabasik- prośba 01.02.10, 09:26 Dziękuję z góry. Na gazetowego prześle ci namiary Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Jeszce ja do Grabasik z prośbą 01.02.10, 11:29 Hej mogłabyś mi sprawdzić i ewenualnie kupić taką czapke dla dziewczynki w fioletowo-szare paseczki one są u nas po 19 zł, w rozmiarze S? Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: do Grabasik- prośba 31.01.10, 23:23 grabasik napisała: > Ok, zobaczę i jak będzie fioletowy L to Ci kupię. Choć z tego co > pisała a.g.a.t.a.r to został tylko różowy w tym rozmiarze. Dziękuję! Spytaj w sklepie, czasami sę zdarza że mają jeszcze coś na magazynie w zależności od uprzejmości sprzedawczyni sprawdzi bardziej lub mniej dokładanie Jak nie to trudno jakeś kurtki już mamy Dziewczyny - te różowe płaszczyki to jaki to odcień różu - ciemny czy jasny? Jaskrawy? Z cekawości pytam bo moja córka już z różowego wyrosła, więc raczej ten kolor nie przejdze Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: do Grabasik- prośba 01.02.10, 09:33 Z tego co mówiła mi kobieta ostatnio w Benettonie to wisiały już ostatnie sztuki i na magazynie nic nie było! ja sama dla dziewczyn kupiłam w sumie 8płaszczyków i 2 kurtki! A róż to raczej taki jaskrawawy (ciężko mi określić odcień) ale coś takiego jaki był modny w tym roku) Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: nic nie kupiłam :( 01.02.10, 12:39 Niestety sprawdził się czarny scenariusz . Z fioletowych płaszczyków zostały 4 szt. ale wszystkie w rozm. S i 5 szt. czarnych (rózna rozmiarówka). Pani na moją prośbę sprawdziła również stan na magazynie ale i tam nie było . Prośbę madzik0711 przeczytałam już po powrocie więc nie zwracałam uwagi na czapki - sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Benetton- plaszczyk dwurzędowy rózowy 110- sz 31.01.10, 23:01 Ja tutaj gorąco chciałam podziękować Agacie a.g.a.t.a.r za zakup płaszczyka i błyskawiczną reakcję..... Trzeba przyznać że w dzisiejszym świecie coraz rzadziej spotyka się takie fajne osoby..... Aż się żyć bardziej chce.... Dziekuję Agato!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kada111 podziękowania dla a.g.a.t.a.r 05.02.10, 10:32 Dołączam się do publicznych podziękowań Dziękiuję za bezinteresowną przysługę. Kobieto, jesteś wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: podziękowania dla a.g.a.t.a.r 05.02.10, 15:31 Ja również serdecznie dziękuję przemiłej Agatce, za zakup płaszczyka- u nas nawet takich nie było, a ten jest śliczny i wydaje się, że będzie cieplutki, wygodny i niezawodny jak wszystkie inne które już miałyśmy z Benettona! Odpowiedz Link Zgłoś