Dodaj do ulubionych

czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą na all

10.10.10, 11:08
j.w.
mam na sprzedaż kurtkę zimową, w sumie chciałam ją zostawić bo jest nadal dobra, kupiona rok temu w reserved więc używana jeden sezon i to jeszcze na zmianę z inną, ale teraz stwierdziłam że już mi się znudziła i chyba wolałabym coś jaśniejszego (ona jest czekoladowa)
jak myślicie czy jak ją wystawię to sprzeda się jeszcze, czy juz za późno?
Obserwuj wątek
    • clakier Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 10.10.10, 12:10
      pewnie ze sie sprzeda - ja sama dopiero zaczynam szukać kurtek dzieciecych smile
      tak przy okazji co za kurtka konktretnie i jaki rozmiar? bo ja własnie ciemniejszej szukam w tym roku dla młodej smile
    • aleksandra1977 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 10.10.10, 12:20
      za pozno? przeciez dopiero sezon sie zaczyna
    • annek2 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 10.10.10, 12:29
      Myślę, że warto. Ja sama jeszcze szukam jakiejś zapasowej kurteczki dla synka, chociaż rzeczywiście bum na zimowe kombinezony, kurtki był początkiem września.
      • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 10.10.10, 12:45
        pomyślałam że za późno bo tutaj wszyscy piszą że już mają odzież na zimę dla dzieci smile
        a kurteczka jest dla chłopca, rozmiar chyba 116
        pytam dlatego że jak ma się nie sprzedać to będzie ją nosił, a jakby się sprzedała to wtedy kupię mu inną, w innym wypadku zostanę z trzema kurtkami co moim zdaniem jest niepotrzebne smile

• jamajka1612 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 10.10.10, 13:18
      To tu na forum boom na kurtki był we wrześniu. Moje koleżanki dopiero się rozglądają za zimowymi rzeczami. Tak więc wystawiać warto.
      • gwen_s Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 21:26
        ja również sama zaczynam się dopiero rozglądać, ale jak patrzę na rozmiarówkę to już się wkurzam... Wszędzie wyprzedane na 3-4 latka, a jak zostały to tylko i wyłącznie krótkie...
    • tanika01 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 11.10.10, 10:20
      myślę że warto wystawić. Dużo ludzi czeka jeszcze z kupnem.
      • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 11:06
        a podpowiedzcie za ile ją wystawić?
        kosztowała coś ok 150zł i nie bardzo uśmiecha mi się oddać ją za 30zł...
        • unia78 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 20:22
          Niestety, czasem trzeba oddać za te 30 zł. Ale odpowiedz sobie na pytanie - wolisz 30 zł i pustą szafę, czy zapchaną szafę i 0 zł? Po drugie ubrania kupuje się chyba po to żeby z nich korzystać, a potem jeśli się da to zarobić...
          Pozdrawiam - Paulina`
          • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 23:19
            unia78 napisała:

> Niestety, czasem trzeba oddać za te 30 zł. Ale odpowiedz sobie na pytanie - wol
            > isz 30 zł i pustą szafę, czy zapchaną szafę i 0 zł? Po drugie ubrania kupuje si
            > ę chyba po to żeby z nich korzystać, a potem jeśli się da to zarobić...
            > Pozdrawiam - Paulina`
            ==========================================================
            no niby tak, z tym że ja chcę ją sprzedać ponieważ mi się znudziła (znalazłam ładniejszą ale jeszcze nie kupiłam) i jak mam ją oddać za bezcen to lepiej niech zostanie, jest w idealnym stanie, bardzo mało używana, ciuchy za małe też sprzedaję za tyle żeby się pozbyć smile
    • moguer Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 12:57
      Ja wystawiam za 50% ceny pod warunkiem, że wyglada jak nówka
      • asiaiwona_1 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 20:58
        ja wystawiłam 3 dni temu na licytację od 39,90 i dziś sprzedałam za 90 smile. Stan idealny, bo młoda mało w niej chodziła. A żeby było śmieszniej to kurtka kupiona była na wyprzedaży za sporo mniejsze pieniądze niż te za które poszła. I nie było to Tchibo big_grin
        • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 21:05
          dzięki, a na ile dni wystawiłaś?
          bo mnie nie ma w pl, ale wracam w środę więc 5dni by pasowało smile
          chcę ją wystawić za mniej więcej pół ceny więc 70zł do licytacji
          • mmala6 [...] 15.10.10, 21:15
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • asiaiwona_1 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 21:22
              ja wystawiłam na 3 dni bo niecierpliwa jestem smile
              • barbi1 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 21:34
                Jak Wy to robicie?
                Ja wystawiam od niedawna w sumie, jestem początkująca,
                ale za grosze jeśli już coś sprzedam sad
                • asiaiwona_1 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 21:42
                  ja też jestem początkująca. Może ze 3 czy 4 rzeczy miałam sprzedane. a tu nagle wczoraj i dziś sprzedałam matę do wanny, kurtkę, płaszczyk i kombinezon. Wiesz jak mnie to zszokowało smile Za to spodenek niemowlęcych nikt nie kupił. Ale poczekam z nimi do czasu jak będąwiosenne rzeczy wchodziły na allegro.
                  • barbi1 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 21:58
                    A wystawiasz od 1 zł czy od jakiejś minimalnej ceny?
                    Ja sie boję od złotówki,
                    bo pewnie jeśli już to własnie za tyle bym sprzedała wink
                    • asiaiwona_1 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 22:05
                      nie, od złotówki nie. W sumie większość wystawiałam na kup teraz. Z tą kurtką tak mi się trafiło, że od 39,90 było na początek, a zakończyło się na 90. ale były też rzeczy które wystawiała i w lizytacji i kup teraz i ni było chętnych. Na pewno nie wystawię od złotówki, bo też bym się bała, ze za takie grosze pójdzie.
    • marta76 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 22:13
      ja tez dopiero szukam,bo się zagapiłam,a w sklepach nic nie ma.Na allegro zreszta też średnio
      • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 23:15
        no właśnie mnie się bardzo spodobała kurtka narciarska w h&m, niebiesko-turkusowa w kratę za 149zł, taką:
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/yTpRoQpEqlgg9UQSIX.jpg

niestety w poznaniu w rozmiarze 116 lub 122 nie było ani jednej, konkretnie to widziałam tylko rozmiar 128 (dużo za dużą na mojego synka), teraz jestem w NL, jeśli jutro dostanę tą kurtkę w tutejszym h&m to również jutro wystawię na allegro tą naszą czekoladową z reserved.
        • marta76 Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 23:28
          widziałam na allegro i bardzo mi się podobała.Ja szukam na 140 .Nie wiem po ile były w sklepie.
          • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 23:37
            na 128 były po 149zł, na 116 i 122 pewnie tyle samo, większe nie wiem, w NL na 116 i 122 kosztuje 39€
            • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 15.10.10, 23:47
              według holenderskiego katalogu h&m, one były tylko do rozmiaru 128.
              ja kupiłam troszkę podobną w reserved dla starszego syna, była tańsza, kosztowała ok 120zł, kupiłam rozmiar 152, ale na 140 też były, wygląda tak:
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/CTUU6L2QiNVorG1GdB.jpg
          • mmala6 [...] 16.10.10, 09:59
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • magda79pn Re: czy warto jeszcze wystawić kurtkę dziecięcą n 16.10.10, 10:18
              ja widziałam na żywo
              my chyba raczej na 116 potrzebujemy bo ta na 128 była sporo za duża smile
    • jakub3232 Wystaw ale na max 3 dni 16.10.10, 02:33
      kto chętny ten kupi od razu w KT lub licytacji
      • magda79pn Re: Wystaw ale na max 3 dni 16.10.10, 22:34
        kupiłam dzisiaj tą kurtkę w h&m
        wydaje się być cienka, ale nie wiem, mam nadzieję że nie będzie mu w niej zimno, poza tym mam jeszcze puchówkę więc zimę przeżyjemy.

mmala- czy ta wasza kurtka też była tak tandetnie odszyta (normalnie widać już na pierwszy rzut oka że chińszczyzna straszna, nawet metkę mamy krzywo przyszytą)?

kupiłam ją bo się napaliłam smile ale wszędzie wystaje pełno niteczek (już poobcinałam - nie mogłam wytrzymać) ogólnie jak się przyjrzę to są krzywe stębnówki wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka