Dodaj do ulubionych

interaktywna zabawka do auta

20.09.10, 13:14
Szukam jakiejś interaktywnej zabawki do samochodu dla córki (obecnie ma rok i miesiąc). Na razie znalazłam coś takiego:
https://www.dzieciowy.pl/product_thumb.php?img=images/tl/TL1044030.jpg&w=200&h=200

Znacie może jeszcze jakieś zabawki tego typu?
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:22
      mamy ten panel. szczerze mówiac to szału nie ma smile
      innych nie znam smile
      • asiaiwona_1 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:26
        no właśnie tak mi się zdawało, że trochę mało ciekawy ten panel. Marzy mi się żeby coś się wyświetlało na monitorku czy coś podobnego. Ale chyba za bardzo puściłam wodze fantazji big_grin
        • inia25 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:37
          to lepiej dvd samochodowe kup i teletubisie puszczaj dziecięciu big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

generalnie ta zabawka nie zajela mojego dziecka na dłużej niż 3 minuty.
          • asiaiwona_1 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:41
            inia25 napisała:

> to lepiej dvd samochodowe kup i teletubisie puszczaj dziecięciu big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            >
            a wiesz, że po wysłaniu poprzednego postu też wpadłam na ten pomysł big_grinbig_grinbig_grin I co ważne. córka bardzo się cieszy na widok teletubisiów w tv big_grin
            • inia25 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 13:54
              no i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, masz inwestycje na lata smile
              mam fajna serie programow edukacyjnych dla takich maluchow, zerkne w domu jak sie nazywa, to moze gdzies znajdziesz na dvd smile
              • asiaiwona_1 Re: interaktywna zabawka do auta 20.09.10, 14:02
                ok, dzięki smile
    • inia25 o to o tym pisałam:) 20.09.10, 20:58
      www.osiol.com.pl/Seria-Ucz-sie-Rodzicam-t13161.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka