asieksza 15.07.10, 14:40 Niedługo czeka nas taki zakup bo będziemy dzielili pokój dzieci.Pokoik syna będzie niewielki, długi i wąski. Zastanawiam się co i gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: tapczan dla 12 latka 15.07.10, 14:44 Ja bym jednak kupiła łóżko a nie tapczan. zajmie chyba tyle samo miejsca, a wygodniej sie śpi na łózku z normalnym materacem. Jesli pokój jest wysoki, to rozwazyłabym łózko na antresoli lub pietrowe (a pod łózkiem w miarę potrzeb schowek, biurko, sofka, ale tylko do siedzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: tapczan dla 12 latka 21.07.10, 10:38 Myśleliśmy o piętrówce z antresolą ale młody ma jeszcze całkiem nowy segment z biurkiem i szafą więc na razie ta opcja odpada, pewnie taką przyjmiemy przy kolejnej wymianie mebli. Tapczan czy łóżko temat wart zastanowienia. Myślałam o czymś ekonomicznym, zajmującym niewiele miejsca. Ciekawa jestem jak sprawdzają się tapczany z IKEI-- forum.gazeta.pl/forum/0,76864,3751941.html?back=/forum/0,76864,3751941.html www.niunie.babies.pl nasze-podworko-gorzowskie.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: tapczan dla 12 latka asieksza 21.07.10, 23:51 A o jakim tapczanie z ikei myslalas? Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: tapczan dla 12 latka asieksza 26.07.10, 09:34 Do najbliższej Ikei mamy ponad 150 km więc oglądałam tylko w necie. Podobały mi się takie najzwyklejsze rozkładane do przodu są chyba jedno, dwu i trzyosobowe sofki w różnych kolorach ( młody zażyczył sobie ściany na czerwono więc chyba czarny u niego wyglądałby najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: tapczan dla 12 latka asieksza 26.07.10, 11:15 Taka sofa rozkładana jest dobra dla gości do przespania jednej dwóch nocy. Absolutnie nie nadaje się jako spanie stałe a zwłaszcza dla dziecka. To zabójstwo dla kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś