Dodaj do ulubionych

Bebe Car RAiderAT+

27.05.04, 13:39
PIlne.CZy zmieści sie w tym wozku 3 latek?
Jakie ma wymiary wewnetrzne, nigdzie tego nie moge znalesc?!!!
POmocy.
Obserwuj wątek
    • kia24 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 14:48
      Zależy czy miałby w nim spać czy tylko do jeżdżenia na siedząco. Jeśli chodzi o
      spanie moja 1,5 roczna córeczka mieściła się ledwo-ledwo, podnóżek jest zagięty
      więc nóżki nie za bardzo mogą za niego wystawać. Do jeżdżenia na siedząco
      powinien się zmieścić, mój 4 letni synek do niego czasami wsiadał dla zabawy i
      było ok. Zależy czy duże masz dziecko.
    • fasolka99 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 17:20
      Duzy 2-latek jeszcze spi w nim, ale pokrycie na nozki juz dawno jest za male.
      Co do tego kto sie zmiesci - to i duza pieciolatka usiadzie i ma luzno wszerz,
      ale wzdluz, to oczywiscie nie smile Ale nogami nie ciagnie po ziemi.
    • kasia25000 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 18:55
      Witam,
      kupując w połowie 2002 wózek kierowałam sie nie tylko modą ale i
      wielkością.wybrałam Raidera bo to była i chyba jest największa spacerówka na
      rynku.Znakomicie zdał egzamin jako wózek głeboki ( jeździłam do 9 miesiąca a
      mógłam dłużej).Spacerówka służy do tej pory i nie mam żadnych zastrzeżeń.Jęśli
      chcesz znać wymiary to zmierzyłam w tej chwili .Szerokość 37 cm wewnątrz ,
      długość od końca oparcia pod głową az do podnóżka 98 cm.Tak wiec jak widzisz
      wymiary są chyba znakomite.Wózek zdał egzamin w każdych warunkach (plaża ,
      miasto , góry ).Moja koleżanka jeździ Trackerem w tym wózku jest możliwość
      wpięcia spacerówki w obie strony.Czasami jej zazdroszczę a czasami nie .Chyba
      to rzecz gustu.Przy starszym nie zwraca sie na to uwagi.I jeszcze jedno .Serwis
      znakomity.
      Kasia i Mateusz
      • r345 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 20:04
        Strasznie wam dziekuje.
        Wiekszy jest jeszcze Maxi Taxi Speedi ale to 3 kolowiec i bardzo ubogi tzn nic
        nie ma nawet pajaka jak to 3 kolowce.I cena spora jak na tak ubogie wyposazenie.
        Raider ma wszystko i mam okazje kupic go za 400zł w stanie naprawde super.
        Mysle ze to bardzo korzystna cena.Potrzebuje go na miesiac w gory i na miesiac
        nad morze.Mam 2 latka ale sporego(dlugiego) dlatego pytalam o 3 latka.
        Dzieki, chyba sie zdecyduje wiec napisze wam jak 1 "spany" spacer wypadl.
        Slyszalam duzo dobrego o tych wozkach.Podobno swietnie sie prowadza...
        Jeszcze raz dziekuje
      • r345 Re: Bebe Car RAiderAT+ 27.05.04, 20:08
        Wymiary ma super, jest nawet o 1cm szerszy od Peg Perego a myslalam ze to
        najszersze wozki.
        Dlugosc tez ma rewelacyjna.
        Juz przekonalam sie do zakupu,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka