kejciurek 26.07.10, 14:26 moze ktoś z Was orientuje się, jakiego rpoducenta to łóżeczko, jak sie nazywa?? 2 lata temu synek dostal takie od znajomej i teraz chcialam dokupić identyczne dla drugiego dziecka, ale nie wiem czego i gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacynka27 Re: łóżeczko z misiami 27.07.10, 10:38 Niestety nie widziałam takiego łóżeczka. Jednak taka mnie naszła refleksja. Widzę, że masz prawie dwulatka. Ja nie kupowałabym drugiego niemowlęcego łóżeczka tylko sprawiła nowe łóżko dla starszaka. Odpowiedz Link Zgłoś
annamea Re: łóżeczko z misiami 27.07.10, 11:17 Cześć Mieliśmy takie. To jest łóżeczko firmy Gluck model Misiek. Nie pocieszę Cię jednak, bo kupowałam je siedem lat temu. Możliwe, że nie ma już ich na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
kejciurek Re: łóżeczko z misiami 27.07.10, 14:12 dzieki bardzo za pomoc. myslelismy o "doroślejszym" lozeczku dla starszego, ale takie rozwiązanie na razie bedzie lepsze (długa historia) w kazdym razie, dzieki na odzew Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: łóżeczko z misiami 27.07.10, 11:27 2 latek pośpi w nimjeszcze z pól roku - no max rok. Lepiej kupić nowe większe dla 2 latka. Odpowiedz Link Zgłoś