landrynka00 12.09.10, 09:33 Witam.szukam prezentu imieninowego dla meza.krawat ,koszuje odpadaja.perfumy wydaja mi sie tandetne .szukam czegos wyjatkowego .moze podeslecie linki z ciekawymi propozycjami?bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambswool Re: Prezent dla meza pomozcie 12.09.10, 09:55 Jak nic tu nie znajdziesz to może się zainspirujesz bo pomysły fajne www.wyjatkowyprezent.pl/prezenty-dla-mezczyzny-chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Prezent dla meza pomozcie 12.09.10, 10:06 Za mało danych. Można by wymieniać bez końca. Napisz coś o mężu i o prezencie. Ma być poważny, śmieszny, użyteczny czy może raczej do jedzenia, postawienia? Odpowiedz Link Zgłoś
cibora Re: Prezent dla meza pomozcie 12.09.10, 19:07 Ja swojemu mężowi-majsterkowiczowi kupiłam coś takiego Tekst linka Zwykłe narzędzia ma, a to taki użyteczny gadżet. Jeszcze przesyłka nie doszła, więc nie mogę powiedzieć jak to wygląda "naocznie". Ale jeśli Cię to interesuje, to jak przyjdzie paczka to mogę zameldować Pozdrawiam. Agnieszka -- Staś (03.05.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Prezent dla meza pomozcie 12.09.10, 19:21 Świetne. Poproszę o info jak dojdzie paczka Odpowiedz Link Zgłoś
cibora Re: Prezent dla meza pomozcie 15.09.10, 18:29 Witam. Dziś przesyłka dotarła. Jest to gadżet Całość jest wielkości dużego klucza, myślałam, że będzie większe. Wygląda dość solidnie. Nie mogłam "pomacać", bo jest zapakowane w "zgrzane" (tak to się chyba nazywa) pudełko, żeby wyjąć to by trzeba było obciąć pudełko. Zostawię tę przyjemność mężowi Reakcję męża mogę opisać dopiero 29 września ) po imieninach. Agnieszka -- Staś (03.05.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Prezent dla meza pomozcie 15.09.10, 18:58 Jeżeli możesz to poproszę o opinię czy warto było? Czy jest to solidnie wykonane, czy da radę użyć tych przedmiotów w praktyce czyli dokręcić śrubkę, otworzyc piwo - nie wiem dokładnie teraz co tam były za narzędzia. Mój na razie żadnych imienin czy urodzin nie ma więc mogę poczekać. Ale bardzo mi się podoba i chętnie też bym kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
cibora Re: Prezent dla meza pomozcie 27.10.10, 18:16 Witam! Trochę późno, ale mam nadzieję, że nie za późno Odzywam się w sprawie prezentu-gadżetu. Prezent się spodobał, ale mam wrażenie, że zachwytu nie wywołał. Mąż go nosi przy kluczykach i wiem, że używał już do przecinania linek, sznurków itp. Małe, lekkie, poręczne. Ale po prostu gadżet dla kogoś kto normalne narzędzia ma (jak mój mąż). Mam nadzieję, że pomogłam Pozdrawiam. Agnieszka -- Staś (03.05.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
andreowa Re: Prezent dla meza pomozcie 30.10.10, 13:58 Ja mojemu chłopakowi kupiłam ostatnio na dzień chłopaka golarkę Myślę ,że to fajny pomysł na prezent bo chłopakom żal kasy na takie gadżety kiedy są jednorazówki, ale na pewno chcieli by mieć taki bajer Ta jest fajna: www.electro.pl/produkt-BRAUN_Golarka_BRAUN_Z_60_CruZer4_2838_2B_Konkurs_21_wycieczka_na_Kube_dla_2_osob-51186,191.html Jak chcesz to możesz podpatrzeć sobie ode mnie ten pomysł na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
black_candy Re: Najlepszy prezent TO 18.11.10, 17:47 jesli oczywiscie jest fanem motoryzacji www.v10.pl/Niezwykla,rzezba,Infiniti,Essence,idealna,na,Twoje,biurko,52232.html bardzo oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
fishi81 Re: Prezent dla meza pomozcie 31.10.10, 13:03 Ja ostatnio kupiłam mężowi karnet na strzelnicę...i się bardzo cieszył, niestety nie jest to tania impreza więc na imieniny pewnie odpada...ale może na gwiazdkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.dawida Re: Prezent dla meza pomozcie 21.11.10, 15:03 rzutki - fajny prezent dla małego i dużego "chłopca" Odpowiedz Link Zgłoś
xn-m Re: Prezent dla meza pomozcie 22.11.10, 09:50 Witaj! A może scyzoryk dla mężą, z dydykacją był by dobrym prezentem ? scyzoryki.net/pl,product,1233995,grawerowanie,laserowe,na,scyzoryku.html Odpowiedz Link Zgłoś