Dodaj do ulubionych

Tchibo Wrocław

27.09.10, 21:35
Czy są gdzieś jeszcze kombinezony?
Potrzebuję chłopięcy na 74/80.
Myślałam że w środę kolekcja wchodzi a tu okazuje się że dzisiaj sad.
Obserwuj wątek
    • anusia1912 Re: Tchibo Wrocław 27.09.10, 21:46
      W niedziele byłam w Magnolii. Pani ze sklepu Tchibo powiedziała,że miały być w środę ale nie dostali...ale mają być! Kiedy...niewiadomo!
      • agni71 Re: Tchibo Wrocław 27.09.10, 21:54
        Będą w najbliższa środę. W poniedziałek czyli dzisiaj tylko w Warszawie.
    • moyyra Re: Tchibo Wrocław 27.09.10, 21:59
      w jakiej cenie je sprzedają ??

--
      • mikaaan Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 12:20
        Sprzedają po 179zł.
        Dzisiaj w Magnolii od 8.30 ustawiała się kolejka. Jak otworzyli to się masakra zrobiła a rzucili nawet nie 10szt łącznie dla dziewcząt i chłopców. I to tak po chamsku, że facet dopiero po chwili wyciągnął kartony zza lady, jak ludzie już po sklepie latali i kombinezonów szukali. Niektórych rozmiarów wogóle nie było. Potem robili zapisy.
        • angie07 Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 12:54
          w 5 minut po otwarciu kombinezonów już nie było w Magnolii, zresztą było ich tylko kilka sztuk, nie załapałam się, jestem na liście tzw.rezerwowej i czekam na cud.
          • dorga1 Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 13:14
            U nas tez było raptem kilka kombinezonów, ale ta lista to nie pic. Po prostu taka forma sprzedaży, żeby ukrócić handel tymi kombinezonami. U nas powiedziano, że później będzie więcej kombinezonów i że nie będzie problemów z ich zakupem.
            • kasia_wp Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 14:03
              ja byłam rano w Auchan, było kilka sztuk, z większych tych na 110 tylko jeden chłopięcy, ma być dostawa ale nie wiadomo kiedy, może będzie dostawa samych kombinezonów w najbliższym czasie. Pani robiła rezerwacje i ma dzwonić, zobaczymy.
              • tusia31 Re: Tchibo Wrocław 30.09.10, 14:09
                Hej!
                Może ktoś będzie zainteresowany. Dziś koło 12 widziałam w Pasażu Grunwaldzkim kombinezony tchibo w rozmiarze 74/80 zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Leżały razem 4 szt.
                Pozdrawiam
                Tusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka