malwina79 Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 16:30 W sobotę????? Zara przeważnie zaczynała w poniedziałek, ale może coś się zmieniło ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 17:24 Przynajmniej od 2 lat wyprzedaż rusza w soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 20:30 To coś mi się musiało pomylić )))))) zawsze śledzę pierwszy dzień wyprzedaży w Zarze i coś mi się ubzdurało, że to nie jest w sobotę. Mogło mi się pomylić z zimową, która rusza zaraz po Świętach Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 16:38 dziewczyny a fajne są rzeczy w zarze, bo mam dosc daleko i nie wiem czy planowac wycieczke czy nie, a cenowo podobnie do h&m czy drożej, no i jakie tam są wyprzedaze, - 50%? czy moze mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 17:25 Ceny podobne oraz wyższe, najpierw jest -30, później -50% Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 21:45 Ja bym powiedziała, że jednak sporo wyższe szczególnie na dziale woman, ale na TRF można znaleźć koszulkę za ok 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: A kiedy rusza ZARA??? 15.06.10, 23:20 zara zawsze ruszala w pt w tym roku zaczynaja 24.06!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga221 Re: A kiedy rusza ZARA??? 22.06.10, 07:39 A kiedy w Krakowie ?? czy moze juz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: A kiedy rusza ZARA??? 22.06.10, 09:06 Mi dziewczyny w Zara powiedziały wczoraj, że w piatek 25 czerwca. W berskha kupowałam buty, zapytałam o wyprzedaż to powiedziały mi dziewczyny, że ruszają z Zara, a w tym roku to bedzie chyba 26 czerwca w sobote, nie dostały jeszcze oficjalnego @, ale w zeszłym tygodniu wjechały do nich ubrania z kolekcji ubiegłorocznych na wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: A kiedy rusza ZARA??? 22.06.10, 21:07 Czyli dalej nic pewnego, cały czas obstawiamy 3 terminy Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: A kiedy rusza ZARA??? 22.06.10, 22:32 pewien jest jeden termin -CZWARTEK 24.06! z pewnego zrodla.. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: misia-your :))))))))))))))))))))))))) 23.06.10, 08:48 no to super...nastawiałam się już na piątek-w czwartek nie moge pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: A kiedy rusza ZARA??? 24.06.10, 08:45 jesli ktoś się wybiera dzisiaj to prosze o sprawdzenie jak tam ma się sytuacja na małych chłopcach szukam tez granatowego dwurzędowego płaszczyka na 2-3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: A kiedy rusza ZARA??? 24.06.10, 08:51 Radziłabym najpierw zadzwonić do sklepu, wczoraj znajoma kobitka z Zary nic nie wiedziała, że wyprzedaż jest od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: A kiedy rusza ZARA??? 24.06.10, 09:59 na stronie sa już ceny po przecenie Odpowiedz Link Zgłoś
olawka byłam 24.06.10, 11:31 właśnie wróciłam, byłam 5 min w GalMoku (Wawa) chciałam kupić granatową kurtkę z podpinką i kamizelkę, ale oczywiście rozmiaru 134 brak (cena kurtki po przecenie 89 ze 119), były tylko 2-3 lata i 5-6, kamizelki tylko rózowe i rozm 164 za 59... poza tym przeceny są po południu wyskoczę do blue city Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 ZARA- dziś 24.06.10, 17:58 Byłam i jestem zawiedziona w porównaniu z ubiegłym rokiem. Połowa sklepu to już nowa kolekcja, a to co jest przecenione to .....nie ma na czym oka zawiesić. Kilka szmatławych koszulek i damskich i dziecięcych, nie było w czym wybierać jeśli chodzi o marynarki i spodnie. Na dziecięcym też "bida z nędzą", a jeżeli już coś trafiło się naprawdę ładnego to ceny jeszcze wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
emiwiki Re: ZARA- dziś 24.06.10, 21:10 zgadzam sie w zupełności nic specjalnego, jak już coś fajnego było to mało przecenione, albo resztki i problem ze znalezieniem rozmiaru, mnóstwo bluzeczek bawełnianych od 16 zł, tunik, szortów od 19 zł za bawełniane do chyba 49 zł. Upatrzyłam sobie sweterek zwykły kardigan dla córeczki ale przeceniony z 55 na 45 więc żadna rewelacja.Jedynie krótkie sweterki-bolerka przecenione na 29 z 39 zł. Tak samo dla siebie chciałam zwykły kardigan za 79 zł, ale go nie przecenili Chyba trzeba jeszcze poczekać na większe obniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ZARA- dziś 24.06.10, 21:18 Ja widziałam dzisiaj te cudne bluzeczki z naszywanymi szyfonowymi różami przecenione z 55 na 39 zł. Kardigan kremowy, który kupiłam w zeszłym tygodniu, bo potrzebny było do stroju córki na wesele przecenili z 99 na 79 zł. Na damskim nie poszalałam, za to w Stradivariusie kupiłam długi tiszert z mojej ulubionej serii przeceniony z 44 na 29 zł oraz połyskliwą, beżową chustę z 35 na 19 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: ZARA- dziś 24.06.10, 21:23 Pia widziałas te bluzeczki z rózami w rozmiarze 11-12 lat??? Szukam takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ZARA- dziś 24.06.10, 21:53 Była jedna duża i jedna mała. Ta duża była w rozmiarze chyba 152 - byłam zdziwona, bo myslałam, że to rozmiar na moją córkę, one chyba nie są tunikami? Niestety jutro wyjeżdżam zaraz po zakończeniu roku, ale raczej wątpię, aby ta bluzeczka jeszcze wisiała. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: ZARA- dziś 24.06.10, 22:02 Ja też szukałam dziś tych bluzeczek z różyczkami, niestety byłam w Krakowie w 3 Zarach i ani jednej nie było Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: ZARA- dziś 25.06.10, 08:37 byłam wczoraj w Bielsku- wybór spory i duże przeceny-mówię o małych i wiekszych chłopcach. Wymieniłam niedawno zakupione szorty za połowe ceny, kupiłam fajne bluzeczki za 19 zł. Niestety koszul które mnie interesowały nei było, sweterka z kapturem w zielone paski tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Manufaktura Łódź 25.06.10, 15:23 Nie wiem jak wczoraj-dziś smętne resztki....na maluchach same malutkie rozmiary, więcej dziewczęcych niż chłopięcych, na starszych chłopcach nic ciekawego. I dobrze bo nie mogę szaleć z kasą ale w zeszlym roku bylo zdecydowanie lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 warszawa targowek 25.06.10, 15:29 ja uwazam ze jest calkeim niezle siebi obkupilam, dla malej kupilam kurtke ta czerwona z kapturem w paski. Tylko tak sie zastanawiam po jakim czasie byla zazwyczaj ta kolejna obnizka? Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Gdańsk 25.06.10, 15:39 byłam dziś, moim zdaniem dla maluchów do 2 lat były ciekawsze rzeczy, kupiłm dla synka kurtkę na jesien, 45,9zł ( z 69,9zł ) i dresik, ten dwustronny 59,9zł ( z 89,9zł ) poza tym było duzo fajnych jeansów, jeśli ktoś potrzebuje, 35zł, 45zł, masa ogrodniczek, jeansowych, krótkie i długie, i materiałowych, letnich, spodni dresowych, koszulek, sweterków (patrzyłam tylko na chłopięce ) a dla starszych nic specjalnego w moim odczuciu, tylko letnie rzeczy mnie juz nie interesują, a z takich uniwersalnych dla córki 3-4 lata, to wszystko nadal drogie, podobały ni się fajbaniaste spódniczki, ale wciąż prawie 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Gdańsk 25.06.10, 19:05 Bylam dzis na Targówku (Wa-wa). Kupilam sporo rzeczy, w tym 2 kurtki i 2 pary butow. Niestety, zadnych dlugich jeansow dla malego chlopca nie widzialam... A wlasnie takie spodnie by nam sie przydaly. Jesli chodzi o uniwersalne ciuskzi, to fajniej jest w Mothercare (dzis ruszyla wyprzedaz). Kupilam m.in. sporo bielizny, rajstopki, sliczny polarek dla corci, dzinsy, bluzke z dl. rekawem. Dla mniejszych dziewczynek jest wiele slicznych ciuszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: warszawa targowek 25.06.10, 19:20 Tez kupilam te kurtke. Ogolnie neizle, choc ceny jeszcze dosc wysokie. Pani powiedziala, ze beda obnizac w zalezn. od zainteresowania. Czyli: te ciuszki, ktore sie nie beda sprzedawac w wyzszej cenie, zostana kolejny raz przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Zara Zlote Tarasy i Arkadia 26.06.10, 20:21 W arkadii jakby wiekszy wybór, szczegolnie jesli chodzi o rozmiarówke, ale widziałam tez ubranka których nie bylo w ZT. Niestety, najładniejsze ciuszki czyli piękne sukienki, które kosztowały 119 zł, na razie przecenione tylko na 79 zł. Za to jest jeszcze wybór rozmiarówki. Duzo butów po 59 zł. Ja w każdym razie czekam na większe obnizki Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Zara Zlote Tarasy i Arkadia 26.06.10, 20:30 ja również czekam - tylko ciekawe kiedy będzie kolejna - jak obstawiacie czy coś ruszy w najbliższy piątek czy czekamy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Agni71 26.06.10, 20:43 a widziałaś może białe balerinki ze srebrnymi czubkami w rozmiarze 31 lub 25? Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Wola Park 26.06.10, 20:47 duży wybór, rozmiarówka nieprzebrana, były opisywane kurteczki w pełnej rozmiarówce, dużo bluzeczek i nawet udało mi się kupić tą z różyczkami za 29,90zł, została jeszcze jedna w rozmiarze 5-6 lat jakby któraś z was szukała. Jedynie w bucikach marny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś