mlubik 19.10.11, 15:17 Spodobała mi się sukienka z na stronie Tchibo: www.tchibo.pl/Sukienka-z-dzianiny-oberzyna-p400011066.html?dim1=Aub1 ktoś widzial ja namacalnie???? warto? czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froobek Re: sukienka z dzianiny 19.10.11, 16:28 Ja widziałam. Pytaj o konkrety, postaram się odpowiedzieć, mogę też iść ją pomacać jeszcze raz i odp na konkretne pytania. Mnie się podoba, lubię takie rzeczy. Moim zdaniem w ogóle nie jest dopasowana, tylko właśnie zupełnie luźna. Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: sukienka z dzianiny 19.10.11, 16:41 super a mogłabyś mi zmierzyć rozmiar 36?? jaka długość?? ile cm szer pod pachami i w biodrach (tak mniej wiecej), czy ta dzianina miła w dotyku, bedzie dobrze sie nosic???? z góry dziękuję za opis Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: sukienka z dzianiny 19.10.11, 20:34 Postaram się jutro Nie obiecuję... Odpowiedz Link Zgłoś
bgucia1 Re: sukienka z dzianiny 19.10.11, 16:54 Ja upatrzyłam ją jak tylko wyszedł katalog, kupiłam i... oddałam. Na zdjęciu prezentuje się suuuper, w rzeczywistości... materiał nienajlepszej jakości, dosyć cienka dzianinka, bardzo się gniecie i moja (może akurat tylko ten egzemplarz) strasznie cuchnęła stęchlizną. Pewnie bym uprała i mimo wszystko zostawiła, ale była na mnie trochę za duża, fason jest trochę luźny ale mimo wszystko za bardzo wisiała. Nosze klasyczne 36 ale to jest niemiecka rozmiarówka. Pasek kiepściutki, no ale cena nie za wysoka więc cudów nie ma sie co spodziewać. Kolar ładny. Jeśli ktoś dobierze idealnie rozmiar może wyglądać całkiem ok, jakość jak pisałam wyżej bez szaleństw. Odpowiedz Link Zgłoś
lenap1 Re: sukienka z dzianiny 19.10.11, 22:03 ja też mierzyłam, rękawy strasznie długie, cienka, bylejaka i okropnie cuchnie!chyba jakies zapasy z popowodziowym magazynów Odpowiedz Link Zgłoś