fajny.domis 27.09.11, 15:20 czy gdzieś mozna zamówić naprasowankę ? potrzebuje naprasowanki z mufinkami ale ani w pasmanteriach ani na allegro nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: naprasowanki -mufinki:) 27.09.11, 15:46 a w takich punktach które robią nadruki na koszulki kubki długopisy itp pytałaś ? bo tam bardzo dużo można zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: naprasowanki -mufinki:) 27.09.11, 16:07 Jeśli masz dostęp do kolorowej drukarki to taka naprasowankę można zrobić samemu. Wystarczy w sklepie papierniczym kupić papier do naprasowanek, znaleźć w internecie odpowiednie zdjęcie lub rysunek i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.domis Re: naprasowanki -mufinki:) 27.09.11, 18:59 a jak z jakością takiej samoróbki? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: naprasowanki -mufinki:) 27.09.11, 21:48 Mam jedną taką koszulkę i nie mam zastrzeżeń. Po praniu nic się dzieje, myślę, że jest to standardowa wytrzymałość. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ladybird_1 Re: naprasowanki -mufinki:) 27.09.11, 21:53 Dziewczyny a tak z ciekawości po której stronie drukujecie? tam gdzie jest kratka czy gładka strona? bo ja wydrukowałam na gładkiej i nie chce mi się naprasować, jedynie odbija się białe tło bez grafiki. Jak to naprasowujecie, bo może ja coś źle robię? Odpowiedz Link Zgłoś