Dodaj do ulubionych

barierka na schody

05.05.04, 13:52
Gdzie oprócz sklepów Ikea można kupić taką barierkę?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • purzyki Re: barierka na schody 05.05.04, 22:54
      Cześć! Widziałam takie barierki w NOMI. Jednak dosyć drogie (około 100 - 150
      zł). Ale kiedyś wyczytałam jak któraś mama chwaliła sobie firmę w internecie.
      Zamawiała i była zadowolona. My chyba też się na nich zdecydujemy, bo nawet z
      kosztami wysyłki wychodzi taniej (my potrzebujemy conajmniej dwie, więc dla nas
      jeszcze taniej).
      Podaję adres i tam poszukaj smile
      www.alfaplus.pl/htm_price.html
    • hunke Re: barierka na schody 06.05.04, 12:03
      bardzo dziękuję, cena jest naprawdę atrakcyjna,
      pozdrawiam
      • marta_i3 Re: barierka na schody 06.05.04, 13:50
        Tak, cena jest atrakcyjna. Gorzej z samą barierką. Otóż montuje się ją na
        stałe, nie ma zamka otwierającego bramkę jezeli chce się wyjść na schody. Dla
        mnie coś takiego jest zupelnie nieprzydatne bo przecież cała rodzina codziennie
        wiele razy korzysta ze schodów. A przeskakiwanie barierki lub jej wielokrotne
        demontowanie jest bez sensu.
        Marta
    • hunke Re: barierka na schody 06.05.04, 14:22
      Faktycznie, nieotwierana bramka nie ma sensu. W takim razie gdzie mogę kupić na
      zawiasach?
      • marta_i3 Re: barierka na schody 06.05.04, 15:31
        Widziałam kiedyś w Leroy Merlin w Alejach Jerozolimskich w Warszawie, wiem też
        że można je dostać w salonach z meblami Vox
    • coronella Re: barierka na schody 06.05.04, 15:00
      A czy tą bramke sie rozsuwa?? Ja potrzebuje bramki do drzwi balkonowych. I
      gdyby to była taka rozsuwana, było by super.
    • flo5 Re: barierka na schody 06.05.04, 22:03
      Ja zamówiłam barierki u stolarza przy okazji robienia schodów - za 4 barierki o
      różnych wymiarach i sposobach zamykania 500 zł (30 km od Warszawy).
      • utalia Re: barierka na schody 07.05.04, 00:46
        Ja tez zamowila u stolarza tylko, ze za 3 zaplacilam 90 zl!!!!!!!!!
        Takie barierki mozna sobie zrobic samemu. Przeciez wystarczy kupic zawiasy,
        zeby zamocowac barierke i zamykadelko, Sama barierka to juz zalezy od wystroju
        wnetrza ale to moze byc zwykly ramiak, desko mozna kupic tez gotowe.
        Dziewczynki, wiecej inwencji, do roboty zagoncie swoich wspanialych facetow. To
        sie rozszalalam. Utalia
    • purzyki Do Marta_i3 09.05.04, 11:02
      Dzięki za cenną uwagę o polecanej przeze mnie barierce. Nie wiedziałam, że ją
      się mocuje na stałe. Rzeczywiście, otwieranie jest KONIECZNE! Dzieki Tobie nie
      zmówię czegoś z czym będę miała problem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka