Dodaj do ulubionych

Amazon, kt pomoże?

07.12.10, 23:01
Dziewczyny sorrki, ale gdzies nie moge znalezc wątku.
Kupowałyście na amazonie i ja chciałam prezent dla dzieciaków. Tylko tak mysle można zapłacic zwykła visa z PKO BP? czy trzeba miec karte kredytową?
Czy pzestłka jest za free do Polski.
Pomózcie, bo bardzo mi zależy.
Obserwuj wątek
    • dammma Re: Amazon, kt pomoże? 07.12.10, 23:21
      z tego co wiem, to można zwykłą kartą. Wybierasz po lewej stronie wysyłkę free i amazon, ale trzeba i tak doczytać, bo czasem mają free z jakimś załącznikiem, jak np. kupić się u nich 4 produkty. Jak to zrobisz i wrzucisz do koszyka i przejdziesz kolejne etapy, to wyświetli Ci się cena zakupu i ewentualny koszt wysyłki i wtedy zobaczysz co i jak.
    • aregiec Re: Amazon, kt pomoże? 07.12.10, 23:22
      płaciłam zwykła inteligo wiec podejrzewam, ze tą z PKO tez można
      Przesyłka darmowa do Polski przy zakupach za minimum 25 funtów ale tylko tych sprzedawanych bezpośrednio od amazona (amazon.co.uk)
    • madzik0711 Re: Amazon, kt pomoże? 07.12.10, 23:27
      czyli wpisuje nr karty i juz.
      Niby mi pisze ze wysylka darmo, chciałabym to www.amazon.co.uk/gp/product/B003M2XTKQ/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE
      • ka_thy Re: Amazon, kt pomoże? 08.12.10, 08:02
        Może się zdarzyć jeszcze tak, że jak już powpisujesz wszystkie swoje dane i zechcesz zrealizować zamówienie okaże się, że towaru nie ma na stanie albo data dostawy będzie po świętach (ja tak miałam). Sprawdź też to.
      • tzka Re: Amazon, kt pomoże? 08.12.10, 08:21
        To jest z darmowa wysylka. Doliczy Ci jeszcze kilka funtow z tytulu roznicy w stawkach VAT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka