blankaz 27.05.10, 11:20 Czy orientuje się ktoś w jakie dni obowiązuje zniżka na kartę Ikea Family? Mam zamiar kupić coś, co jest taniej, a nie chce mi się jeździć do ikei dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikwikt Re: IKEA Family 27.05.10, 11:27 trzeba sprawdzac na stronie IKEI na biezaco jakie sa w danym tygodniu zniżki. Na tą kartę sa tez zniżki do kina helios Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: IKEA Family 27.05.10, 11:55 a czy to cos kosztuje wyrobienie takiej karty? czy przez internet mozna czy osobiscie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: IKEA Family 27.05.10, 12:53 cyt: Przywileje Klubowicza: * Zniżki na produkty IKEA FAMILY * Zniżki na wybrane produkty IKEA * Darmowa herbata lub kawa w restauracji (od pon-pt) * Co miesiąc specjalne oferty w restauracji * Bezpłatny magazyn wnętrzarski, IKEA FAMILY LIVE * Aktualności wysyłane na adres e-mail Pamiętaj, przy każdych zakupach pokazuj kartę IKEA FAMILY! ja wypełniłam juz dawno formularz na stronie, dostałam karte do domu pocztą.zniżke masz zawsze na produkty ikea family w sklepie. a co miesiac na wybrany asortyment z oferty- zależy chyba od sklepu co akurat maja w promocji. tu wiecej info :www.ikea.com/pl/pl/store/krakow/ikeafamily Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: IKEA Family 27.05.10, 12:58 aha i znizki na oferty partnerskie dla wszystkich to w wyd. media rodzina i elle decoration. pozostałae tak jak kino Helios tylko lokalnie- z tego co widze w okolicach Katowic najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: IKEA Family 27.05.10, 13:13 patatajowa napisała: > aha i znizki na oferty partnerskie dla wszystkich to w wyd. media rodzina i elle decoration. Nie bardzo rozumiem to zdanie... Mozesz wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: IKEA Family 27.05.10, 13:33 Tu jest oferta partnerów: www.ikeafamily.eu/Oferty-dla-klubowiczow/Partnerzy-zewnetrzni.aspx Odpowiedz Link Zgłoś