Dodaj do ulubionych

h&m rabat 25% z joy

16.10.11, 12:29
akcja h&m i joy: trzeba przyjść z gazetą joy w godzinach 22-24 (sklepy otwarte dłużej w ramach akcji) w październikowe czwartki do wybranych sklepów: 20 października malta w poznaniu i 27 złote tarasy w wawiewink rabat 25% na wszystko
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 13:20
      a niech spadaja z tymi rabatami w nocy wink Dla kogo te promocje? raczej nie dla dzieciatych?
      • antyka Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 13:59
        No wlasnie dla dzieciatych. Dzieciak o 22 juz dawno spi, maz oglada tv, a matka jedzie na zakupy. Bardzo fajny pomysl smile Chyba skorzystam.
        • alkara Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 18:38
          No właśnie smile Do niedawna moim ulubionym sklepem na zakupy było całodobowe TESCO bo mąż tylko ze śpiącymi dziećmi zostawał smile
          Ale po moim dwutygodniowym wyjeździe na szkolenie to już nic dla niego nie jest straszne smile
          Tylko niestety w moim mieście takiej promocji nie ma sad
          • beata1974 Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 19:49
            a inf o tym gdzie można znaleść !!???
    • mielin Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 23:05
      Dla mnie też niestety te godziny nie do przyjęciasad, wieczorem ok. godz 22-23 okolice dworca centralnego dla samej kobiety (dodam niezmotoryzowanej), jakoś niefajne.
      • agni71 Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 23:25
        Ja tez niezmotoryzowana, w dodatku mieszkam pod Warszawą, więc dla mnie taka wyprawa odpada. Ostatecznie mozna wysłać męża z listą, ale mój zachwycony by nie był smile
        • mielin Re: h&m rabat 25% z joy 16.10.11, 23:27
          Mój, w ogóle by nie pojechałsmile
          • magda79pn Re: h&m rabat 25% z joy 17.10.11, 09:13
            kurcze, potrzebuję kurtkę dla syna... tylko czemu znowu malta a nie np browar??? aby przebić się przez poznań i dojechać do galerii malta trzeba zarezerwować dodatkową godzinę, no i chyba nie potrafię kupować ciuchów nie mierząc ich dzieciom uncertain
            • magda79pn Re: h&m rabat 25% z joy 17.10.11, 09:15
              właśnie policzyłam że kurtka ze 149zł -25%= ok. 110zł, jakbym powiedziała mężowi, że jedziemy o 23 do h&m, na drugi koniec poznania, do malty, kupić kurtkę tańszą o 30zł, to by chyba pomyślał że zwariowałam big_grin
              • agni71 Re: h&m rabat 25% z joy 17.10.11, 09:18
                No właśnie, przy takich zakupach, kiedy trzeba specjalnie wyjeżdżać i to kawałek drogi, to sie chyba tylko opłaca przy naprawdę grubszych zakupach. Benzyna za darmo nie jest wink

Mój mąz nawet by pojechal na moja prośbę np. na minioną Noc Zakupów w arkadii, ale w końcu sie okazało, ze nie ma po co jechać. Clarksy, które sobie upatrzyłam były niedostępne
                sad
              • leneczkaz Re: h&m rabat 25% z joy 17.10.11, 09:54
                Paliwko na te 30 zł lekką ręką wink
                • a-e-p Re: h&m rabat 25% z joy 17.10.11, 17:31
                  Ja mam:
                  - blisko H&M,
                  - meza ktory zostaby z dziecmi (nie ma mowy zebym wyciagneła go o tej porze na zakupy),
                  - samochód
                  - gaz na wypadek ataku smile,
                  ale mieszkam w miescie gdzie tej akcji nie ma smile
                  • alanus0 Re: h&m rabat 25% z joy 19.10.11, 18:20
                    A był już ktoś na takich zakupach. Jak ta promocja wygląda?
                    Obejmuje wszystko na wszystkich działach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka