chipek12 27.09.10, 21:35 Czy są gdzieś jeszcze kombinezony? Potrzebuję chłopięcy na 74/80. Myślałam że w środę kolekcja wchodzi a tu okazuje się że dzisiaj . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia1912 Re: Tchibo Wrocław 27.09.10, 21:46 W niedziele byłam w Magnolii. Pani ze sklepu Tchibo powiedziała,że miały być w środę ale nie dostali...ale mają być! Kiedy...niewiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tchibo Wrocław 27.09.10, 21:54 Będą w najbliższa środę. W poniedziałek czyli dzisiaj tylko w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 12:20 Sprzedają po 179zł. Dzisiaj w Magnolii od 8.30 ustawiała się kolejka. Jak otworzyli to się masakra zrobiła a rzucili nawet nie 10szt łącznie dla dziewcząt i chłopców. I to tak po chamsku, że facet dopiero po chwili wyciągnął kartony zza lady, jak ludzie już po sklepie latali i kombinezonów szukali. Niektórych rozmiarów wogóle nie było. Potem robili zapisy. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 12:54 w 5 minut po otwarciu kombinezonów już nie było w Magnolii, zresztą było ich tylko kilka sztuk, nie załapałam się, jestem na liście tzw.rezerwowej i czekam na cud. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 13:14 U nas tez było raptem kilka kombinezonów, ale ta lista to nie pic. Po prostu taka forma sprzedaży, żeby ukrócić handel tymi kombinezonami. U nas powiedziano, że później będzie więcej kombinezonów i że nie będzie problemów z ich zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Tchibo Wrocław 29.09.10, 14:03 ja byłam rano w Auchan, było kilka sztuk, z większych tych na 110 tylko jeden chłopięcy, ma być dostawa ale nie wiadomo kiedy, może będzie dostawa samych kombinezonów w najbliższym czasie. Pani robiła rezerwacje i ma dzwonić, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia31 Re: Tchibo Wrocław 30.09.10, 14:09 Hej! Może ktoś będzie zainteresowany. Dziś koło 12 widziałam w Pasażu Grunwaldzkim kombinezony tchibo w rozmiarze 74/80 zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Leżały razem 4 szt. Pozdrawiam Tusia Odpowiedz Link Zgłoś