Dodaj do ulubionych

jedwab do włosów

01.07.11, 11:37
Czy stosujecie? Jeśli tak to jaki? Poszukuje czegos do włosów farbowanych co nada im połysk. A moze jakies odżywki?
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: jedwab do włosów 01.07.11, 11:52
      Moja siostra używa i chwali. Kupuje w Rossmanie.
      • lafiorka2 Re: jedwab do włosów 01.07.11, 12:29
        Jedwab do włosów kupisz w sklepach z kosmetykami dla fryzjerstwa,albo są tam też maseczki do włosów,ja bardzo chwalę sobie mleczne z wanilią lub kokosem.Moim zdaniem lepsze od jakichkolwiek odżywek.
    • janka39 Re: jedwab do włosów 01.07.11, 18:47
      uzywam BioSilka - szampon, potem odzywka regenerujaca, a tylko na koncowki wyprostowanych juz wlosow - jedwab - tez z biosilka i wreszcie jest gladko i lsniaco smile
    • 25marzka25 Re: jedwab do włosów 22.11.11, 17:33
      używałam jedwabiu ale jeśli masz ciemne włosy to naprawdę super sa kryształki siemienia lnianego buteleczka ok 50-60 zl ale starcza na ponad rok czasu.Można ja kupic tylko w dobrach salonach fryzjerskich lub na allegro
    • craft4kids Re: jedwab do włosów 22.11.11, 21:30
      NIe polecam Bio Silk,
      polecam CHI, rewelacyjny, kiedys moj fryzjer mi dal probke, od tej pory kupuje wielka butle i na trzy dziewczyny spokojnie wystarcza na pol roku, są na allegro, albo w salonach fryzjerskich,na allegro trzeba uwazac na podrobki
      pozdrawiam
      Magda
    • clonek13 Re: jedwab do włosów 24.11.11, 15:34
      uzywam jedwabiu Biosilk, bardzo wydajna rzecz, wlosy mam bardzo dlugie i sie placza, wiec nie dosc ze nadaje wlosom polysk to jeszcze sie dobrze po nim rozczasuje smile
    • verika Re: jedwab do włosów 24.11.11, 15:47
      Biosilk kiepsko wypada w porównaniu z CHi, ten ostatni daje o wiele lepszy efekt i ślicznie pachnie smile
    • edzia321 Re: jedwab do włosów 28.11.11, 16:48
      Też polecam jedwab CHI, jest super i dodatkowo chroni włosy przy prostowaniu prostownicą.
      www.hairstore.pl/artykul-5.html
      • miesiakk Re: jedwab do włosów 28.11.11, 17:49
        to ja jeszcze polecę keratynę CHI www.hairstore.pl/Farouk_CHI_Keratin_Mist_keratyna_regenerujaca_w_mgielce_300ml-1512.html
        • janka39 miesiakk 28.11.11, 18:19
          miesiakk napisała:

> to ja jeszcze polecę keratynę CHI www.hairstore.pl/Farouk_CHI_Keratin_Mist_keratyna_regenerujaca_w_mgielce_300ml-1512.html

a czy te keratyne mozna stosowac przed uzyciem prostownicy? Bo wlasnie skonczyl mi sie silk strate i potrzebuje czegos dobrego na gwałt wink
          • miesiakk Re: miesiakk 28.11.11, 18:56
            ja nią spryskuję wilgotne włosy, pewnie w jakimś stopniu chroni też przed wysoką temperaturą, ale ja przeważnie przed użyciem prostownicy stosuję też jedwab lub coś termoochronnego
            • janka39 Re: miesiakk 28.11.11, 19:05
              dzieki smile
              ale jedwab przed prostowaniem??? Bylam pewna, ze nie mozna... sama stosuje na wlosy juz wyprostowane

a to COS termoochronnego, to co? zdradzisz?
              Ja raz, na szybko, kupilam syoss (czy jak to sie pisze...) MASAKRA, wyrzuciłam po pierwszym uzyciu. Dlugo stosowalam ten silk strate z BioSilka, ale chce zmienic
              • gaga-sie Re: miesiakk 28.11.11, 21:18
                CHI 44 IRON GUARD-preparat termochronny. Nie używałam,ale zastanawiam się nad kupieniem go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka