Dodaj do ulubionych

Łóżka piętrowe Inter-Baby lub Interbeds- ma ktoś?

24.01.11, 12:53
Czy którać z was kupowała może na allegro łóżka tych firm i może coś o nich napisać. Bardzo dobra jest cena tego łóżka
allegro.pl/show_item.php?item=1413477456&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
z materacami sprężynowymi ale nie wiem czy te materace są ok czy to jakieś byleco.
Obserwuj wątek
    • alkara Re: Łóżka piętrowe Inter-Baby lub Interbeds- ma k 24.01.11, 17:58
      My mamy łóżko z Interbeds ale materace mamy z gąbki - u nas kiedy je kupowaliśmy to córka jeszcze w nocy spała w pieluszcze więc wiedzieliśmy, że czeka nas nocne odpieluchowywanie, więc i pewnie jakieś mokre wpadki sad
      Łóżko jest super solidne, naprawdę ładnie wykonane. Jak dla mnie za tą cenę naprawdę super.
      Łóżko kupiłam w piątek, w środę miałam je w domku smile
    • jotka_aa Mam piętrowe Inter-Baby 24.01.11, 19:13
      Mam dwa z Inter-baby, jedno dwupoziomowe i jedno pojedyncze. Wysyłka w ciągu dwóch dni od zamówienia, proste w montażu, pojemne szuflady, śpi się rewelacyjnie..materac mam też z gąbki. Nie co twardo się śpi, ale tak może powinno być. Ja polecam.
      • em-k-a Re: Mam piętrowe Inter-Baby 24.01.11, 21:38
        ja mam takie:
        allegro.pl/lozko-pietrowe-kacper-promocja-od-interbeds-i1429024606.html
        szczerze powiem, że lepszego nie spotkałam w żadnym sklepie, jest solidne i wytrzymałe. To był mój udany debiut w zakupach na Allegro pięć lat temu smile
        Tylko materace niedawno zmieniliśmy na sprężyny...
    • czarna.perla Re: Łóżka piętrowe Inter-Baby lub Interbeds- ma k 25.01.11, 17:45
      Dzięki dziewczyny, chyba się zdecyduję na to łóżko bo już od pół roku szukam i nadal nic nie wiem a to przynajmniej niedrogie jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka