Dodaj do ulubionych

TCHIBO-factory Ursus

28.12.10, 13:40
byłam dzisiaj w Factory. Może kogoś zainteresuje informacja, iż było sporo kombinezonów dziecięcych w rozmiarze 86/94 w kolorze niebieskim po 105,00 (niestety tylko ten rozmiar był). Oprócz tego były spodnie na śnieg granatowe i oliwkowe po 55,00.Było też sporo kurtek narciarskich dziecięcych, młodzieżowych,damskich i męskich- ceny rożne.
Obserwuj wątek
    • basiapelasia Re: TCHIBO-factory Ursus 28.12.10, 14:09
      agatka, a zwróciłaś może uwagę czy były wyprzedaże w benetton i mango?
      • agatka-78 Re: TCHIBO-factory Ursus 28.12.10, 14:37
        generalnie w każdym sklepie jest już napisane, że jest wyprzedaż -30 , -50%. Ale niestety w rzeczywistości nie na wszystko. na -70 % trzeba czekać tak do połowy stycznia- tak mówili w większości sklepów. Na chwile obecną szału przecen jeszcze niestety nie ma-powiedziałabym ,że cenowo jest tam tak, jak zwykle
        • bruni76 Re: TCHIBO-factory Ursus 28.12.10, 22:38
          A te spodnie, jak to ujęłaś "na śnieg" to z szelkami czy bez?
          I te szelki takie "zabudowane" czy takie "luźne" - nie wiem czy obczaisz o co mi kaman tongue_out
          I jeszcze może zwróciłaś uwagę na rozmiary tych spodni? smile
          • agatka-78 Re: TCHIBO-factory Ursus 29.12.10, 09:43
            bruni76 napisała:

> A te spodnie, jak to ujęłaś "na śnieg" to z szelkami czy bez?
            > I te szelki takie "zabudowane" czy takie "luźne" - nie wiem czy obczaisz o co m
            > i kaman tongue_out
            > I jeszcze może zwróciłaś uwagę na rozmiary tych spodni? smile

spodnie z szelkami, ale nie z zabudowanymi szelkami.Szelki takie zwykłe cienkie.Co do rozmiaru to niestety nie wiem. Tych spodni było dużo, ja nie byłam nimi zainteresowana, więc nie zagłębiałam się w rozmiarówkę. Generalnie w Tchibo było sporo nowego asortymentu niż normalnie.
            • inia25 spodnie na śnieg 29.12.10, 10:48
              spodnie były granatowe, na szelki z gumy, szelki odpinane, kolor granatowy, rozmiar tylko 134/140
              • bruni76 Re: spodnie na śnieg 29.12.10, 12:45
                inia25 napisała:

> spodnie były granatowe, na szelki z gumy, szelki odpinane, kolor granatowy, roz
                > miar tylko 134/140

Czyli generalnie spodnie posiadały wszystko to, co akurat mnie nie interesuje tongue_out
                Rozmiar też sporo za duży niż ten jakiego poszukuję...
                Pomimo to thx smile
    • dorocik833 Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 09:34
      czy znalazła by się przyjazna duszyczka i kupiła mi niebieski kombinezon na 86/92? W sklepie Tchibo ten rozmiar jest wyprzedany a ta cena outletowa jest wyjątkowo kusząca. Oczywiście zwróce koszty wysyłki
      • agatka-78 Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 10:34
        dorocik833 napisała:

> czy znalazła by się przyjazna duszyczka i kupiła mi niebieski kombinezon na 86/
        > 92? W sklepie Tchibo ten rozmiar jest wyprzedany a ta cena outletowa jest wyjąt
        > kowo kusząca. Oczywiście zwróce koszty wysyłki

Niestety muszę Cie zmartwić. Byłam wczoraj i po kombinezonach nie ma już śladu.
        • dorocik833 Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 10:48
          oj szkoda. jak by ktos widział nadal bede chetna.
          • clakier Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 11:13
            jakby co ja mam zeszłoroczny 86/92
            mało noszony
            • dorocik833 Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 11:31
              Dzieki ale ja potrzebuje z brązowymi spodniami - beda mi pasowały do innej kurtki
            • gu-sia Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 11:43
              a ile chcesz z niego?? chodzi o niebieski....tak??
              • clakier Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 12:17
                o taki:
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/pj/ga/s01y/wJkIVrwjMZCJVGfxuB.jpg

synek miał go na sobie dosłownie 3 razy rok temu
                w tym roku gwałtownie urósł więc go nawet nie wyciągałam z szafy

dopatrzyłam się właśnie ze na kapturze jest kilka drobnych plamek
                ale zamierzam go uprać jeszcze raz i dam znać czy zejdą
                80 zł z wysyłką proponuję
                • gu-sia Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 22:15
                  daj znać na maila : bak.katarzyna [at] wp.pl Pozdrawiam
                  • emkka Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 12.01.11, 23:47
                    wczoraj w outlecie w Piasecznie były te kombinezony (z granatowymi spodniam na szelki) w rozmiarze 86/92 za 105,00 zł
                    • kurczaczek77 Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 13.01.11, 00:02
                      A czy w Ursusie lub w Piasecznie były może kombinezony dla dziewczynek? Jakie rozmiary?
                      • emkka Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 13.01.11, 10:02
                        W Piasecznie pytałam i dziewczęcych nie było i nie będzie.
                        Chłopięce były w rozmiarze 86-92 (we wtorek jeszcze były) i 89-104 ale niewiele i tych juz we wtorek nie było.
                        • dorocik833 Re: TCHIBO-factory Ursus zakup kombinezonu 13.01.11, 10:13
                          dziewczęce w rozm. 86/92 są obecnie na stronie Tchibo za 129zł . Trzeba tylko w ich wyszukiwarke wpisac kombinezon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka