Dodaj do ulubionych

który byście wybrały???

16.10.10, 21:36
planuje dla synka na swieta kupic garaz tylko nie wiem ktory wybrac moze macie z ktoryms juz doswiadczenie i pomozecie...dla 2,5 latka oto przyklady: allegro.pl/little-people-fisher-price-garaz-i1265499235.html
allegro.pl/w-z-zabawki-wader-wader-garaz-z-droga-50400-i1246005596.html
allegro.pl/smoby-duzy-pietrowy-garaz-trzy-poziomy-dvd-hit-i1271083550.html
a moze wasze maluchy maja inne jakies warte uwagi...
Obserwuj wątek
    • clonek13 Re: który byście wybrały??? 16.10.10, 22:35
      mamy 1szy i 3ci, moj w wieku 2 lat zaczal sie ladnie tym bawic i do tej pory na tapecie wink
      • patir23 Re: do clonek13 17.10.10, 14:40
        to swietnie ze macie te garaze a teraz pytanie jakbys miala sie zdecydowac na zakup to ktory bys wybrala, ktory jest wg ciebie lepszy,fajniejszy itd? bo waham sie miedzy tym FP a tym Smoby...
    • mama-smyka Re: który byście wybrały??? 16.10.10, 22:41
      Masz problem, bo wszystkie 3 są świetne. smile Pasują do wieku i są ciekawe.
      Może zasugeruj się innymi zabawkami (autkami), które już macie a są kompatybilne z którymś z garaży?
      Albo pokaż dziecku te 3 obrazki a na pewno samo pokaże, który chce najbardziej. U mnie to działa od paru już lat. smile
      • afroddytta Re: który byście wybrały??? 16.10.10, 22:48
        Ja mam FP i jest rewelacyjny, przy takich małych dzieciach wg. mnie ważne jest aby wszystko się trzymało z tym garażem tak jest, od kiedy został złożony 2 lata temu, nic nie odpada, nie rozłącza się. Nie mam garażu Wadera a jedynie tor i mimo, że jest dość krótko i rzadko używany to się już niektóre łączenia połamały, a generalnie pojedyncze elementy się siebie nie trzymają i jak syn jedzie po jednej stronie toru to z drugiej strony się wszystko rozłącza itd.
        • heca7 Re: który byście wybrały??? 17.10.10, 10:11
          Mieliśmy tor ten garaż Wadera. Pierwszy wkurw przy składaniu. Większość wchodzi na siłę, część trzyma się za słabo. Potem te naklejki, które trzymają się słabo. Części ruchome są tylko dla dzieci które bardzo delikatnie się bawią. Ulica się rozkłada właśnie jak się po niej jeździ. Bardziej do patrzenia.
    • leneczkaz Re: który byście wybrały??? 17.10.10, 14:52
      Na pewno nie Wadera.
      • lupa_87 Re: który byście wybrały??? 17.10.10, 21:16
        FP jest zdecydowanie najporządniejszy w wykonaniu i najdłużej posłuży.
    • patir23 Re: do clonek13 17.10.10, 21:27
      zamierzam dokonac zakupu jeszcze w tym tygodniu...FP czy jednak ten smoby ktory jest fajniejszy? oba mi sie podobaja ale nie widzialam ich w realu wiec nie wiem na ktory sie zdecydowac...chce kupic na allegro. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka