syka7 19.09.11, 10:26 Silesia City Center Katowice, czy ktoś coś wie na temat jego rozbudowy przejeżdżałam wczoraj tamtędy i widziałam wielki plac budowy. Macie jakieś info ? syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areola82 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 19.09.11, 10:48 wiem tylko tyle ile przeczytałam na ich stronie www.silesiacitycenter.com.pl/dziennik_budowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 19.09.11, 11:32 Gdzieś w połowie października planują otwarcie, po 14-tym Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 19.09.11, 20:34 moi rodzice wczoraj tułali się po Silesi i holl z rozbudową już wypłytkowany... moja mama twierdzi, że nowa część bardzo duża Lidex, H&M... takie neony raziły ją z daleka może będą miłe promocje na otwarcie (w bytomskim Lindexie był rabat 20-25% na otwarcie - chyba porzez pierwszy tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 22.09.11, 10:59 Podobno otwarcie ma być 13 października Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Wiecie coś na temat promocji w dniu otwarcia?? 08.10.11, 08:31 Wiem tyle(słyszałam w radiu), że w H&M w dniu otwarcia jak zrobisz zakupy za min. 150zł dostajesz bon za 100zł. Wiecie coś może na temat innych sklepów m.in. Lindexa? Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Wiecie coś na temat promocji w dniu otwarcia? 08.10.11, 10:33 mamusia_oliwki napisała: > Wiem tyle(słyszałam w radiu), że w H&M w dniu otwarcia jak zrobisz zakupy za mi > n. 150zł dostajesz bon za 100zł. Wiecie coś może na temat innych sklepów m.i > n. Lindexa? łał to się tam ludzie pozabijają jak to prawda już to widzę chyba wszystko wykupia im na starcie A w którym radio to słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: Wiecie coś na temat promocji w dniu otwarcia? 11.10.11, 10:06 czy nie wiecie czy te 100zł w bonie trzeba wykorzystac w tym samym dniu czy mozna później?? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Wiecie coś na temat promocji w dniu otwarcia? 11.10.11, 11:04 W tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Silesia City Center Katowice, Paris hilton 08.10.11, 10:35 www.polskatimes.pl/dodatki/456091,paris-hilton-na-zakupach-w-silesia-city-center-w-katowicach,id,t.html Zakupoholiczka syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 08.10.11, 11:29 W RMF MAX słyszałam już ze trzy razy Niby głoszą, że otwarcie 13 X o godzinie 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 08.10.11, 20:07 to do zobaczenia będę z czerwoną różą w pysiaczku Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 08.10.11, 21:22 ale tam beda dzikie tłumy Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 10.10.11, 22:36 to ja z dwoma będę jeśli rzeczywiście taką promo w h&m zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 12:46 Byłam i się obkupiłam Jak dotarłam do Silesi i zobaczyłam kolejkę do H&M to byłam przerażona Ale poszło bardzo szybko Gratis na dziecięcym prócz kuponu na 10zł dawali jeszcze fajną grę memory Pozostałe sklepy też przeważnie 20-25% na wszystko na otwarcie Lindex, KappAhl. Ja zadowolona jak pozostałe Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 13:25 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 14:03 w hm sie powiedzmy obkupiłam, głównie syna a za kupon sukienka dla córy Dla mnie własciwie nic mi sie nie podobało, z wyjatkiej kurtek białych i czarnych ale cena powalała 279. Niestety do innych sklepów nie dotarłam bo syn miał pore spania ale czekam na męża i znowu do silezji. Może tym razem cos dla siebiue wybiorę A i jutro jest noc zakupów w silezji. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Vanilka89 13.10.11, 14:09 A znalazła może gdzie info jakie rabaty na nocy zakupów będą?Ja nic nie potrafię znależc. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: Vanilka89 13.10.11, 14:18 deichman 20% cubus 30% smyk megastore -przy zakupie 3 rzeczy z odzieży i butów , trzeci produkt za 1 grosz reserved 15 % ecco nie ma nic Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Vanilka89 13.10.11, 14:17 Vanilka pisz wszystko co wiesz w jakich godzinach? jakie obniżki? jakie sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: Vanilka89 13.10.11, 14:21 godz 19-24, 14 pażdziernik, sporo tych sklepów np: beneton 15 % ccc 20% esprit 20% kappahl 25% kazar 9% new look 20%sephora 20% i duzo innych Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 16:00 Mnie przeraził tłum przed H&M więc weszłam na otwarcie do New Look, a tam miła niespodzianka pierwsze 50 osób dostało koperty z kuponem na zakup 1 rzeczy za... 0zł mam więc marynarkę za free Do H&M w końcu dotarłam ale wyszłam z niczym. Liczyłam na jeansy dla młodego, a tu zonk bo z jeansów dla chłopców 98-128 były aż 2 modele, zresztą ogólnie asortyment był mocno okrojony. Nie polecam wizyty z dziećmi - niemiłosierny ścisk i straszny hałas (DJ z konsolą na środku sklepu) Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 15:38 ja się ustawiłam na kombinezon i spodnie dresowe. i kombinezony bez pasów przeciwśnieżnych i śniegołapów w spodniach - nie sprzwdziłam sobie tego wcześniej. ze spodni dresowych mam tylko dwie pary. resztę do kwoty dobrałam z bluzek, rękawiczki i kalesonki. uważam, że warto było. pomijając tłum ludzi w kolejce przed wejściem i 1h20min. w kolejce do kasy Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 17:54 a ja własnie wróciłam, przy kasach po 2 osoby, ludzi o wiele mniej niż o 11 rano, no i muzyka jakaś cichsza była No i dla siebie znowu nic nie wziełam Tym razem się mąż obkupił. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Silesia City Center Katowice, macie jakieś in 13.10.11, 19:57 hehe, Ja znowu kupiłam w Lindex'ie do samo co moim pięknym Bytomiu - czyli kolekcję w paski czapka+rękawiczki dla Smroda. Looknęłam na sklepy obuwnicze - bardzo fajny asortyment w moim i małża stylu.... Za mało gastronomii dla mnie i dla mojej familii ( my żerni!), a to co jest stare to małe na taką ilość silesiomaniaków. ale!!!! poznałam katkę!!!!!!!!!!!!! ściskam ps. dodam tylko,że wg mnie KappAhl i H&M zaopatrzone na 75%. Chciałam coś wybrać fajnego w KappAHlu dla córki, ale badzo mało rzeczy wisiało w jej rozm. 128. Lindex bardzo ok - ale nie ma kolekcji jesiennej, która w Bytomiu wisi i czeka (OBY) na przeceny. Ogólnie część dobudowana całkiem całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś