vanillaaa 17.09.11, 10:24 od poniedzialku w sprzedazy, 2 pary 14,99 - warto? www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21388.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rob-win Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 11:49 kupowałam już w lidlu na wiosnę jakoś i mi odpowiadają dostaliśmy też kiedyś komplet lupillu bluzkę i spodenki i super nie spiera się kolor nie mechaci nie rozciąga kupowaliśmy też bluzy polarowe na suwak i też fajnie się sprawdziły więc ja mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
rob-win Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 11:52 tylko ja kupowałam rajstopki w innych kolorach wtedy A jeżeli mogę to się podczepię i może jak są tu dziewczyny kupujące w lidlu wiedzą czy silan w promocji jest tylko żółty czy są też inne zapachy ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 12:40 a chłopięcych kolorów nie ma? ja mam tunikę ciążową z Lidla Esmara czy jakoś tak i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 18.09.11, 01:50 rob-win napisał: czy silan w promocji jest tylko żółty czy są też inne zapachy ? > ----------------------------------------- dzisiaj kupiłam niebieski, były też różowe, żółte i fioletowe (poznań) Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius_84 Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 14:27 Też jestem ciekawa, bo odzież kupuje często i bawełna rewelacyjna. Mamy skarpetki od wiosny prane i używane non stop i jestem zadowolona. Z rajstopkami zaryzykuje bo podejrzewam że będą dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_19 Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 14:36 rajstopy miałam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
09.10.2001m Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 16:19 ja kiedyś kupiłam, bo ładne były... na tym koniec... nie byłam zadowolona, bo po praniu wyglądały fatalnie, na dziecku kolana były powypychane, guma natychmiast przestała trzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 17:22 a moja partia nie do zdarcia, nie mechaci się, nie kurczy, nie traci kolorów. moje ulubione. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 21:05 Mieliśmy już z 5 par rajtek z Lidla i są ok podobnie jak skarpetki, majtki dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
rogisia Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 21:59 ja bardzo duzo dzieciom kupuje w lidlu i jestem zadowolona ale rozczarowaly mnie rajstopki grubsze(frota)zanizony rozmiar i po praniu tragedia ale skarpetki,rajstopy bawelniane rewelacja i polecam tez buty corka miala kozaczki w zeszlym roku super sie sprawdzily Odpowiedz Link Zgłoś
uma_mama Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 22:05 Kupiłam 4 pary w ubiegłym roku i już po pierwszym praniu pojawiły sie dziurki. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 17.09.11, 22:49 kupiłam 2 pary i po jednym praniu obie pary mają górę majtkową jak z gazy....normalnie jakby się nitki wyprały:/. Podobają mi się te co będą teraz ale boję się ryzykować Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy masakra 17.09.11, 23:04 Moja mama jest fanka z lidla wiec Emka oprócz tego co ja jej kupuje -buty ecco rajstopyy h&M,zara -w tamtym roku kupila jej mase rzeczy z Lidla. I tak -buty mimo,ze brzydkie -dzialaly jak ecco az byłam w szoku bo kilka razy tansze, a nie oszczedzałam ich. Za to rajtki do wypie... po pierwszym lub drugim praniu. Za to H&M-cenowo w sumie tansze (40zł za dwie pary!!)a sa zarąbiste,żadnej dziury ani nic takiego,wciaz wygladaja dobrze Te z Lidla pruly sie na szwach,a jakos nie mam zamiaru cerowac ich Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: masakra 18.09.11, 09:03 Ja mam rajstopki z Lidla z zeszłego sezonu i są w dobrej formie. Wola noszona przez sezon wygląda gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 18.09.11, 09:47 Z lidlem to jest różnie i zależy jak się trafi. Z jednych rajstop byłam zadowlona ale kolejnym razem trafiły się tragiczne, w ogóle nie trzymały rozmiaru i strasznie się poprzecierały na kolanach. Buty zimowe były nawet ok. (służyły u nas jako zapasowe) ale sandałki były tragiczne- po miesiącu noszenia miały powykrzywiane zapiętki i rozklejały się w niektórych miejscach- dodam, że moje dziecko raczej nie niszczy butów i np. ecco sprzedaję po każdym sezonie praktynie w idealnym stanie (mimo tego, że używane najczęśćiej). Ale za to koszulek i majtek nie kupuję innych jak lidlowe- są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 18.09.11, 19:49 te kupione kilka lat temu- rewelacja te kupione rok temu ( z pingwinkami i fokami) beznadziejne, rozwleczone w części dupnej Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 18.09.11, 21:42 prawda! dobrze określone - "rozwleczone w części dupnej" ale tak pza tym jestem fanką Lidla Odpowiedz Link Zgłoś
margaretkaaaa Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 19.09.11, 19:40 Kupiłam dziś te rajstopki dla córki, wydają się być o jakościowo lepsze niż w zeszłym roku. Nawet odnalazłam te z zeszłego roku i rzeczywiście przetarte na pupie, a te z tego roku jakby z grubszego materiału są. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: jaka jakosc rajstopek z lidla? 19.09.11, 21:47 ja mam z zeszłego roku taką partię co były granatowo-niebiesko-białe w paski plus jasnoniebieskie ze słoniem na pupie i są REWELACYJNE - nic się z nimi nie dzieje. a jedne takie grube frotte nieco bardziej się sprały ale też w sumie nie narzekam. szkoda że dziś tylko dziewczęce były. no i z niecierpliwością czekam na butki takie prawdziwe zimowe. uwielbiam Lidlowe ciuszki! Odpowiedz Link Zgłoś