Dodaj do ulubionych

HELP!!!- pilne

17.03.11, 12:00
Dziewczyny, mam ogromną prośbę, prawie że życia i śmiercisad
dostałam właśnie @ od garniera, że wygrałam u nich w konkursie, muszę jednak mieć rachunek zakupu szamponów(odżywek) dla dzieci i dla dorosłych: 1 dzieci, 1 dorośli. No i mam ambaras, nie mam tych rachunkówsad Myślałam, że tyle po konkursie, że nic nie wygrałam więc je wyrzuciłamsad
Potrzebne mi zdjęcie lub skan, może Wy możecie mnie poratować, chodzi o dowód zakupu między 10.01 a 20.02 2011.
Bardzo bardzo mi zależy, więc proszę poszukajcie, może macie jakieś stare rachunkisad
Dzięki
Obserwuj wątek
    • malowanka06 Re: HELP!!!- pilne 17.03.11, 12:46
      uściślę: chodzi o dowód zakupu: 1 szamponu(lub odżywki)dla dorosłych i 1 dla dzieci. Mogą być 2 osobne rachunki: Garnier Naturalna Pielęgnacja.
      Nie wiem, czy na rachunkach jest np nazwa czy sama nazwa własna, np garnier bez nazwy konkretnego produktu. Poratujcie.
    • taba18 Re: HELP!!!- pilne 17.03.11, 12:57
      Jakiś czas temu ktoś miał podobny problem. Podobno można ubłagać kierownika sklepu, w którym był zakup, żeby odszukał paragon, ale czy się da ubłagać to inna spawawink
      • malowanka06 Re: HELP!!!- pilne 17.03.11, 15:03
        tylko, że nie wiem jaka to była data gdy robiłam zakupy więc raczej błaganie nic nie dasad bo wątpię aby kierownik zechciał przeszukiwać np cały luty w poszukiwaniusad
    • malowanka06 Ratujcie 18.03.11, 15:50
      brakuje mi już jednego zdjęcia lub skanu paragonu. Może któraś z Was brała udział w konkursie i poratuje swoimi?
      • dominis2005 Re: Ratujcie 18.03.11, 19:50
        jsli placilas karta to musza uznac platnosc.. i na tej podstawie powinni odszukac ta platnoasc
        .. powodzienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka