Dodaj do ulubionych

Moda na made in Italy

IP: *.lublin.hypnet.pl 20.03.11, 12:01
Włochy to kraj, w którym nic nie może być przeciętne lub nijakie, bowiem estetyka i jakość są jednymi z najważniejszych dóbr tego państwa.

Estetyka jest na najwyższym światowym poziomie, zgadzam się, ale jakość????
Jakość włoskich produktów jest gorsza niż najgorszego chińskiego szajsu. Nie wiem na jakiej podstawie autor artykułu wysunął taką tezę. Ja wszystko co włoskie omijam z daleka bo włoskie produkty nadają się jedynie do oglądania, a nie używania.
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca Re: Moda na made in Italy IP: *.ists.pl 20.03.11, 12:52
      Jakość włoskich produktów nie jest perefekcyjna. W niektórych wypadkach jest bardzo dobra, w innych wystarczająca. Ale daleko jej do chińskiego szajsu. Widać, że oceniasz po pozorach i nie masz do czynienia z włoskimi produktami. Więszkośc ciuchów kupuję we Włoszech, używam i sam sprzedaję włoskie meble, jeżdziłem też włoskimi samochodami. Lubię i używam. Bo wartosmile
    • Gość: piekna333 Moda na made in Italy IP: *.252.18.207.internetia.net.pl 20.03.11, 13:27
      Dwoch takich nietypowych pajacyowk!!! Jak oni wyglądająsmile Jeden jakby grał w horrorze drugi w komediismile A ile bab oddaje fortune za te ich szmaty!!!!!! Dobrze na frajerkach czerpia forunesmile
    • Gość: aga Nie rozśmieszaj mnie, proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 22:21
      Tu jest mowa o markach, których nazwy chyba nic ci nie mówią smile... To nie są tanie włoskie produkty, tylko Prada i Gucci na przykład.
    • Gość: portfelik Moda na made in Italy IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 09:46
      Trzeba przyznać, że i Polacy coraz większą uwagę przykładają do strojów, marek i dodatków. widać to w zmianach w sprzedawanym towarze w naszym sklepie. Coraz częściej stawiamy na elegancję, dobry styl i jakość. Do niedawna kupowaliśmy to, co było najtańsze.
      -----
      portfelik.pl
    • Gość: angharad Moda na made in Italy IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 10:12
      Włoska jakość produkowana drobnymi rączkami Chińczyków...
      Niezależnie, w Azji, czy w chińskich gettach pod Mediolanem. A Naiwni ludzie kupują sobie ego w postaci tandetnej torebki ze znaczkiem LV. I biznes się kręci.

Podsłyszany tekst pańci wychodzącej ze sklepu Zara Home (wiem, że to nie włoska marka): "Widzisz Kasiu, mówisz, że drogo ale masz przynajmniej pewność, że to wszystko ręczna robota, nie jakaś chińska albo indyjska tandeta."
      O! Słodka naiwności!
    • Gość: www.milosc-mezczyz Moda na made in Italy IP: *.62.classcom.pl 21.03.11, 10:29
      Ten niebieski komplet jest super!
      Idealny mężczyzna
    • Gość: www.milosc-mezczyz Moda na made in Italy IP: *.62.classcom.pl 21.03.11, 20:12
      Włosi mają dobry gust..
      Idealny mężczyzna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka