asiaiwona_1 20.09.10, 13:14 Szukam jakiejś interaktywnej zabawki do samochodu dla córki (obecnie ma rok i miesiąc). Na razie znalazłam coś takiego: Znacie może jeszcze jakieś zabawki tego typu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:22 mamy ten panel. szczerze mówiac to szału nie ma innych nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:26 no właśnie tak mi się zdawało, że trochę mało ciekawy ten panel. Marzy mi się żeby coś się wyświetlało na monitorku czy coś podobnego. Ale chyba za bardzo puściłam wodze fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:37 to lepiej dvd samochodowe kup i teletubisie puszczaj dziecięciu generalnie ta zabawka nie zajela mojego dziecka na dłużej niż 3 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:41 inia25 napisała: > to lepiej dvd samochodowe kup i teletubisie puszczaj dziecięciu > a wiesz, że po wysłaniu poprzednego postu też wpadłam na ten pomysł I co ważne. córka bardzo się cieszy na widok teletubisiów w tv Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:54 no i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, masz inwestycje na lata mam fajna serie programow edukacyjnych dla takich maluchow, zerkne w domu jak sie nazywa, to moze gdzies znajdziesz na dvd Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 o to o tym pisałam:) 20.09.10, 20:58 www.osiol.com.pl/Seria-Ucz-sie-Rodzicam-t13161.html Odpowiedz Link Zgłoś