Dodaj do ulubionych

Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.03.04, 13:07
Czy ktoś z was używa łózeczka firmy Klupś i czy jesteście zadowolone z zakupu?
Ja kupiłam ostatnio takie łózeczko Bartek II z mozliwością rozłozenia jako
tapczanik, zamówiłam je na podstawie zdjęcia z internetu bo zaden
przedstawiciel nie miał akurat tego modelu i koloru, bardzo sie rozczarowałam
bo kolor był inny niz na zdjęciu i wogóle wykonanie do bani juz podczas
montazu wyłamal się szczebelek i zauwazylismy pekniecie w spodzie łózeczka.
Nie mam juz siły ani czasu zeby reklamowac i pozostawilismy sprawe tak jak
jest, bo cóz moge wymagac za 320 zł, pluje sobie teraz w brode ze pokusiłam
sie na tańszą cene no ale coś za coś. Czy moze miałyscie podobne
doświadczenie z łózeczkami tej firmy lub moze jestescie zadowolone a to ja
poprostu mam pecha. Pozdrówka Dorota i 40 tyg synek
Obserwuj wątek
    • leigh4 Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.04, 09:06
      Ja też kupiam lóżeczko tej firmy, nie pamiętam nazwy, z księżycami i
      gwiazdkami. Wyglądao super... w sklepie.Mamy go ok 3 m-cy, jeszcze nie
      używaliśmy, a okazalo się, że popękalo.Nie mam czasu, żeby jeździć z nim i
      reklamować, ale niczego już tej firmy nie kupię.Bubel to delikatne sowo na
      produkty klupsia.
      Pozdrawiam
      • asialub1 Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.04, 19:53
        przed chwila akurat byłam na ich stronie, skandal,że tak sie psuja jak piszecie
        biorąc pod uwage, że maja strasznie duże ceny. Jedno łóżeczko nie pamietam
        modelu bylo po 1700 zł. Kogo na to syac skoro wiele osób za taka sume musi
        skompletowac cała wyprawkę
    • megi122 Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.04, 10:54
      Jestem rozczarowana, ale dobrze, że piszecie o takich rzeczach. Miałam je
      właśnie kupić, także oglądałam tylko w internecie ale pomyślałam co może być
      nie tak w takim łóżeczku z drewna. jednak może. Już go nie kupię!
    • marysia251 Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.04, 09:40
      Cześć dziewczyny
      ale mnie wystraszyłyście, też miałam zamówić łóżeczko Klupś z księzycem i
      gwiazdkami - Radek VII. Strasznie podoba mi się ten model, i nie wiem co teraz
      robić. A w jakim miejscu popękały u was łóżeczka? Przecież możecie reklamować,
      czemu trzymać taki towar? Może jeszcze napiszą inne mamy o doświadczeniach z tą
      firmą?
      Marysia
    • skorju Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.04, 19:58
      Dwa dni temu kupiłam łóżeczko firmy Klupś (Radek VII z księżycami i gwiazdkami)
      i na pewno za wcześnie na opinie, ale po złożeniu wygląda bardzo solidnie, jest
      dobrze wykończone. Mam też nadzieję, że sprawdzi się "w spaniu". Koleżanka (a
      raczej jej synek) ma od 10 miesiecy łóżeczko tej firmy i jest zadowolana.
      • mamamajki Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.04, 12:29
        moja Maja śpi w łóżeczku firmy Klupś już 18 miesiąc i jestem zadowolona
        nic się nie dzieje ,wygląda jak nowe
        Pozdrawiam serdecznie
        Asia mama Mai
      • michalinka11 Krzesełka Klupś - bubel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.04, 12:30
        Ja co prawda nie o łóżeczko, ale też nacięłam się na Klupsiu i zdecydowanie ta
        firmę odradzam. Kupilismy córci w zeszłym roku krzesełko do karmienia tej
        firmy. Na pierwszy rzut oka było ok. I było ok do czasu, aż córcia zaczęła
        rysować i korzystać ze stoliczka. I raz ( a uzywała stoliczka zaledwie od kilku
        dni)rysowała sobie na stojaco, a ja obok niej siedziałam i nagle blat zarwał
        się a córcia wleciała na głowkę do środka. To wszystko stało się tak nagle obie
        byłyśmy przerażone, na szczescie byłam tuż przy dziecku i w ostatniej chwili
        zdażyłam ja złapać za nogę, co troche na pewno zmniejszyło siłe uderzenia. N
        aszczęscie nic sie córci nie stało, ale była przerazona, długo płakała i
        przecież mogła sobie zrobic krzywdę w oczko kredką. Aż stach pomysleć. Potem
        obejrzeliśmy z mężem dokładnie to krzesełko i boczki trzymają sie na cienkich
        listeweczkach no i jedna pekła i blat zleciał w dół. Ja rozumiem gdyby córcia
        po tym blacie skakała, waliła w niego pięściami, ale ona najspokojniej w
        świecie rysowała, a duża tez nie jest (11 kg), więc chyba taki stolik powinien
        wytrzymać podparcie sie maleńkich łokci. Bubel straszny. Odradzam.

Michalinka z Dominisią
        • michalinka11 Re: Krzesełka Klupś - bubel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.04, 12:34
          Acha dodam jeszcze, że u mojej babci stoi drewniane krzesełko, które kiedys
          zrobił mój dziadek-stolarz dla swoich dzieci. Wychowała się na nim 5 dzieci,
          wnuki, a teraz okazjonalnie jeszcze korzystaja z niego prawnuki jak odwiedzaja
          prababcię i krzesełko jest nie do zdarcia. A Klupś przy 1 dziecku się
          rozleciał...
          • leigh4 radek-księżyc 28.03.04, 20:09
            Lóżeczko popękao wzdluż na tych bokach, gdzie wlaśnie jest księżyc. Jest w
            kolorze bialym, więc wygląda to wstrętnie. Wiem, że mogę reklamować, choć
            mialam ochotę sobie odpu ścić, bo nie bylo drogie, ale to chyba żadne
            rozwiązanie. Może jak sklepy będą mialy dużo reklamacji Klupsia, producent
            zwróci uwagę baczniejszą na jakość swoich produktów.
            Mialam zamiar dokupić do lóżeczka pólkę, też z księzycami i gwiazdami, ale
            nauczona doświadczeniem po lóżeczku, na pewno tego nie zrobię. Bardzo się na
            Klupsiu zawiodlam...
            • ethomas Macie drogie Panie strasznego pecha 28.03.04, 21:54
            • ethomas Macie drogie Panie strasznego pecha 28.03.04, 21:57
              MAcie strasznego pecha... Mam łóżeczko Klupsia, Radek II z szufladą i kołyską i
              jest REWELACYJNE !!! a to dlaczego

jest z racji konstrukcji (kołyska postawiona na nóżkach) wygodniejsze dla osób
              wysokich
              szuflada na łożyskach chodzi bardzo cicho
              kołyska cicha, nic nie trzeszczy, na sprężynach, można raz zakołysać i będzie
              się bujać jakiś czas

nie mam żadnych zastrzeżeń (akurat do tego modelu)

pozdrawiam
              Ewelina
    • aniapet Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.04, 23:18
      My mamy łóżeczko Klupsia, najprostszy model z wyjmowanymi szczebelkami i
      szufladą, nie pamietam nazwy łóżeczka, ale bez żadnych bajerów. Nasz synek śpi
      już w nim od ponad roku, i nic sie nie dzieje. Mamy również krzesełko do
      karmienia, też najprostsze, właśnie firmy Klupś. I nie mogę się skarżyć na nic,
      moze tylko , że jest rochę ciężkie, ale ogółem ok.
    • aska2000 Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.04, 23:25
      Witam,
      a my z córką jesteśmy bardzo zadowolone - używałyśmy łóżeczka RADEK II w
      kolorze sosnowym, nic nigdy się nie działo, wyglądało ładnie przez cały czas, a
      teraz będzie służyć dziecku znajomych- myślę, że równie dobrze i długo, jak nam!
      Pozdrowienia,
      mama Asi (04.2000)
    • cheyenna Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 16:51
      mamy łozeczko Klupsia Radek II , bujane z szufladą, takie samo kupilismy bratu
      w prezencie. Słuzy synkowi juz 10 miesiecy( a synek rozrabia w nim strasznie)
      i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni... Na odpowiedni kolor czekalismy 3
      miesiace w kolejce, warto było, no i cena ok 350zł...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11713606
      Mama Krzysiunia
    • amj2 Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.04, 11:08
      Hej. Ja też mam klupsia-kołyskę z szyfladą. Używamy od 5 m-cy i wszystko jest
      ok. Zapłaciłam 260,- Pozdrawiam
    • mama_martusi Re: Łózeczko firmy Klupś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.04, 11:49
      my mamy Radka z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami. używamy intensywnie od
      niemal 2 lat i nie mamy najmniejszych zastrzeżeń
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka