kinia117
05.05.11, 11:32
dziewczyny wlasnie bede skladac zamowienie u kolezanki. Ostatnio nic w Next nie kupowalam i nie wiem jak tam teraz z rozmiarowka.
Moja Majka ma ok 114cm wzrostu, ok20kg. Ubrania przykladowo z h&m nosi na 116 glownie. A np miala okolo pol roku temu jeansy z next na 5 lat i szybko wyrosla, ma tez bluzki na 5 lat tez juz takie na styk. Ale rowine male sa na nia rozmiarowka 4-5 lat. I nie wiem z ktorych zamawiac czy z tej rozmiarowki dla maluch dziewczynek 5-6 lat czy raczej dla starszych na 6 lat?
Wolalabym zeby ubrania byly na teraz niz na zas i nie wiem w co celowac? Moze ktoras z Was ma np jakas bluze dresowa w rozmiarze 5-6 lub 6 lat i moglaby mi podac wymiary. Z koszulkami nie ma problemu gorzej ze spodniami celnac.
A co jeszcze myslicie o tych zabudowanych strojach kapielowych kupuje na mojego dwulatka i zastanawiam sie czy Majce wziac. Pytanie czy jak sie ma tyle mokrego na sobie czy nie jes zimno? Czy raczej traktowac to tylko jako sun safe?
I tez czy mieliscie kiedys stroje z NEXT czy 2-3 lata nie bedzie za wielki dla 2latka?