Dodaj do ulubionych

Pościel z wełny

19.11.10, 23:43
Ma ktoś taką, kupowaną podzcas "prezentacji"? Co o niej sądzicie?
Pytam z czystej ciekawości, bo ostatnio słyszałam, że wielu znajomych moich rodziców kupuje taką pościel. Nie żebym chciala kupować, o nie! Dla mnie to koszmarne pieniądze, tyle kasy za pościel!
Obserwuj wątek
    • a-e-p Re: Pościel z wełny 20.11.10, 00:08
      Moja tesciowa ma od ponad 5 lat, kupiła własnie podczas prezentacji. Cena koszmar... Jest niezadowolona głownie dlatego ze nie da sie ja wyprac w pralce a pranie chemiczne jest kosztowne. Kiedys pomagalam jej posciel trzepac na trzepaku - koszmar... Uwaza, ze najlepsza jest mala poduszka a kołdra jest bardzo ciezka. No i nie zauwazyła zadnej poprawy stanu zdrowia... IMO mozna sie rozchorowac, skoro posciel nie jest czesto prana smile
      • monikaj21 Re: Pościel z wełny 20.11.10, 11:28
        Moi teściowie kupili sobie i nam w prezencie - oni używają i są zachwyceni, nasza leży na strychu - jak by ją normalnie nawlec to może i mogła by być ale przecież nie o to w tej pościeli chodzi smile Mnie ta pościel tylko denerwowała i też miałam dyskomfort związany z tym, że nie ma jej jak często prać - chociaż oczywiście i na to jest wyjaśnienie - to jest wełna z 'czegośtam' w czym nie gnieżdżą się roztocza, i to zwierze też w tym chodzi i się nie myje a wełna jest cały czas czysta tongue_out
        A co do prania to wiem że teściowa pierze to normalnie w wodzie, z jakimś specjalnym płynem, tylko że to się robi ręcznie, więc ja dziękuję smile
    • dominiczka201 Re: Pościel z wełny 20.11.10, 11:25
      Mam taką pościel jedynkę z poduszką i wielki materac z tej wełny i próbuję się tego pozbyć. Babcia uszczęśliwiła mnie tym na siłę nie używam dla mnie to gryzie leży i zagraca mi szafę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka