Dodaj do ulubionych

Ecco Winter Queen model tegoroczny

06.10.11, 12:34
Przeciwniczki Ecco i drogich butów nie powinny czytac smile

Zamierzałam wkrótce kupic ze znizka Ecco Winter Queen, model ponizszy (koniecznie wysoki bo corce ciepło w łydki smile - zeszłoroczny model super sie sprawdził. Corka zmierzyła, ale twierdzi ze bardzo cisną ja w łydkach, chociaz ma raczej chude. Nosi 37 ale dopiero rozm 38 był na nia dobry, za to za szeroki w palcach. Czy ktos je mierzył i moze napisac swoje wrazenia.

https://outletstore.pl/images/72080353960_18223s.jpg

Zrobiłam wiec rundke po tanszych sklepach, tragedia, nic nie pasuje (corka ma szczupła stope), albo kozaki sa słabo ocielone, a za ten badziew musze dac czesto 150zł. I tak skonczyły sie moje poszukiwania. Kupie jej chyba zeszłoroczny model W Queen albo Primigi...
Obserwuj wątek
    • minkapinka Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 12:50
      ładne te buty, tez bym takie kupiła. Szkoda, ze wąskie.
      • gosjana Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 12:57
        ja ja oglądałam i wydawało mi się, że są szersze od WQ ubiegłorocznych, właśnie w podbiciu i w noskach wink?
        miałyście zimowe Primigi? polecacie? nie mam jeszcze kupionych dla córki..
        • minkapinka Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 13:04
          nie miałam zimowych Primigi. Ja tez nie mam jeszcze butów, ale się nie spiesze, czekam na znizki dla klubowiczów w listopadzie. I muszę porozmawiac z córka, czy jeszcze tego typu buty załozy, ostatnio jest zakochana w emu.
        • a-e-p Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 13:06
          W podbiciu i noskach sa szerokie a w łydkach dla corki wąskie (ledwo sie zmiesciły spodnie rurki). Zeszłoroczne W Q maiły mozliwosc regulacji w łydce sznurówkami. Chyba jeszcze raz zrobie podejscie, zmierzy inna parę.
          Primigi mialam, fajne, ale nie kozaki.
    • motylka09 Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 15:39
      W zeszłym roku córa miała dwie pary Primigi zimowych, super się sprawdziły, bez żadnych problemów.
      • mira31 Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 17:06
        Jest dokładnie jak piszesz. Moja 10 latka potrzebuje WQ rozm. 40, kupiłyśmy ten model. W stopie i kostce strasznie szeroki, w łydce wąski. Moje dziecko ma szczupłe łydki, a te buty jakby robione na nogi od stołu, bez wyprofilowania. Oddałyśmy do sklepu i za niewiele więcej kupiłyśmy superfit coco, pięknie wyprofilowane, z gore-texem. Mam nadzieję, że się sprawdzą. Zawsze były ecco, mamy model z zeszłego roku też WQ czarne, na suwak z takimi "pikowanymi" cholewkami i te były super, ale córce noga o 2 rozmiary skoczyła. Także po prostu ten model jest nieudany. Z wysokich były jeszcze takie sznurowane, z rzepem na górze, ale nam się strasznie nie podobały, zresztą takie były już rok temu.
        • mira31 Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 06.10.11, 17:11
          www.mivo.sklep.pl/product-pol-2908-Coco.html
    • minkapinka A te Primigi ktoś zna? 07.10.11, 13:15
      www.maragakids.eu/sklep/obuwie-dzieciece/kozaki/585-223-77.html
      Inne ecco mi sie nie podobaja. Zalinkowane superfity strasznie drogie.
      • gosjana Re: A te Primigi ktoś zna? 07.10.11, 13:27
        wejdz na limango, tam są primigi w promocji, różne modele, nie wiem tylko jak z rozmiarówką
        • minkapinka Re: A te Primigi ktoś zna? 07.10.11, 13:40
          niestety nie ma duzych rozmiarów
          • minnie8 Re: A te Primigi ktoś zna? 07.10.11, 19:44
            Minka...a powiedz mi kochana czy w emu stopa leży prosto?Też noszę się z zamiarem kupna Emu dla Młodej...ale jeżeli będą się koślawiły tak jak te PODRABIANE to mam obawy...w końcu koszt jest spory...
            • minkapinka Re: A te Primigi ktoś zna? 10.10.11, 10:04
              te buty nie nadają się chyba dla kazdego dziecka, nasze nie sa powykrzywiane, stope stawia prosto.
            • sylki Re: A te Primigi ktoś zna? 10.10.11, 10:14
              Emu muszą być idealnie dobrane, takie w sam raz, jeżeli dziecko ma luz, to będzie je wykrzywiać, ot cała tajemnica niepowykrzywianych emu.
      • pia_ minkapinka 10.10.11, 15:10
        Młoda mierzyła te Primigi (r 35), są za szerokie na górze w łydce i odstawały, w środku dosyć mało cieplone. Kosztowały 299 zł.
    • matyldamoja Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 07.10.11, 14:43
      a ja te kupiłam, rurki się mieszczą i ciepłe - ocieplane w środku - baaardzo mi się podobają a Wam? tylko czarne kupiłam
      www.mivo.sklep.pl/product-pol-2809-Winter-Queen-Night.html
      • minnie8 Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 07.10.11, 19:46
        matyldamoja napisała:

> a ja te kupiłam, rurki się mieszczą i ciepłe - ocieplane w środku - baaardzo mi
        > się podobają a Wam? tylko czarne kupiłam
        > rel="nofollow">www.mivo.sklep.pl/product-pol-2809-Winter-Queen-Night.html

my też mamy te zalinkowane w czarnym kolorze i rzeczywiście są świetne smile
        • minkapinka Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 10.10.11, 10:01
          Zosia miała ten model, tez czarne, ale troche narzekała na wkładanie. Mnie sie bardzo podobały.
      • sylki Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 10.10.11, 15:13
        Też mam te dla córki, ciekawa jestem jak będzie z ich ubieraniem na spodnie, bo na rajty daje radę smile
    • pia_ Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 10.10.11, 15:07
      Kupiłam w sobotę zalinkowany model Winter Queen. Pojechałam z młodą do sklepu z przeświadczeniem, że kupimy Primigi, ale niestety zarówno model na zamek, jak i na 3 rzepy były za szerokie w stopach, a ten na zamek dodatkowo odstawał przy łydce. Z Ecco mierzyła Winter Queen na zamek i te wkładane, które dziewczyny zalinkowały wyzej. Niestety ich zakładanie to nie na nerwy mojej córki, najlepiej pasowły winter queen, najwęższe na dole, fajne w łydce (młoda to straszny szczypiorek), no i ciepłe w środku. Primigi na zamek były mało ocieplone, model na rzepy z kolei bardzo ocieplony, winter queeny były pomiędzy jeśli chodzi o warstwę ociepliny. Deliberowałam, czy poczekać z zakupem do przyszłego weekendu na 20 procent zniżki, ale dostałam w Maradze 10% zniżki, a na benzynę, aby dojechać do najbliższego sklepu Ecco za tydzień wydałabym 30 zł - więc kupiłam już teraz.
      • a-e-p Re: Ecco Winter Queen model tegoroczny 10.10.11, 15:22
        Wczoraj mierzyłysmy rozne Primigi, ogólnie nie podobaja mi sie - za duzo haftów i wystającego futerka smile Poza tym wychodza drozej niz nowy model W Queen.

Te wkładane WQ super, ale corka powiedziała ze ciezko je ubrac i nie bedzie sie z nimi codziennie meczyc (musi koniecznie upchac do nich rurki...), dodatkowo odstaja jej w łydce. Nic, szukam dalej...

PS Myslałam, ze noga u 10 latki nie rosnie juz tak szybko. Niestety w ciagu roku u nas jest przeskok z kozaków w rozm 35 na 37/8, co utwierdza mnie w przekonaniu ze nie warto kupowac butów z rocznym wyprzedzeniem...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka