Dodaj do ulubionych

Heide Park - bilety rodzinne

19.06.10, 08:32
Na ich stronie wyczytałam, że bilety rodzinne 2+2 za 89 Euro można kupić tylko
on-line. Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • jusytka Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.06.10, 09:15
      Jeszcze jedno pytanko, czy te największe kolejki np. Colossos są rzeczywiście
      ekstra płatne? (CYT.)
      Express Pass (opcjonalnie) 9,00 Euro
      (Uprawnia do 3 przejazdów kolejkami Limt, Desert Race i Colossos w dniu wizyty w
      parku.)
      • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.06.10, 11:19
        By;lam w Heide-park w weekend czerwcowy, więc informacje są
        aktualne. Wszystko, co znajduje się w środku w Heide-parku jest już
        opłacone przy zakupie biletu, nie ma żadnych dodatkowo płatnych
        atrakcji. Natomiast ten Express Pass, uprawnia do jednorazowej
        mozliwości zabukowania na określoną godzinę jednej z trzech
        największych atrakcji, między innymi Colossa.
        Jeśli chodzi o bilety rodzinne, to te,o których piszesz, są z grupy
        Merlin i można je kupić zarówno po wejściu do Heide-parku, odliczają
        przy zakupie cenę biletów, zakupionych tego dnia i są wówczas
        całoroczne. Koszt biletu 69 na rok. Jak chcesz miec taniej wstęp,
        poszukaj na Allegro takich bonów 2 za 1 Heide -Park, jedna osoba
        placi, druga wchodzi za darmo. Ja się trochę zgapiłam i wypatrzyłam
        je dzień przed wyjazdem. Jak są jescze jakieś pyatnia , chętnie
        pomogę.
        • jusytka Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.06.10, 17:32
          Dzięki smile)) Nie miałam pojęcia o istnieniu takich kuponów!
          To może ostatnie pytanko, moi chłopcy mają ok 10 lat i bardzo by chcieli
          skorzystać z tych największych kolejek, gdzie wypatrzyłam ograniczenie od lat
          12, drugie kryterium min. 140 cm spełniają.
          Jak myślisz, będzie problem z dostaniem się do nich, czy raczej nie?
          • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.06.10, 17:58
            Problemu z dostaniem się do tych kolejek na pewno nie będzie.
            Obowiązuje bowiem albo kryterium wzrostu albo wieku, po prostu
            zakładają,że 12 latek będzie miał przynajmniej 140.
            Pozdrawiam i zyczę miłej zabawy. W razie czego mam też namiary na
            superowe gospodarstwo agroturystyczne, ale to juz na priva.
            • jusytka Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.06.10, 18:08
              Wprawdzie mieliśmy zamiar obrócić w jeden dzień (mieszkamy przy granicy), ale
              jak masz namiary na jakiś fajny, sprawdzony nocleg, to poproszę smile
              • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 21.06.10, 17:56
                Wysłałam namiary na gazetowego.
                • i-renia Re: Heide Park - bilety rodzinne 13.08.11, 19:09
                  Do Zembiaczek, ja również bardzo prosiłabym o namiar na jakieś niedrogie gospodarstwo agroturystyczne niedaleko Gardanlandu na noclego 18/19.08.2011r. 2+2 (lub kilku na wypadek zajętych miejsc), nie znam włoskiego, dziękuję.
            • sewincz Re: Heide Park - bilety rodzinne 15.07.10, 16:02
              ja do zembiczk z ogromna prosba o namiary na to gospodarstwo prosze
              napisz na sewincz@go2.pl i jeszcze jedno ile zaplace za bilety
              wstepu i nocleg dla 2 doroslych i dziecka
          • joannaart Re: Heide Park - bilety rodzinne 23.04.11, 00:06
            Witam,
            ponieważ wybieram się z rodzinka do Heide Parku przeczyałam wszystkie Wasze informacje. Są bardzo pomocne. Pytanie do Jusytki - jak sprawdzany jest wiek dzieci. MOje dziewczyny mają jedna prawie 12 lat (brakuje 2 tygodnie) druga 11 lat. Warunek wzrostu oczywiście spełniają a i odwagi im nie brakuje wink. Co zrobić żeby jednak wsiąść na Colossosa? Jakieś pomysły?
            Pozdrawiam
            Joannaart
            • jusytka Re: Heide Park - bilety rodzinne 23.04.11, 15:39
              Myślę, że zależy to wyłącznie od obsługi. Pewnie jeden by nas przepuścił, a inny nie. Nikt nie prosił o dokumenty, ale moi chłopcy nie wyglądali na 12-latków, więc ich "wyłowiono" z tłumu.
              Co do Colossosa, jest to największa na świecie kolejka drewniana, robi imponujące wrażenie i ja osobiście nigdy bym do niej nie wsiadła, ale podziwiałam tych bardziej odważnych. Muszę przyznać, że sporo ich było, bo trzeba było swoje odstać w kolejce, mimo że nie byliśmy w weekend, ani podczas wakacji (czerwiec).
              • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 23.04.11, 18:58
                Zgadzam się z Jusytką, też bym nie wsiadła na Colossosa, na Screem tez nie wsiadłam, chociaż moje dziecko lat 11 i owszem, z wujkiem i kuzynem mieli dużo radości. Screem też był od 12 lat, nikt nie sprawdzał dokumentów, więc to zależy od obsługi wink
                • jusytka Zembiczek 23.04.11, 21:13
                  Pamiętam, że te kupony zniżkowe, które mi poleciłaś i które świetnie się sprawdziły obejmowały nie tylko Heide Park, ale wiele innych parków rozrywki w Europie. Niestety nie można ich już nigdzie zdobyć, czyżby w roku 2011 przestały być dostępne?
                  Latem wybieramy się do Gardalandu we Włoszech, gdzie ceny są upiorne, bo dla Włochów dziecko powyżej 140 cm wzrostu to nie dziecko, wiec płaci jak dorosły sad Bilety rodzinne są dla rodzin z dziećmi poniżej 10 lat. Szukałam wiec w sieci tych kuponów zniżkowych, bo te zeszłoroczne obejmowały Gardaland i niestety słuch po nich zaginąłsad
                  • jusytka Re: Zembiczek 23.04.11, 22:25
                    Ale ze mnie gapa, nie było kuponów, bo zimą te parki są przecież pozamykane. Na szczęście pojawiły się już na Allegro, niepotrzebnie napisałam poprzedni post.
                    • zembiczek kupony 24.04.11, 20:10
                      tylko zwróć uwagę na terminy, w których obowiązują te kupony, te z Penny nie działają w ścisłym sezonie, tzn. w lipcu i w sierpniu, te drugie były z chyba z Milkano coś takiego i były ważne cały sezon. Do tej firmy mleczarskiej to można napisać i przyślą, albo po drodze,bo pewnie będziecie jechać przez Niemcy kupić produkty z tej firmy. Jak znajdę prawidłową nazwę, to dam znać.
                      • jusytka Re: kupony 24.04.11, 21:11
                        Dzięki, chyba się pośpieszyłam, bo już je zamówiłam na Allegro. Mieszkam przy niemieckiej granicy i pamiętam jak rok temu mąż kupił kakao dla dzieci z wydrukowanym na opakowaniu kuponem. Jednak działały do końca poprzedniego roku, więc je wyrzuciłam, nie zwracając uwagi na nazwę firmy. W tym roku jednak nie natknęliśmy się na nie przypadkiem
                        Milkana - poszukam produktów takiej firmy, bo dosyć często robię u Niemców zakupy.
                        A tak swoją drogą, sam kupon wygląda mało "profesjonalnie" i mówiąc szczerze nie dowierzałam, że faktycznie dzięki niemu zapłacę prawie o połowę mniej, tym bardziej że na stronach parków rozrywki nie ma mowy o tej promocji!
                        Fajnie, że promocję przedłużono, bo w tym roku szykuje nam się objazd po Europie i być może Gardaland nie będzie jedynym parkiem rozrywki, który odwiedzimy.
                        Jeszcze raz bardzo ci dziękuję smile
                    • zembiczek kupony 24.04.11, 20:13
                      Już mam:
                      www.milkana.de/merlin_gewinnspiel.phtml
        • marysia.r.36 Re: Heide Park - bilety rodzinne 25.08.15, 21:04
          Witam, znalazłam te kupony na allegro ale to nie jest jakaś ściema, bo bilety na stronie heide parku takie drogie a z takim kuponem druga osoba wchodzi gratis, aż nie mogę uwierzyć. W zeszłym roku byłam z mężem i dwoma córkami to płaciłam w kasie ponad 40 E za osobe
    • jusytka Wróciłam 30.06.10, 12:57
      Było super! Jeszcze raz dziękuję Ci za informację o tych kuponach zniżkowych,
      dzięki temu sporo zaoszczędziliśmy. Moje chłopaki zachwycone, niestety nie
      wpuszczono ich na tę szybką kolejkę z katapultą oraz na Colossosa (min 12 lat).
      Nie martwi mnie to jednak, bo to prawdziwe potwory, sama byłam w szoku wink
      Największą atrakcją dla nich była bitwa u piratów, mogli tam szaleć do woli, bo
      trafiliśmy na upalna pogodę, więc mogli szybką wyschnąć, a byli po bitwie
      kompletnie przemoczeni, jakby z wody wyszli wink
      • zembiczek Re: Wróciłam 30.06.10, 13:42
        No to mamy podobne odczucia, też dla nas wszystkich nafajniesza była
        bitwa u piratów. Mój mąż stwierdził,że dla tej atrakcji warto było
        przyjechać, bo on taki raczej nie kolejkowy smile Cieszę się,że moglam
        pomóc. Pozdrawiam
    • bauma75 Re: Heide Park - bilety rodzinne 13.07.10, 23:59
      Dorzucam garść swoich pytań..wink Czy dla maluchów poniżej 2 lat też są różne atrakcje? Jeden dzień wystraczy na te wszystkie atrakcje, czy teraz w sezonie duże są kolejki? Czy można mieć swoje picie, jedzenie dla dzieci? Te kupony 2 za 1 funkcjonją zarówno na bilety dla dorosłych, jak i dzieci?
      • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 07:58
        Dla dzieci do lat 2 nie ma tam za dużo atrakcji, my byliśmy tam z
        12.11 i 4 latkiem. Dla 4-latka prawie nic nie było, jakieś małe
        kolejeczki, może 2 -3. Ale dla 2 -latka to chyba nie za bardzo.
        Picie, jedzenie można wnosić ze sobą, nawet można wypożyczyć taki
        specjalny wózek,żeby tego nie targać. A jeśli chodzi o kupony, to
        nie wiem, ale przecież dzieci do lat 4 nie płacą, dlatego nie ma dla
        nich atrakcji. Dla mnie 1 dzień to za mało, my byliśmy na dwa i za
        rok znowu jedziemy. Jeśli chodzi o kolejki my bylismy w Boże Ciało,
        podobno w czasie największego tłoku, a czekalismy maksymalnie 10
        minut do atrakcji. Ogólnie teren jest olbrzymi, to tłumów nie widać.
        Ale dla takich dzieci polecam leżący w pobliżu Serengeti Park,oprócz
        zwierząt, bajka, też ma część rozrywkową. I tam właśnie 4 latek
        miał pełen wypas. Tam dzieci do 3 lat nie płacą. Wszystko
        nastawione na dzieci, właśnie te młodsze, chociaż starsze też były
        wniebowzięte. Aha, w Serengeti kierowca wjeżdża za darmo, pod
        warunkiem wydrukowania ze strony specjalnego biletu.
        Mam nadzieję,że pomogłam.
        • bauma75 Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 08:05
          Super. Bardzo dziękuję. Mamy jeszcze dzieci 9 lat i 5. I wyjazd miałby być atrakcją głównie dla tych starszych.
        • sonia_30 Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 11:32
          Wybieram się na 2 tygodnie do Berlina z 10-latkiem i zastanawiałam
          się nad wypadem do Serengeti Park. Młody miałby frajdę, tylko
          odległość spora - 320 km, zastanawiam się zatem czy rzeczywiście
          warto. A może pojechać na 2 dni i połączyć z Heide Parkiem? Jak
          sądzisz?
          • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 12:43
            Uważam,że fajnie byłoby połączyć. Nasze dzieciaki były zachwycone i
            jednym i drugim parkiem, nie wiem którym bardziej. Nam, dorosłym,
            też się tu i tu podobało. Szczerze polecam obydwa. My w przyszłym
            roku chcemy pojechać na dłużej i obskoczyć: Heidepark- 3 dni+
            Soltau, Legoland + wyspa Romo ( 7dni)i 3 dni Berlin. Myślę,że
            warto smile
            • sonia_30 Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 15:51
              Mogłabyś wysłać mi na adres gazetowy namiary noclegowe?
              Zastanawiałam się nad "zaliczeniem" obydwu miejsc w 1 dzień, ale to
              chyba nie jest dobry pomysł.
              • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 16:50
                Nie, to napewno nie jest dobry pomysł, na każdy z parków 1 dzień ,
                to i tak ciut za mało. Na gazetowego wyślę namiary, miejsce do
                spania super, agroturystka ale raczej taka luksusowa.
                • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.07.10, 16:58
                  na pewno, teraz zobaczyłam błąd smile
                • sonia_30 Re: Heide Park - bilety rodzinne 15.07.10, 08:42
                  Dzięki wielkie, sprawdzę pocztę wieczorem, bo w pracy dostępu nie
                  mam. Wczoraj kliknęłam aukcję z kuponem zniżkowym do Heide Park, tak
                  więc jestem prawie przygotowana wink
                  • incaaa Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.01.11, 14:53
                    możecie mi wysłać namiary na jakiś tani nocleg? ?? bardzo będę wdzięczna !
                    • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 19.01.11, 15:05
                      Co znaczy tani, generalnie w okolicach Heide bardzo tanich noclegów nie ma, mozna znaleźć fajne ( bardzo) gosopdarstwa agroturystyczne i wtedy sie opłaca, bo dwie osoby płacą np 50 Euro, a nstepnie 4,5,6 osób 3 Euro od osoby, dochodzi jeszcze koszt sprzatania, zwyczajowo okolo 20Euro. Jak coś to proszę na gazetowego.
    • monia-1976 Re: Heide Park - bilety rodzinne 23.04.11, 20:24
      Witam
      My wybieramy się w weekend majowy do Heide Parku i tez chcielibyśmy zahaczyc o Serengeti park. Czy warto? Jak wygląda tam pobyt i jak drogie sa bilety może ktoś wie?
      Monika
      • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 25.04.11, 09:01
        Park jest podzielony na kilka części, jedna z nich to safari, jeździ się własnym samochodem lub autobusem. Safari własnym samochodem na własną odpowedzialność wink. Koszt dla dorosłego 25, dla dziecka 20 euro. Chcąc obnizyć koszty należy wydrukować ze strony bilet darmowy dla kierowcy i pokazaćprzy kasie, link do biletu:
        www.serengeti-park.de/de/services/freikarte.html
        Serengeti park ma jeszcze częśc rozrywkową, taki mini Heide-park z trampolinami, kolejkami, parkiem linowym, tez super zabawa po safari, można tam spędzić cały dzień. Napoje lepiej wziąć ze soba, bo ceny wysokie.
        • martirad Re: Heide Park - bilety rodzinne 13.06.11, 22:56
          Mogę prosić o jakieś namiary na fajny nocleg? Może być pole namiotowe, kemping lub kwatera byle nie za drogie. Ten za 50 euro za 2 osoby i kolejne za 3 euro by mi pasował. Pozdrawiam
          • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 08.05.12, 18:53
            Proszę na gazetowego. Albo wejść na stronę soltau.de, następnie w Tourismus, potem Gastgeber i szukać sobie do bólu. Korzystałam w tej cenie, z tego co wiem cena taka sama.
            • jusytka Są kupony! 01.06.12, 20:41
              Dziś byłam na zakupach w niemieckim sklepie sieci Sky i zakupiłam serki Milkana z doklejonymi kuponami (są żółte i okrągłe), które są ważne do końca roku 2012, z wyłączeniem wysokiego sezonu od 23 lipca do 21 sierpnia (czego w zeszłym roku nie było). Serki Milkana są dość popularne w niemieckich sklepach, więc z całą pewnością można je znaleźć tez w sklepach innych sieci, jednak nie ma ich w Aldi i Netto (co tez dziś sprawdziłam).
      • martirad Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.06.11, 11:54
        A do serengati wjeżdżaliście swoim samochodem czy autobusem?
        • dzieciol_18 Re: Heide Park - bilety rodzinne 13.07.11, 16:49
          Witam , jak to jest z tymi kuponami 2 za 1 , bo patrze sobie na allegro i są tam różne , niektóre mają ograniczenia czasowe tj. w heide parku nie obowiązują 17.07-15.08.2011, przy innych pisze że obowiązują cały rok , więc może orientujecie się jak to jest bo akurat w tym czasie mam zamiar się tam wybrać ze znajomymi i nie wiem jak to w końcu jest , druga prośba to jeśli możecie to podeślijcie jakieś namiary na tanie noclegi może być to 2 os za 50€ i następne za 3€, mogą być też jakieś pola namiotowe smile bo jechać tam w nocy i po całym dniu zabawy wracać pół nocy to trochę męczące tongue_out
          prosiłbym o maila z tą informacją na adres dzieciol_18@o2.pl .

Pozdrawiam
          • michaljezior Re: Heide Park - bilety rodzinne 13.07.11, 22:02
            Hej! W sierpniu/wrześniu wraz ze znajomymi (łącznie 3 osoby) chcemy się wybrać do Europa Heide Parku. Czy byłby ktoś chętny (z autem) na superwycieczkę? Jestem ze Śląska (Mikołów). Nr gg: 3247926
          • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 16.07.11, 16:30
            W tym roku dostałam kupon bezpośrednio z Niemiec, nie ma ograniczenia czasowego. Wysłałam maila na adres
            info.direkt@edelweiss-gmbh.com
            i po trzech dniach był w skrzynce.
            Jesli chodzi o noclegi, to nie chcę tutaj reklamować nikogo, więc proszę o maila na gazetowego. Można sobie samemu wyszukać wchodząc na strone www.soltau.de, następnie zakładka Tourismus, potem Unterkuenfte buchen, póżniej Gastgeber i wyszukać to, co odpowiada.
            • dzieciol_18 Re: Heide Park - bilety rodzinne 17.07.11, 20:03
              dzięki wielkie coś tam sobie poszukam i może coś podpasuje smile
              a co do tego maila to co w nim napisałaś bo ja z niemieckim ni w ząb ( jedynie translatory big_grin ) tongue_out i co trzeba było go tylko wydrukować ? i później przy kasie okazać i 2 osoby wchodziły w cenie 1 , sory że tak dopytuje ale chce się wszystkiego jak najlepiej dowiedzieć
              Pozdrawiam smile
              • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 17.07.11, 21:27
                Najlepiej wydrukuj ten kupon i pokaż przy kasie:
                punica.de/download/merlin/gutschein-2-tickets-fuer-1-20110401.pdf
                bp maila trzeba wysłać i czekać na list, wtedy przesyłają kupony do domu, ale ten tak samo działa.
                • dzieciol_18 Re: Heide Park - bilety rodzinne 17.07.11, 21:30
                  oki
                  dzięki wielkie smile
                • jusytka kupony 19.07.11, 18:29
                  Witaj Zembiczku. Własnie wróciłam z wakacji. Byłam w Gardalandzie i Legolandzie miałam ze soba dwa rodzaje kuponów, ale z moich obserwacji przy kasie wynikalo, że wiekszośc osób korzystała z kuponów i to bardo róznych - jednak wszystkie działają! Najprościej je poprostu wydrukować. Normalną cene płaca chyba tylko nieświadomi niczego Polacy i nawet nie wiedza jak bardzo przepłacają. Jeszcze raz dzięki za info smile
                  • dzieciol_18 Re: kupony 21.07.11, 11:55
                    właśnie do tych drukowanych to nie jest tak że każdy ma swój unikalny numer ? czy mogę wydrukować kilka razy i na ten sam można wchodzić tongue_out
                    • zembiczek Re: kupony 22.07.11, 16:07
                      Możesz drukować i na ten sam wchodzić. Miłej zabawy smile Nocleg znaleziony?
                      • dzieciol_18 Re: kupony 22.07.11, 16:39
                        no coś tam się upatrzyło ale to z noclegu skorzystamy za rok , bo w tym niestety nie wyrobimy się czasowo więc wypad jedno dniowy smile
                        • darz-bor Re: kupony 23.07.11, 16:18
                          czy ktos kupował na allegro kupony na sezon w2011 do heide parku i one rzeczywiście są honorowane? znalazłam na allegro kupony milkany i podobno są wazne nawet w lipcu i w sierpniu.
                          • jusytka Re: kupony 23.07.11, 17:27
                            A po co kupować i dorabiać naciągaczy jak można sobie samemu wydrukować?
                            • dzieciol_18 Re: kupony 23.07.11, 17:54
                              kolego jakbyś poczytał to byś wyczytał że tak tongue_out , wystarczy przejrzeć forum a nie iść na lenia big_grin i czekać na odp smile jak już napisała jusytka wyjaśnione było że taniej drukować i jest tam także podany link do takowego kuponu smile
                              pozdrawiam
                              • martini346 Re: kupony 07.05.12, 22:46
                                Witam. Mam pytanie dotyczące kuponów - planujemy zostać tam dwa dni - czy są kupony które umożliwią tańsze wejście w takiej sytuacji? Ps. Próbowałam wkleić link który podawaliście - nie ma takiej stronysad Dzięcioł - wspominałeś o noclegu - 50 euro za dwie osoby i 3 euro następne - znalazłeś go?Z góry dziękuję za pomoc. Jedziemy równiez do serengeti park na 1 dzień - jakieś opinie?
                            • darz-bor Re: kupony 23.07.11, 22:34
                              wchodzę na stronę www.milkana.de/merlin_gewinnspiel.phtml i tam klikam na teilnahmebedingunegen i nic się nie dzieje uncertain a może ja klikam nie tam gdzie trzeba smile ?
                              • zembiczek Re: kupony 24.07.11, 09:24
                                Czytanie ze zrozumieniem:

punica.de/download/merlin/gutschein-2-tickets-fuer-1-20110401.pdf

Wydrukować, pokazać przy kasie
                    • jusytka Re: kupony 23.07.11, 19:41
                      Nie zaobserwowałam, by ktokolwiek w kasie patrzył na numer na kuponie. Na bilecie w Legolandzie wydrukowano tylko Milkana -rabatt, bo ja miałam akurat kupon Milkany. W Gardalandzie miałam kupony z Pennymarkt, które miały ten sam numer i wydaje mi sie, że tez były zwczajnie wydrukowane - też nie budziły zastrzeżeń.
                      • 1987dawid Re: kupony 30.07.11, 10:53
                        A nie wie ktoś czy można na miejscu w niemczech kupić jeszcze te serki z Milkany dokładnie chodzi mi o te z kuponami promocyjnymi bo ze znajomymi oprócz Heide Parku chcemy jechać jeszcze SeaLife i madame tussauds w berlinie a nie wiem czy będzie się dało wejść tam na tych wydrukowanych
                        • jusytka Re: kupony 30.07.11, 11:53
                          No pewnie, że się da. Wszystkie te parki należą do grupy Merlin, która obejmuje wszystkie wymienione przez ciebie parki i wiele innych. Jednak do każdego z parków musisz mieć osobne kupony. Poczytaj sobie ten wątek a dowiesz się dużo wiecej o tej promocji. Jeśli obawiasz się tych wydrukowanych, mimo że niektórzy tu piszą że bez problemu na nie weszli, kupony w niemieckich sklepach mozesz znaleźć nie tylko na produktach Milkany, szukajcie charakterystycznych żółtych i okrągłych naklejek, które same rzucają się w oczy.
                          • dzieciol_18 Re: kupony 04.08.11, 01:00
                            wiem że może się wydawać iż już wyczerpałem wszystkie pytania ale jednak nie , mianowicie jak jest z plecakami itp , czy przy atrakcjach można je gdzieś zostawić bo wejść z plecakiem pewnie nie można i drugie jak jest podczas opadów nie mówię o ulewach ale jeśli przepaduje czy atrakcje są zatrzymywane czy dalej można z nich koezystać podczas mrzawki tongue_out
                            • jusytka Re: kupony 04.08.11, 10:02
                              Przy drobnym deszczu wszystko działa, a przy większym może się zdarzyć, że coś zamkną ze względu na bezpieczeństwo. Z plecakiem na wiele atrakcji nie wejdziesz więc przed wejściem trzeba go zostawić, jednak nie jest to zamknięte miejsce, wiec nie do końca bezpieczne. Jednak nam nigdy nic nie zginęło.
                              • dzieciol_18 Re: kupony 04.08.11, 11:32
                                aha dzięki wielkie smile chyba już nie wynajdę nowych pytań tongue_out
                                • incee Re: kupony 10.08.11, 11:31
                                  ten kupon podany na forum już się nie otwiera sad ma ktoś inny ?
                                  • jusytka Re: kupony 10.08.11, 12:12
                                    Przesłałam ci na gazetową pocztę
                                    • jusytka Re: kupony 10.08.11, 12:23
                                      Niestety list z kuponem wrócił do mnie z powrotem. Wystarczy jednak skorzystać z wyszukiwarki i pojawi sie inna strona z tym kuponem:
                                      Link do kuponu
                                      • incee Re: kupony 10.08.11, 12:29
                                        dziękuję ! teraz mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze smile
                                        • incee Re: kupony 10.08.11, 12:33
                                          jesczze jedno, może głupie ale.. drukujecie te kuponu normalnie w kolorze na zwyklym papierze?
                                          • dzieciol_18 Re: kupony 10.08.11, 12:58
                                            ja normalnie wydrukowałem , no właśnie pogoda , w piątek mam jechać a pogoda taka sobie jak narazie byle tylko nie padało smile
                                            • incee Re: kupony 10.08.11, 23:35
                                              my planujemy dotrzeć tam we wtorek i zostać do środy, mam nadzieje że pogoda się wyklaruje smile a wcześniej wyspa tropikalna smile

mam jeszcze pytanie, do której jest czynny heide park ? bo na stronce widzę tylko informację od której
                                              • dzieciol_18 Re: kupony 11.08.11, 10:07
                                                jak zmienisz stronę na niemiecka to ci się pokażą godziny otwarcia , jeśli wybieracie się we wtorek to otworzony jest od 9 do 19 a od 18 sierpnia już do 18
                                                Pozdrawiam
                                                • incee Re: kupony 12.08.11, 09:37
                                                  faktycznie, teraz widzę smile dziękuję !
                                                  • dzieciol_18 Re: kupony 14.08.11, 22:30
                                                    byłem wróciłem , hmm za rok wracam tam . naprawdę fajnie, kupony działały tongue_out tylko pogoda nie dopisała ale to nie przeszkadzało , nawet jak bardziej niż mżyło to wszystko działało chyba że na prawdę zaczynało lać to była chwila przerwy, jedyny błąd jaki popełniliśmy to przejażdżka na pontonach która nas przemoczyła i musieliśmy opuścić pole zabawy , bo inaczej byśmy leżeli pewnie chorzy ( ale w taką pogodę , kolejki były krótkie , więc jakiś plus był )
                                                  • dzieciol18 Re: kupony 31.03.12, 12:12
                                                    Witam .
                                                    a czy wiecie może coś na temat kuponów w tym roku ??
                                                    bo miałem zamiar wybrać się w majówkę ale przydały by się kuponiki big_grin
                                                  • mg3city Re: kupony 06.04.12, 09:37
                                                    ruszyły na www.milkana.de/merlin/
                                                  • bebicka Re: kupony 07.04.12, 23:46
                                                    Ale co z tym trzeba zrobić??? Kupić ich produkty?? Raczej i tak ich w Polsce nie dostanęsad Napisać gdzieś??? Bo ja niemieckiego ni w ząbsad
                                                    Pozdro
                                                    Maraska
                                                  • mg3city Re: kupony 10.04.12, 16:08
                                                    można napisać tak jak podają tylko na stronie mają literówkę bo adres jest info.direkt@edelweiss-gmbh.com, jednak na maila czy kartkę pocztową wysyłka tylko dla osób mieszkających w DE... (w tym roku ograniczyli to do DE, chyba za dużo maili z PL mieli wink ) Pozostaje poczekać na kupony do druku, lub kupić produkty z charakterystyczną żółtą naklejką
                                                  • dzieciol_18 Re: kupony 21.04.12, 12:19
                                                    możesz kupić już na allegro napewno szybciej dojdą niż te z Niemiec , lepiej zapłacić 20 zł z kupon niż 39€ za drugi bilet ( tylko wtedy dajemy zarobić oszustom, ale i sami oszczędzamy tongue_out ) .
                                                    jak chcesz to łap link
                                                    allegro.pl/weekend-majowy-kupon-2za1-heide-park-legoland-20zl-i2290503064.html
                                                  • jusytka Re: kupony 21.04.12, 22:28
                                                    Przeginają z ceną, przecież te kupony są całkiem bezpłatne. Zawsze jakiś cwaniak się znajdzie, co będzie chciał nieuczciwie moim zdaniem zarobić sad
                                                    Jak ktoś nie musi, niech narazie ich nie kupuje, jestem przekonana, że wkrótce pojawią się w sieci gratisowe, tak jak w zeszłym roku!
                                                  • zembiczek Re: kupony 22.04.12, 07:16
                                                    Przeginają, oj przeginają, ja za 6 kuponów na e-bayu zapłaciłam 8 Euro i to razem z przesyłką, oczywiście po lekkich negocjacjach. Jak ktoś chce, to mogę się rozejrzeć za kuponami w Niemczech, bo w tym tygodniu wyjeżdżam.
    • jusytka Są kupony! 01.06.12, 20:43
      Dziś byłam na zakupach w niemieckim sklepie sieci Sky i zakupiłam serki Milkana z doklejonymi kuponami (są żółte i okrągłe), które są ważne do końca roku 2012, z wyłączeniem wysokiego sezonu od 23 lipca do 21 sierpnia (czego w zeszłym roku nie było). Serki Milkana są dość popularne w niemieckich sklepach, więc z całą pewnością można je znaleźć tez w sklepach innych sieci, jednak nie ma ich w Aldi i Netto (co tez dziś sprawdziłam).
      • jusytka Re: Są kupony! 01.06.12, 20:49
        Tu są szczegóły tej promocji i zdjęcie tegorocznych kuponów, które wyglądają tak samo jak zeszłoroczne:
        www.milkana.de/merlin/PS.
        Będę w Heide Parku w najbliższy poniedziałek, jak macie pytania to chętnie odpowiem.
        • jusytka Dobry link 01.06.12, 20:58
          www.milkana.de/merlin/
          • bebicka Re: Dobry link 02.06.12, 17:38
            jusytko ja niemieckiego ni w ząbsad Czy tam na stronie milkany, mam podać im swoje dane i oni mi przyślą taki kupon?? Kiedyś ktoś o tym w wątku wspomniał???sad Potrzebuję dla dwóch dorosłych i dwójki dzieci, tyle zrozumiałam, że tam tak jestsmile ale czy to tylko na weekendy są te kupony?
            I są tam dwie krateczki do zaznaczenia....co się tam zaznacza??smile będę wdzięczna za pomoc...
            chyba sie niemieckiego trzeba zacząć uczyć na stare lata czy jak...
            Pozdrawiam
            Maraska
          • jusytka Re: Dobry link 02.06.12, 18:19
            Też nie czuję się ekspertem z niemieckiego, ale z tego co udało mi się rozszyfrować, to wypełnia się ten formularz, by wziąć udział w konkursie, gdzie można wygrać weekend rodzinny.
            Rok temu faktycznie dostałam te kupony pocztą, ale zupełnie z innej strony. Podobno w tym roku nie wysyłają ich poza granicę Niemiec. Najwygodniej zatrzymać się w drodze do Heide Parku w jakimś spożywczym sklepie i poszukać serków Milkany z kuponami.
            • beata_17 Re: Dobry link 04.06.12, 08:06
              Kupon (kupujac 1 bilet dla doroslego druga osoba wchodzi gratis) jest na opakowaniu serkow, wycinasz i pokazujesz przy kasie kupujac bilet. Kupony takie sa tez na 0.5l szklanych sloikach z jogurtem www.ehrmann.de/#/383 (do kupienia w kauflandzie, realu, edece, rewe itp) z tym, ze w Heide Parku nie obowiazuje w tym okresie 23.07. bis 21.08.2012. W ubieglym roku byly tez w sklepach Ernstings Family.
              • zembiczek Re: Dobry link 01.07.12, 10:06
                Do wydruku:
                static-ipad.bild.de/rotate/28/coupons/freizeit-gutschein.pdf
                do 15.07 osoba dorosła wchodzi za 9,90, po 15 do końca roku staje się te kupon kuponem dwa za jeden, bez żadnej przerwy. Przy jednym wejsciu można zrealizować tylko dwa takie kupony. Miłej zabawy smile
                • mamausi Re: Dobry link 26.07.12, 19:43
                  Witam
                  Wybieramy sie z rodzinką za 2 tygodnie, juz sie nie mogę doczekać smile
                  dzieki za kupon,
                  będziemy w 2 osoby dorosłe i 2 dzieci /10 i 3 latka/
                  rozumiem że 3 latka nie płaci, a jak jest z 10 latką,są jakieś zniżki?
                  ja i mąż możemy wejśc na kupon płacąc za 1 osobę dorosłą tak?
                  Czy ten kupon ważny jest też w serengeti-park??
                  mogę go wydrukować 2 razy i użyć w tych 2 parkach rozrywki?
                  Mam jeszcze pytanie odnośnie tych noclegów o których piszecie, strona super, noclegi tez korzystne, stronę można sobie przetłumaczyć, ale jak z dogadaniem sie z właścicielami?nie ma problemu by po angielsku sie dogadać? bo aż boje sie dzwonić, jak mi zaczną "szprechać" to będzie problem smile
                  • jusytka Re: Dobry link 27.07.12, 16:05
                    Nie jest ważny w Serengeti Park. Na kupon wchodzi gratis osoba (również dziecko) jeśli osoba towarzysząca zapłaci za normalny bilet bez ulg.
                    Kupon zostawiasz w kasie, więc nie możesz go użyć kolejny raz. W tym roku w wysokim sezonie (sprawdź daty na kuponie) - nie będą honorowane.
                  • zembiczek Re: Dobry link 27.07.12, 16:50
                    W serengeti-parku to nie działa, ale za to na stronie serengeti jest do wydrukowania darmowy kupon dla przyjaciół, trzeba przesłać na maila i wydrukować:
                    www.serengeti-park.de/de/freundschaftswerbung.html
                    Nie wiem, jak to działa, ale może każdy może mieć taki kupon i wszyscy wejdą za darmo smile
                    • w1paula Re: Dobry link 18.08.12, 16:18
                      zembiczek, mogę poprosić namiary na to sprawdzone gospodarstwo agroturystyczne. Wybieramy się 28 sierpnia do Heide
                      poproszę na recepcja@elemis.mazury.pl
                      • zembiczek Re: Dobry link 18.08.12, 18:16
                        Dwa lata temu byliśmy tu:
                        www.boehmetal.homepage.t-online.de/
                        We wtorek jedziemy tu:
                        luehrshof.de/cms/front_content.php?idcat=35&lang=1
                        bo w tym pierwszym nie było miejsc. Teraz Niemcy mają wakacje i naprawdę musiałam się naszukać, by coś sensownego znaleźć.
        • mariuszgopoznan Bilety Online 13.04.13, 12:06
          Zembiczek mam nadzieje ze mi pomozesz smile
          Mianowicie: Czy kupując bilety online trzeba isc jeszcze z nimi do kasy ? Czy bezposrednio po wydrukowaniu udaję sie na bramki i wpuszczają mnie bez problemu ? Gdzies kiedys bylem (niepamietam niestety w którym parku) i te wydrukowane z internetu bilety trzeba bylo zamienic jeszcze na ich karty wstepu uncertain Czy tu tez jest taki problem ?
          Pozdrawiam ! smile
          • paulina165 Re: Bilety Online 24.04.13, 22:03
            Mam na sprzedaż bilety zniżkowe 2 za 1 ważne do 31.03.2014. Mam 5 sztuk. Mieliśmy jechać całą rodziną jednak się nie udało sad Cena za kupon to 13zł. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt paulina016@op.pl Pozdrawiam
    • alimak871 Re: Heide Park - bilety rodzinne 16.05.13, 06:56
      hej. poczytałam tutaj o tych biletach 2 za 1. Powiedźcie i upewnijcie mnie czy to na pewno działa ?! i jak je zdobyć ? big_grin czy trzeba dorabiać innych. boję się że wykupię od kogoś taki kupon i będzie lipa przy kasie. proszę o odpowiedź
      • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 16.05.13, 16:56
        Działa, a zdobyć je można w różny sposób np. są na serkach Milkana, można kupić na allegro, można na e-bayu. Jedno jest pewne opłaca się.
        • angelina1990xd Re: Heide Park - bilety rodzinne 10.07.13, 17:43
          Hejka czy ktoś już znalazł darmowe kupony gdzieś w sieci bądź na jakiś produktach w polskich sklepach do Heide Parku na rok 2013? smile
          • zembiczek Re: Heide Park - bilety rodzinne 10.07.13, 17:49
            Trzeba wpisać w google Heide- park gutschein, zawsze coś wyskoczy, proszę:

www.gutscheinsammler.de/code-anzeigen/42802
            • talar77 Re: Heide Park - bilety rodzinne 16.07.13, 23:48
              Witam.
              Mam pytanie.
              Czy kupując bilet przez internet do Heide Parku to konto w banku trzeba mieć walutowe?
              Bo mam problemy żeby kupić online bilet rodzinny.
              Pozdrawiam
            • kornelia1981 Re: Heide Park - bilety rodzinne 14.08.13, 21:12
              witam prosze mi powiedziec bo wlasnie chce skorzystac z tego kuponu. jak to jest, jak wydrukuje ten kupon i np moja siostrzenica o tym samym nr to nas wpuszcza we 4 osoby? beda sprawdzac te nr czy to jest legalne? czy to jest oszukiwanie? bo wlasnie nie wiem o co to chodzi.
    • jusytka Kupony (2 za 1) do wydrukowania 07.08.13, 15:30
      www.mein-deal.com/2-fur-1-gutschein-fur-freizeitpark-heidepark-soltau/
      • mufi2014 Re: Kupony (2 za 1) do wydrukowania 08.08.14, 06:09
        Witam. Czy kupony 2 za 1 są akceptowane przy wejściu jeżeli zakupiłam bilet online ale ze zniżką 25% ( kupowałam 7 dni przed przyjazdem)
    • ganjaqueen kupony rabatowe 29.07.14, 08:23
      wybieram się własnie do heide parku i mam do was pytanie.
      Czy te kupony z allegro milkany itd obowiązują tylko do biletów jednodniowych ? czy jak kupię biley na stronie np za 40 E na 2 dni to czy kupon da mi rabat 2 dniowy dla 2 osoby ? czy trzeba kazdego dnia nowy bilet i okazac nowy kupon ? pozdrawiam
      • karolrutger Re: kupony rabatowe 06.08.14, 16:08
        Jeśli chodzi o kupony promocje to bluepocket nie ma sobie równych.
    • marysia.r.36 Re: Heide Park - bilety rodzinne 25.08.15, 20:57

Witam, pierwszy raz słyszę o takich kuponach i jestem zaskoczona że człowiek tak mało wie, wypatrzyłam te kupony na allegro i czy na pewno przy kasie dostane drugi gratis
      • marysia.r.36 Re: Heide Park - bilety rodzinne 25.08.15, 21:21
        Witam, chciałabym w niedziele 30.08.15. jechać do heide parku, czy ktoś podpowie jak najtaniej kupie bilety dla dwóch dorosłych i dwójki dzieci (16 i 10)
        • jusytka Re: Heide Park - bilety rodzinne 26.08.15, 12:53
          Jeśli zdobędziesz te kupony dzieci wejdą całkiem gratis, czyli będzie to opcja najtańsza. Kupon działa tak, że osoba pełnopłatna może wprowadzić drugą gratis. Aktualnie można je znaleźć w niemieckich sklepach - żółte okrągłe naklejki na serkach Milkana lub kupić na Allegro.
    • hubercikkkkk Re: Heide Park - bilety rodzinne 24.03.17, 12:45
      Na stronie Parkmanii jest zawsze aktualny cennik. ceny różne w zależności od sezonu.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka