Gość: Luna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:43 Ja mam kurtkę skórzaną z s.Oliver w tym kolorze - cudna i kozaki z Wenezii tez piaskowe .Bardzo lubie ten kolor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:20 NIEch mi ktos napisze czy w sklepach juz jest ten płaszcz z H&M?? plisss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 09:45 NIkt mi nie napisze? ale wszyscy uprzejmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia dobra rada Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 09:38 sprawdx se sama, leniu śmierdzący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 11:52 Aha dziękuję..NIe będę się znizac do Twojego poziomu i odpisywac Ci na tak mało inteligentną wypowiedz!!Widac, ze słoma CI z butów wystaje..ZAL MI TAKICH LUDZI..-POZDRAWIAM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: 89.108.240.* 29.09.10, 16:44 ale wy gupie, obie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 10:00 Proszę mnie nie obrazać!-nie zyczę sobie!! NAjpierw naucz się poprawnie pisać-polecam Ci słownik ortografii. Jesteś zizu załosna.. Naprawdę nie mogę uwierzyc jacy ludzie są..Człowiek się zapytał, zadał normalne pytanie, a tu taki brak kultury..Szkoda..Myslałam, ze na tę STRONĘ WCHODZA KOBIETY Z KLASĄ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.pai.net.pl 03.10.10, 22:52 Niestety - Polacy to jeden z najbardziej sfrustrowanych i zawistnych narodów. Szukają zaczepki wszędzie gdzie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Modny kolor: piaskowy beż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 08:09 Masz rację MAgdaleno.. Ja tego nie rozumiem-naprawdę. Chciałam tylko najnormalniej w świecie zapytac..pochodzę z małego miasta i tu nie ma tych płaszczy, więc pomyślałam, ze ktos widział je moze gdzie indziej.., a tu taka awantura i dogryzanie sobie.. , no cóż.. Odpowiedz Link Zgłoś