e-kasia1 22.10.11, 13:25 Dziewczyny, od kiedy zaczynają się wyprzedaże? Czy ciuchy ciążowe też podlegają sezonowym przecenom? Macie doświadczenie w tym temacie? Szukam kurtki na zimę i nie wiem czy jest sens czekać, a brzuch rośnie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white_swan Re: od kidy przeceny 22.10.11, 13:45 Wyprzedaz jesiennej kolekcji trwa już od dłuższego czasu. Za chwile wchodzi pełna kolekcja zimowa, a przeceny zaczną się tradycyjnie po świętach. Natomiast w kapphal było ostatnio - 20% na wszystkie kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 Re: od kidy przeceny 22.10.11, 17:40 ogladalam te kurtki ale nie dadza rady na całą ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: od kidy przeceny 22.10.11, 18:00 jeżeli Cię interesuje kupno używanej kurtki to daj znać na maila niunia_167@op.pl Kupiona w zeszłym roku w New Yorkerze, rozmiar L, ja standardowo noszę M. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: od kidy przeceny 22.10.11, 18:19 > Czy ciuchy ciążowe też podlegają sezonowym przecenom? Tak, zdarza się że podlegają. W poprzedniej ciąży kupiłam bodajże w C&A ciążowe dżinsy przecenione 50%. W styczniu to było. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: od kidy przeceny 22.10.11, 18:48 ja sobie kupiłam zwykłą, długą, nie specjanie ciążową, w C&A, tylko 3 rozmiary większą niz nosiłam normalnie sprawdziła się świetnie (rodziłam w marcu więc służyła całą zimę), a potem nosiłam jeszcze dziecia w chuście pod tą kurtką Odpowiedz Link Zgłoś