Dodaj do ulubionych

Mutsy - reklamacja

10.10.10, 19:31
Witam
Czy orientujecie sie czy ma sens reklamować w Mutsy pękającą folię w daszku spacerówki?
Może reklamował ktoś?
Mam równierz zastrzeżenia do luźnych nitów przy stelażu oraz skórzana rączka zaczęła się pruć i oddzielać od aluminium.
wózek nowy na gwarancji oczywiście
Pozdraiwam
Obserwuj wątek
    • agus-ka Re: Mutsy - reklamacja 10.10.10, 19:42
      Moim zdaniem jest sens reklamować, to dośc sporo uszkodzeń jak na jeden wózek.
      Ja reklamowałam dwa wózki, jeden astral coneco, bo się kółka rozjeżdżaly co powodowało brak możliwości użycia hamulców. Reklamację uwzględniono bez szemrania, co prawda przy okazji zgubiono mój wózek, a jako rekompensatę dostałam nowy egzemplarz. Sprzedalam i kupiłam buggstera. Bardzo fajny wózek, ale trafiłam na jakąś feralną partię, bo się uszkadzała tapicerka. Dostałam nową a starej nie musiałam zwracać.
      Jak widać reklamacje nie są takie straszne.
      • ksfilipek Re: Mutsy - reklamacja 10.10.10, 19:50
        ja tak samo mialam z rączką i żaluje ze nie zareklamowałam sad
        reklamuj!!!!
    • mimi_26 Re: Mutsy - reklamacja 10.10.10, 20:49
      U mnie również zaczęła pękac folia w daszku, ale to normalne, jeśli czesto sie zamyka i otwiera budkę. Z rączką skórzaną nic się u nas nie dzieje, ze stelażem też nie, więc nie reklamowałam. Użytkujemy wózek już 15 miesięcy.
      • agusia_h Re: Mutsy - reklamacja 10.10.10, 21:45
        Eee tam, gadanie, ja używam od 3 lat Emmaljungi Scooter i folii w daszku nic nie dolega. Lipna ta folia w Mutsy musi być, i tyle, jak po 15 miesiącach pęka. Jak najbardziej do reklamacji.
        • mimi_26 Re: Mutsy - reklamacja 10.10.10, 23:08
          Może i lipna wink i powinnam to reklamowac, ale jakoś nie chce... ciężko byłoby mi sie obyc bez wózka kilka dni... A to małe pęknięcie mi wcale nie przeszkadza, na foli jest też normalny daszek na rzepy i nic nie przecieka.
          • sylwina76 Re: Mutsy - reklamacja 11.10.10, 08:35
            Reklamuj - dostaniesz tzw " wózek zastępczy", także dziecko będzie miało w czym jeździć. Jak reklamowałam Mutsy'ego na gwarancji to dostałam "prawie" smile nową Emaljungę. Niestety wózek ten reklamowałam nie raz - najczęstsza przyczyna to właśnie ta nieszczęsna rączka - moja była wymieniana 2 razy. 2 koleżanki, które też miały Mutsy'ego, również reklamowały rączkę od wózka, 3 miała problemy z blokadą kół. Wózek jest świetny, ale często się psuje.... Ja dla drugiego dziecka kupiłam już inny, ten przekazałam dalej.
            • emma6666 Re: Mutsy - reklamacja 11.10.10, 09:19
              reklamuj, jak go potem będziesz chciała odsprzedać to za uszkodzenie dostaniesz mniejsze pieniądze
    • jakub3232 sąsiadka zastanawia się 11.10.10, 11:21
      na reklamację stelaża urban ridera bo skręca w lewo i hamulec się zacina
      • jakub3232 Re: sąsiadka zastanawia się 11.10.10, 11:22
        a wózek ma 6 miesięcy z czego używany jest od 2-óch
        • magdaomar Re: sąsiadka zastanawia się 11.10.10, 13:53
          ja miałam 3 wozki Mutsy ten obecny uzywany przez 2,5 i mój synek go uzywa juz 6 miesiecy.I nigdy zadnych usterek w zadnym nie było.Natmomiast w quinny ciagle cos trzeszczalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka